Gönderen Konu: maNga  (Okunma sayısı 46704 defa)

Ynt: maNga
« Yanıtla #465 : 19 Mayıs 2010 - 23:24:28 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin

Özlem Tekin

« Yanıtla #465 : 19 Mayıs 2010 - 23:24:28 »

« Yanıtla #466 : 20 Mayıs 2010 - 12:58:54 »

furkiii

• Ziyaretçi

« Yanıtla #467 : 22 Mayıs 2010 - 20:08:33 »

Çevrimdışı hmd23

• Deneyimli Üye
Manga'dan basına açık prova 
Norveç'in başkenti Oslo'da yapılacak 55. Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi 27 Mayıs'ta yapılacak 2. yarı finalde temsil edecek olan Manga ilk kez provasına basını kabul etti.

Manga grubu, kendilerine özel olarak tahsis edilen küçük bir stüdyoda prova yaptı.

Kanadalı koreograf ve yönetmen Genevieve Cleary ve Güney Afrikalı dansçı Nathalie Marrable'in de katıldığı provalarda, Eurovision şarkısı "We Could Be The Same" üzerinde çalışıldı.

Manga, yarın akşam Telenor Arena'da ikinci genel provasını Eurovision yönetmenliği altında yapacak.

http://www.cnnturk.com/2010/kultur.sanat/muzik/05/22/mangadan.basina.acik.prova/577288.0/
Her zaman doğruyu söyle. Böylece ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın.

« Yanıtla #468 : 25 Mayıs 2010 - 10:28:38 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Eurovision Heyecanı Tırmanırken Eurovision Şarkımız Piyasada!
Ülkemizin bu yılki Eurovision şarkısının single'ı müzik mağazalarında satışa sunuldu.

Eurovision Heyecanı Tırmanırken Eurovision Şarkımız Piyasada!
Ülkemizin bu yılki Eurovision şarkısının single'ı müzik mağazalarında satışa sunuldu.

Aylardır tüm Türkiye'nin hakkında en çok konuştuğu şarkı olan ve yarışmanın iddialı şarkılarından biri olarak gösterilen "We Could Be The Same" daha önce hiçbir yasal dijital satış noktasında ya da fiziki bir üründe yer almadı.

Başta maNga hayranları ve Eurovision takipçileri olmak üzere müzikseverler tarafından merakla beklenen single CD'nin içinde şarkının Türkiye, Belçika ve İsveç'te yapılan 3 değişik versiyonunun yanısıra, Gooseflesh tarafından yapılan ve henüz hiçbir yerde duyulmayan iki de remiksi yer alıyor. Ulaş Pakkan ve Volkan Akaalp'ten oluşan Gooseflesh, yurtdışında Fischerspooner, Eva Simons, Medina gibi sanatçılara yaptıkları remikslerle tanınıyor.

Şarkının başarılı yönetmen Gürcan Keltek tarafından çekilen ve müzik televizyonlarının favorisi olan video klibi de mpeg formatında CD'nin içinde yer alıyor.

Kapak tasarımı Los Angeles'ta film ve TV pazarlama alanında faaliyet gösteren Iconisus'ta sanat yönetmeni olarak yıllardır çalışmakta olan başarılı tasarımcı Erdem Yücel tarafından yapılan "We Could Be The Same", tam da Eurovision haftasına girerken raflardaki yerini aldı.

Geçen yıl yayımladıkları "Şehr-i Hüzün" adlı albümleriyle "Yılın Albümü", "Yılın Grubu", "Yılın Şarkısı", "Yılın Klibi", "En İyi Sahne Performansı" dallarında sayısız ödüle layık görülen maNga'nın bu ilk single CD'si GRGDN Müzik etiketiyle piyasaya çıktı.

Bugün Eurovision 1. yarı finali var sanırım saat 21:00'da.Ama maNga yok bugün :)

« Yanıtla #469 : 27 Mayıs 2010 - 08:02:30 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #470 : 27 Mayıs 2010 - 23:32:40 »

furkiii

• Ziyaretçi
ferman'ın performansını çok beğendim ben,gayet yerli yerinde ve yeterli söyledi şarkıyı..=) benim tahminimden daha iyi bir performans oldu,kaçıncı olduğumuz pek de önemli değil..bu şarkıyı bu şekle getirebildiysek sahnede,daha iyi şarkı yapabileceğine inandığım maNga,bunu yapabilseydi çok daha başarılı olacaktı sanırım..ayrıca geçen senenin aksine çok da fazla konuşulmadan girdiler yarışmaya,hadise'den olan beklenti kadar yüksek beklentiler hissedilmediğini düşünüyorum ama bu parça için performans olarak tatmin ettiler beni..son yıllara göz attığımda mor ve ötesinden sonra beğendiğim tek performans oldu..tabii morlar başkaydı,onların şarkılarını da beğenmiştim..=)

« Yanıtla #471 : 28 Mayıs 2010 - 00:03:34 »

Çevrimdışı teytey

• Bizden Biri
2.olacagina dair hislerim kabardi bir anda. Performans guzeldi,yagmur cok rock n roll olmustu.
İzin verilen 400 karakter

« Yanıtla #472 : 28 Mayıs 2010 - 01:00:07 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
2.olacagina dair hislerim kabardi bir anda. Performans guzeldi,yagmur cok rock n roll olmustu.

Final ne zaman peki ?

Düzenleme: Tamam len tamam, kendim hallettim yine.. Bu cumartesiymiş final.. O değil de söyleseniz nolurdu yani..  :p
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2010 - 01:09:06 Gönderen: Rockgirl »
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #473 : 28 Mayıs 2010 - 09:55:33 »

furkiii

• Ziyaretçi

« Yanıtla #474 : 28 Mayıs 2010 - 10:07:48 »

Çevrimdışı Sınır

• Aktif Üye
  • Hiç.
manganın sahne şovunu beğendim. özelikkle o kara ve beyaz bayrakları
şarkı finalinde ferman beni şaşırttı  hahaha
..

« Yanıtla #475 : 28 Mayıs 2010 - 10:31:36 »

Çevrimdışı FIRATESER

• Bizden Biri
  • ...FIЯΔŦ...ЄЅЭЯ...
robot çok kötü olmuş be:/
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today...

« Yanıtla #476 : 28 Mayıs 2010 - 10:37:52 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri
manganın sahne şovunu beğendim. özelikkle o kara ve beyaz bayrakları
şarkı finalinde ferman beni şaşırttı  hahaha

çok önemsemem eurovision'u,ama takip ederim,

siyasi bi yarışma olduğu için italya bile kaç yıldır katılmıyor(siz anlayın artık durumu)

iskandinavlar birbirine verir puanları vs.,emeği geçenlere yazık yani,çok ciddiye alıyoruz bizde,  

öylede  gider bu durum,ama Özlem olsaydı bi çığlığı yıkardı ortalığı bu kadar net...

bu parçayıda alıcı gözüyle derler ya öyle dinleyince müzik gayet hoş geliyo kulağa...

tahminde yapayım ilk 3 asla olamaz:)

8. yada 9. olurlar

beni utandırmaları dileğiyle bolşans diliyorum Manga'ya...
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2010 - 11:00:47 Gönderen: halil »
eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

« Yanıtla #477 : 28 Mayıs 2010 - 12:43:46 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
yarı final performansı..:

http://www.youtube.com/watch?v=kjMhsvOooKg

İzledim gerçekten beklenmicek bi performans olmuş, iyi anlamda yani.. (En azından ben beklemezdim.) Umarım sonuç iyi olur.. (Olmasa da ne farkeder ya =P)

Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #478 : 28 Mayıs 2010 - 15:18:13 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
bu sene eurovision kalitesiz...şarkılar son 4-5 senenin en kötüsü.. manga 1.bile olablilir..normalde son 3-4 yılın şartlarına göre düşünüce 4.-5. gibi geliyo ama bu sene şarkılar pek iyi değil şansları o..sahnelerini de beğendim..Bana bakın AZERBAYCAN'A oy versin herkes  :jarksaber: :v :4 .m beğensede beğenmesede..
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

« Yanıtla #479 : 28 Mayıs 2010 - 18:10:03 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
En dikkat çeken şarkıydı.

Manga elinden geleni yaptı şarkılarını en güzel şekilde söyledi (Hadise gibi olmadı yani)

1. olabilme şansları var bence.

Finalde 14. sırada yarışacaklarmış.

Ukranya'nın şarkısıda hoşuma gitti ayrıca :)