Gönderen Konu: Portre Kiss TV (1999)  (Okunma sayısı 5058 defa)

Ynt: Portre Kiss TV (1999)
« Yanıtla #30 : 16 Ekim 2006 - 16:25:50 »

kamahlt

• Ziyaretçi
la  özlem tekin  nerde   yav   onun  res  .   gorcem diye  kayıt  neym bile oldum beaaaaa

yav  özlem  ım  vardı  orda  artık inmi yomu ini yosa nası  ini yo heyyyyy sesımı duyan yok alooooooooooooooooo o   
 ardarda msj atmak yasak olduu için msjın düzenlenmiştir kamahlt, frm kurallarını okumalısın bence..
ayrıca  link eskimiş olduu için indiremiosun, videolar bölümünde kırık linkleri bildirin die bi topic olucak oryaa yazarsan ilgili mod arkadaş gereini yapar, ( ama yakınzamanda sanmıorum kendisi tatilde  :))

« Son Düzenleme: 16 Ekim 2006 - 18:01:21 Gönderen: satriani »

Özlem Tekin

« Yanıtla #30 : 16 Ekim 2006 - 16:25:50 »

« Yanıtla #31 : 23 Ekim 2006 - 02:25:35 »

Çevrimdışı engin_84

• Yepyeni Üye
  • *
linkler ölmüş çalısmıyor!!! yenileyelimarkadasl ar linklerii

« Yanıtla #32 : 23 Ekim 2006 - 02:56:58 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
linkler ölmüş çalısmıyor!!! yenileyelimarkadasl ar linklerii
bıktım bu mesjlardan bu bir..yeniliyorum zaten sürekli bu iki..emir kiplerinden hiç hoşlanmam  bu da üçç..
biraz nezaket kurallarını biilip "lütfen ,yenilerseniz seviniriz" falan yazmak çok zor olmasa gerek  di mii...
paylaşmayı sevdiğim için ugrastığım bi konuda böyle yaklasımlar görmekten hoşlanmıyorum...
"linkler ölmüş,tez YENİLENE..."
oldduu ,emriniz başım üstüne...
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2006 - 03:27:02 Gönderen: pyroxevil »

« Yanıtla #33 : 23 Ekim 2006 - 10:41:08 »

Çevrimdışı cyberjack

• Kurucu
la  özlem tekin  nerde   yav   onun  res  .   gorcem diye  kayıt  neym bile oldum beaaaaa

yav  özlem  ım  vardı  orda  artık inmi yomu ini yosa nası  ini yo heyyyyy sesımı duyan yok alooooooooooooooooo o   
 ardarda msj atmak yasak olduu için msjın düzenlenmiştir kamahlt, frm kurallarını okumalısın bence..
ayrıca  link eskimiş olduu için indiremiosun, videolar bölümünde kırık linkleri bildirin die bi topic olucak oryaa yazarsan ilgili mod arkadaş gereini yapar, ( ama yakınzamanda sanmıorum kendisi tatilde  :))

resim için üye olduysan telaşlanma ben seni silerim kurtulursun...

« Yanıtla #34 : 23 Ekim 2006 - 17:36:29 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...

resim için üye olduysan telaşlanma ben seni silerim kurtulursun...

bu tipler biraz da zeki olsa işlerini görcekler  ama,fesatlıkları zekalarının önüne gectiğinden yakayı ele veriyolar..eline sağlık cyber..böyleleri lazım diil zaten BİZe...