Gönderen Konu: Balıkesir Konseri (05.04.2014)  (Okunma sayısı 7911 defa)

Ynt: Balıkesir Konseri (05.04.2014)
« Yanıtla #45 : 07 Nisan 2014 - 19:57:03 »

Çevrimdışı soner16

• Daimi Üye
  • cesedine tukursem mi?
ben eskiden özlem sebnemden iyi derdim garipserlerdi onu anladık ama aylinden iyi degincede saçmalama der gibi bakıyolar artık.aylin kim yaa...piyasa sarkılar mı yapmalı başka sarkılar mı yapmalı bilmem ama ne yapsın ne etsin kliplerinin kanallarda yayınlanmasını sağlasın iyl menejer seçsin,promosyon yapsın ve kime neden sonra 2. patlama albümünü yapsın..her albümünde blsey eksik..teomanın dus sarkısıda marjlnaldi hem sozler hem klip..haykonunda marjinal sarkıları klpleri var..ben sarkımı söylerkende marjinaldi..ama klipleri bolca döndü tvlerde..marjinalliğin etkisl var kliplerln dönmemesinde ama döndüren de bal gibi döndürüyo..
Soylediklerinin hepsi çok dogru! Sebnem Ozlemden iyi zaten herkes biliyor Aylin'e benimde aklim ermiyor gerçekten ermiyor yerini nasil olurda Aylin'e kaptirir! Ya bilmiyorum ama ben ozlemin yazdigi sozleri fazla begenmiyorum ama elbette yazdigi muthis sarkilarda var ne bileyim albumde baskalarinindan sarki alsin

Özlem Tekin

« Yanıtla #45 : 07 Nisan 2014 - 19:57:03 »

« Yanıtla #46 : 07 Nisan 2014 - 20:02:30 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
Çok üzgünüm ama Özlem Tekin, Şebnem Ferah, Teoman, Haluk Levent gibi isimler zamanlarını doldurmak üzereler artık. Piyasa şarkı yapmak, klip döndürmek falan çözüm değil. En önemlisi sahnelerindeki enerjileri tükenmiş bir kere, maalesef onlarda yoruldu dinleyicilerde. Bu saatten sonra Özlem ve Şebnem'i akustik albüm paklar, Teoman ve Haluk Levent ise tamamen umutsuz vak'a bence  :D
Son olarak; sadece Özlem'in değil, diğer isimlerin kariyerlerinde de sert bir düşüş söz konusu. Aylin, Pamela, Aslı gibi isimleri hesaba dahi katmıyorum..!!

« Yanıtla #47 : 07 Nisan 2014 - 20:14:26 »

Çevrimdışı soner16

• Daimi Üye
  • cesedine tukursem mi?
Çok üzgünüm ama Özlem Tekin, Şebnem Ferah, Teoman, Haluk Levent gibi isimler zamanlarını doldurmak üzereler artık. Piyasa şarkı yapmak, klip döndürmek falan çözüm değil. En önemlisi sahnelerindeki enerjileri tükenmiş bir kere, maalesef onlarda yoruldu dinleyicilerde. Bu saatten sonra Özlem ve Şebnem'i akustik albüm paklar, Teoman ve Haluk Levent ise tamamen umutsuz vak'a bence  :D
Son olarak; sadece Özlem'in değil, diğer isimlerin kariyerlerinde de sert bir düşüş söz konusu. Aylin, Pamela, Aslı gibi isimleri hesaba dahi katmıyorum..!!
Ozlem'e akustik album yakisir bence yapmasi lazim veya Sebnem gibi bi konser dvd'si cikarsin. Sponsor bulmak zor olur dvd içinde oda yatar.

« Yanıtla #48 : 07 Nisan 2014 - 20:23:49 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
ben şebnem ve teoman konusunda katılmıyorum dostum..sözler ve müzik banada eskidi gibi gelsede,sahnede artık iyi olmasalar da yinede şebnem ve teo hala bu ülkenin en çok dinlenen sarkıcıları..gecen yıl sebnem konserine gittim düşün elinde bileti içeri giremeyip dısarda kalan dinleyiciler vardı..teoman konserleri sahnede berbat olsa bile dopdolu..bir şekilde kendilerini dinlettiriyolar..he m özlem yaş olarak 40ın üstünde olsa da yasayış olarak ne bilim kafa olarak hala genç gibi..
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2014 - 20:26:29 Gönderen: Shiver »
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

« Yanıtla #49 : 07 Nisan 2014 - 21:59:06 »

Çevrimdışı hüma

• Bizden Biri
  • öz üm
Ayy son fotoğraflar i cok beğendim ama bizim grupta pek güzelll :)
Şikayetim VAR!!!........

https://twitter.com/huma_oz

https://instagram/huma_ozz

NORVEÇ❤❤❤

ANT🔴⚪GS💛❤🌟🌟🌟🌟

« Yanıtla #50 : 08 Nisan 2014 - 18:25:00 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
Ozlem'e akustik album yakisir bence yapmasi lazim veya Sebnem gibi bi konser dvd'si cikarsin. Sponsor bulmak zor olur dvd içinde oda yatar.

Özlem Tekin unplugged  :D :D :D :D :D
      ▌▐

« Yanıtla #51 : 08 Nisan 2014 - 21:03:01 »

Çevrimdışı erol91453

• Deneyimli Üye
  • hhttps://www.youtube.com/watch?v=kYdHNrGox0I
    • OZLEMTEKİNVEVO
Arkadaşlar sorun yapmayın böyle şeyleri Özlem zaten yapması gereken albümleri yaptı marjinal yaptı değişik yaptı ne yapacaksa yaptı zaten bu piyasada en çok dinlenen demek akalın hande yener Özlem gibilerin kıymete zaten bilinmeyecek benvce bizim önce bunu kabullenmemiz ger
Sonsuz Bir Aşk Soundtrack Klibi
https://www.youtube.com/watch?v=kYdHNrGox0I

« Yanıtla #52 : 09 Nisan 2014 - 12:46:53 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri
eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

« Yanıtla #53 : 09 Nisan 2014 - 18:40:00 »

Çevrimdışı soner16

• Daimi Üye
  • cesedine tukursem mi?
fotolari gordum resmen hala agizim açik bildigim spor salonu :s ve o kadar az insan varki of yazik ozleme vallahi bu yerleri hiç ama hiç haketmiyor.

« Yanıtla #54 : 09 Nisan 2014 - 23:41:38 »

Çevrimdışı leyla

• Bizden Biri
off çok kötü :(

« Yanıtla #55 : 10 Nisan 2014 - 10:13:35 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
sanki konser değilde prova yapıyor gibi değil mi ? yani balıkesir ortamına göre fiyatlar pahalıydı bence sınav döneminede denk gelince (sanırım öyledir) eee özlemde popülaritesi yüksek biri olmadığına göre çok normaldi böyle bir durum.. arkadaşlar ben konsere giderken şehrin ana caddelerinde tek tük insan vardı düşünün yani ne kadar sakin ve sessiz bir şehir...
benim için harika bir konser oldu o ayrı ama kesinlikle özlemin çok daha iyi şehirlerde sahne alması lazım...
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #56 : 13 Nisan 2014 - 13:50:38 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri

« Yanıtla #57 : 13 Nisan 2014 - 21:09:13 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Soner sen konsere geldin mi?

« Yanıtla #58 : 14 Nisan 2014 - 00:10:41 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri
kargalar

http://www.youtube.com/watch?v=_T5XAPpDRTo

açıklama gereği hissettim;

kameranın yan tarafında duran biri vardı,arada onu izliyodum foto. mak. çalarmı acaba diye :D  Müslüm Gürses

hayranı modunda ağlamaklı malımsı biri...onunda sesi kayıtta duyulmakta.BİZDEN DEĞİL O SES TÜRKİYE..!

Soner sen konsere geldin mi?

yok italyada o,videoyu yolladım o yükledi yutuba

« Yanıtla #59 : 14 Nisan 2014 - 15:08:53 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Bu son iki seferdir gelen kayıtların hepsinde arkada albümden çalınıyor söz konusu şarkı. Ne iş?
Kalbim pusula, sen kuzey!