Gönderen Konu: maNga  (Okunma sayısı 46761 defa)

Ynt: maNga
« Yanıtla #375 : 16 Ocak 2010 - 19:38:55 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Geçenlerde 3 şarkıyı Trt'ye verdikleri söyleniyordu..
Ya geçen sene  Hadise yılbaşında söylemişti seçtiği şarkıyı sanki Manga biraz geç kaldı ve ya Trt Manga'yı seçmekte biraz geç kaldı.

Özlem Tekin

« Yanıtla #375 : 16 Ocak 2010 - 19:38:55 »

« Yanıtla #376 : 21 Ocak 2010 - 00:15:49 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin

« Yanıtla #377 : 24 Ocak 2010 - 16:08:15 »

Çevrimdışı hmd23

• Deneyimli Üye
Eurovision'da maNga farkı

http://www.takvim.com.tr/Magazin/2010/01/20/eurovisionda_manga_farki
Çok aktifler be:D. Umarım emekleri boşa gitmez. Ortaya hoş bir şey çıkacak gibi gözüküyor. Başarılar diliyorum..
Her zaman doğruyu söyle. Böylece ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın.

« Yanıtla #378 : 24 Ocak 2010 - 16:45:03 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Manga bu işi gerçekten çok ciddiye aldı ve nerdeyse hergün bir haberleri çıkıyo Eurovision ile ilgili.Umarım başarılı olurlar gerçi başarılı olsalarda bu yarışmanın artık gerçek bi şarkı yarışması olmadığı çok belli

« Yanıtla #379 : 28 Ocak 2010 - 20:05:22 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
"Cevapsız sorular" a takmış durumdayım =)
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2010 - 20:05:58 Gönderen: tekin ali »

« Yanıtla #380 : 15 Şubat 2010 - 00:29:37 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin

« Yanıtla #381 : 15 Şubat 2010 - 22:54:07 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
Bu iyi oldu ama bence şansları olduğunu sanmıyorum,ışık göremiyorm
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #382 : 19 Şubat 2010 - 20:08:47 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
QUE ve maNga Aynı Sahnede!
Que, cesur, farklı ve sıra dışı tasarımlarıyla 55. Eurovision Şarkı Yarışması Türkiye temsilcisi maNga'nın kıyafet sponsoru oldu.

QUE ve maNga Aynı Sahnede!
Que, cesur, farklı ve sıra dışı tasarımlarıyla 55. Eurovision Şarkı Yarışması Türkiye temsilcisi maNga'nın kıyafet sponsoru oldu.

Mayıs ayında Norveç'te düzenlenecek 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan maNga, özel olarak tasarlanacak Que kıyafetlerle yarı final ve final gecesinde sahne alacak. Sıra dışı tarzı ve cesur çizgileriyle tanınan Que, 2010 İlkbahar Yaz koleksiyonu ile Eurovision serüveninde maNga'nın sahne performansına eşlik edecek. maNga'nın Eurovision sürecindeki röportaj, tanıtım ve sahne çalışmalarında İlkbahar-Yaz 2010 sezonuna ait Que kıyafetler kullanılırken, grubun Eurovision parçasının video klibinde, yarışmanın yarı final ve final gecesinde giyeceği kıyafetler, marka tarafından özel olarak tasarlanacak. MTV Avrupa Müzik Ödülleri gecesinde giydikleri Que kıyafetleri ile markanın dikkatini çeken grup, özel hayatlarında da Que tasarımlarını tercih ediyor.

Que; cesur, bedeniyle barışık, çok yönlü ve dilediği gibi yaşayan kadın ve erkeğin kendini ifade ettiği bir tasarım markası. Que' nun yurt içinde; İstanbul'da 2 ve Ankara'da 1 adet monobrand mağazası bulunuyor. Ayrıca; İstanbul'da 10, Ankara'da 5, İzmir ve Adana'da 1'er adet Que corner'ı bulunmakta. İddialı Que erkek koleksiyonu tasarımları Mehmet Acar imzası taşıyor.

« Yanıtla #383 : 19 Şubat 2010 - 21:58:03 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin

« Yanıtla #384 : 20 Şubat 2010 - 13:53:08 »

Çevrimdışı delgeç

• Üye
  • **
bence şansları hiç yok

« Yanıtla #385 : 20 Şubat 2010 - 17:16:51 »

Çevrimdışı hmd23

• Deneyimli Üye
bence şansları hiç yok
maNga'nın tarzını şu an Türkiye'de yapan yok. Dünyada da çok seyrek bulunabilen bir tarz. Farklılık her zaman insanlarda güzel ya da çirkin bir his uyandırır. MaNga'nın yeteneğinin insanlarda kötü his uyandırmayacağı düşüncesindeyim.

Boşuna kuruntuya gerek yok. Bu yıl Eurovision'dan çok umutluyum...
Her zaman doğruyu söyle. Böylece ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın.

« Yanıtla #386 : 23 Şubat 2010 - 21:51:53 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
Manga ‘Cevapsız Soruları’ yeni görüntülerle yeniden yayınladı

Manga Cevapsız Sorular isimli videosunu yeni görüntülerle birlikte yayınladı. Manga’nın içinde yeni görüntülerin yer aldığı Cevapsız Sorular isimli videosunun çekimleri Macaristan’da gerçekleştirmişti. Grup şu sıralar aynı zamanda Eurovision hazırlıklarını da sürdürüyor. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan maNga, TRT'ye sözü ve müziği kendisine ait üç şarkı teslim etti. Seçilecek şarkı, hazırlıkları tamamlandıktan sonra şubatın son haftasında kamuoyuna açıklanacak.Grup üç şarkıyı melodik yapılarına daha uygun olduğu için İngilizce hazırladı. Her ihtimale karşı, şarkılara Türkçe sözler yazdı. Ancak TRT’nin de son dakika bir değişiklik olmazsa İngilizce şarkıya sıcak baktığı öğrenildi. Eurovision şarkısının videosu ise söylenenlere göre Mart başında hazırlanacak. TRT yetkilileri, şarkının son kaydını ve klibini 22 Mart’ta Oslo’ya götürerek delegasyon başkanlığına teslim edecek.

http://www.dreamtv.com.tr/haberler/2158

« Yanıtla #387 : 27 Şubat 2010 - 18:39:46 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
Norveç’in Oslo Kenti’nde düzenlenecek 55’inci Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Manga grubunun yarışmaya hangi şarkıyla katılacağı belli oldu.

TRT yönetimi, Manga'nın hazırladığı 3 şarkıdan geleneksel motifler barındıran "We could be the same" Türkçesi "Aynı Olabilirdik" isimli şarkıyı seçti.

Şarkının Manga'nın karakteristiğini yansıtan, geleneksel tatta motiflerle süslenmiş bir şarkı olduğu ve yarışmada iddialı olduğu ifade ediliyor. Merakla beklenen şarkı 3 Mart Çarşamba günü kamuoyuna duyurulacak.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=209503&cat=190&dt=2010/02/26

Şarkıda kanımca,bol bol atıfta bulunacaklarmış gibi bir his doğdu içime
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #388 : 27 Şubat 2010 - 19:00:16 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
Şarkının ismini beğendim, umarım sağlam bir şarkı yapmışlardır da yıkarlar bu sene ortalığı :D

« Yanıtla #389 : 27 Şubat 2010 - 19:04:50 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
 "We could be the same"

Hmm.. Benim de çok hoşuma gitti.. Bakalım bakalım.. maNga beni ne kadar şaşırtacak acaba..
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm