Anket

en cok sevdiginiz sarkımız

neden
4 (66.7%)
sokak cocugu
2 (33.3%)

Toplam Oy Verenler: 6

Gönderen Konu: Pazartesi Sendromu  (Okunma sayısı 947 defa)

Pazartesi Sendromu
« : 17 Ocak 2009 - 04:30:24 »

Çevrimdışı bozoyy

• Yepyeni Üye
  • *
Beraber müzik yapmanın eğlencesini keşfeden grubumuz 2008 Mayısında çalışmalara başladı.2008 Aralık ayında Stüdyo Negatif`te 2 beste ve 1 cover kaydettik.Geriye şarkılarımızı dinleyicilerle paylaşmak kaldı

www.myspace.com/pazartesisendromu

Özlem Tekin

Pazartesi Sendromu
« : 17 Ocak 2009 - 04:30:24 »

Ynt: Pazartesi Sendromu
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2009 - 13:31:58 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
moral bozmak gibi olmasın şarkıları beğenmedim :D  :p, neden'in başı tanıdık geldi.. amma ve lakin başarılar, bir de 'bozoyy' sen de gruptasın heralde, hangisisin merak ettim???
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2009 - 13:32:38 Gönderen: rock_ö.tekin »
schhh..

« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2009 - 13:54:26 »

Çevrimdışı SeDaEnGiN

• Aktif Üye
  • (๏̯͡๏)
    • SeDa
Ben beğendim.Cover çok başarılı olmuş özellikle

Soulmates never die   

« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2009 - 16:29:56 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
moral bozmak gibi olmasın şarkıları beğenmedim :D  :p, neden'in başı tanıdık geldi.. amma ve lakin başarılar, bir de 'bozoyy' sen de gruptasın heralde, hangisisin merak ettim???

ben de merak ettim hangisisin yaa ?? :D bu arada şarkıları dinledim sound u iyi ama sözleri beğenmedim yaa ...
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2009 - 16:49:42 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
ben de merak ettim hangisisin yaa ?? :D bu arada şarkıları dinledim sound u iyi ama sözleri beğenmedim yaa ...

bence hiç merak etmiyelim çünkü arkadaş grubunu tanıttu ve gitti   :nanik:  :p  :mm:   .islik.  (tabe bence )
schhh..

« Yanıtla #5 : 14 Şubat 2009 - 01:21:09 »

Çevrimdışı HYFCOOLCLUB

• Üye
  • **
Pazartesi sendromu diye bi şey yok toplumun geneli onu pazar günleri yaşıyor   :D

Şu 3 şarkıya biraz kulak misafiri oldum aynı tarzda binlerce şarkı var tarz derken pop - rock - alternatif bunu kastetmiyorum.
Aynı tempo aynı gidişat yığınla var bunlardan

biri neden çıkıp biz alternatif şeyler yapıyoruz diyerlerinden farklıyız diyemiyor.
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2009 - 01:27:09 Gönderen: HYFCOOLCLUB »

« Yanıtla #6 : 14 Şubat 2009 - 01:34:00 »

Çevrimdışı hebelehobolo

• Deneyimli Üye
  • Öslem bir çiçek .....
    • www.
Yeni grupsunuz kardesim anladik ama bas gitarda artik kadin gormek istemiyoruz yahu bi de elektrikli gitari calin yani boyle onemli bas rolde olsunlar, ayrica neden ve sokak cocugu sarkilarini begenmedim sozleri guzel ama muzigi farklilastirmaya calissinlar bana semisonic'i cagristirdilar ayrica green day ve simple plan'e de cok benziyiler.   .ninca. ama koy koy koy tanju okan cover'larini  begendim soyliyim   .ninca. 

biraz farklilik lutfen farkimiz olsun  .ninca.   .lala. .lala. .lala.

« Son Düzenleme: 14 Şubat 2009 - 01:35:31 Gönderen: hebelehobolo »
Biz garbinkini hürmetle dinlediğimiz gibi, bizim musikimiz de bütün dünyada hürmetle dinlenecek bir halde olmalıdır.<br />Bir milletin yenileşmesinde ölçü, musikide değişikliği alabilmesi, kavrayabilmesidir.<br />Milletin, ince duygularını, düşüncelerini anlatan, yüksek deyişleri, söyleyişleri toplamak, onları bir an önce, genel son musiki kurallarına göre işlemek gerekir. Mustafa Kemal Ataturk

« Yanıtla #7 : 25 Şubat 2009 - 23:32:50 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
niye kaçtın arkadaş yaa o kadar şey söylüyoruz soruyoruz cevap veren yok !! ki ben hala o resimde kim olduğunu merak ediyorum :D

« Yanıtla #8 : 26 Şubat 2009 - 05:12:26 »

Çevrimdışı hebelehobolo

• Deneyimli Üye
  • Öslem bir çiçek .....
    • www.
niye kaçtın arkadaş yaa o kadar şey söylüyoruz soruyoruz cevap veren yok !! ki ben hala o resimde kim olduğunu merak ediyorum :D

Abi bunlar yeni grup ya her siteye foruma uye olup reklam yapiyolar bence su resimdeki kiz olabilir bozoyy cunku kizin adi begum sasmaz'mis   hahaha

Bi de ben bu grubu arastirdim Izmirliymis bunlar Aduuket diye bi gurup varmis onun devami niteligindelermis falan turkpunk forumdan buldum

Alıntı
7 mart Cumartesi 14:00 4 grup konser var Dungeon/İzmir de kesinleşti.Afiş haftaya koyucam buraya.Giriş 10:00+bir bira beleş 18 Yaş sınırı yok

« Son Düzenleme: 26 Şubat 2009 - 10:23:57 Gönderen: hebelehobolo »
Biz garbinkini hürmetle dinlediğimiz gibi, bizim musikimiz de bütün dünyada hürmetle dinlenecek bir halde olmalıdır.<br />Bir milletin yenileşmesinde ölçü, musikide değişikliği alabilmesi, kavrayabilmesidir.<br />Milletin, ince duygularını, düşüncelerini anlatan, yüksek deyişleri, söyleyişleri toplamak, onları bir an önce, genel son musiki kurallarına göre işlemek gerekir. Mustafa Kemal Ataturk

« Yanıtla #9 : 26 Şubat 2009 - 18:41:00 »

Çevrimdışı Ben_BöyLeyim

• Üye
  • **
  • renKLi hayaT bana hayaLimi SaT... !...(:

ihihi...meraK etme sen bn o yoLa başkoydum...xD
Bir elveda cümlesinin kıyısından aşağı bıraktı adam kendini
ve bu yüzden hiçbir vedaya el süremedi..
kadın gitti
adam öldü
gökten üç nokta düştü
yakışmadı hiçbir aşkın sonuna ( ... )

« Yanıtla #10 : 26 Şubat 2009 - 22:44:54 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
Abi bunlar yeni grup ya her siteye foruma uye olup reklam yapiyolar bence su resimdeki kiz olabilir bozoyy cunku kizin adi begum sasmaz'mis   hahaha

Bi de ben bu grubu arastirdim Izmirliymis bunlar Aduuket diye bi gurup varmis onun devami niteligindelermis falan turkpunk forumdan buldum

teşekkürleer birazcıcık olsun merakımı yenmiş durumdayım :D

« Yanıtla #11 : 27 Şubat 2009 - 22:32:33 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
meraklılar bozoyy un profilinde var msn, ekleyin sorun cnm :D şahsen ben artık merak etmiyorum, gelip geçici bunlar :p :D
schhh..