Gönderen Konu: ‘Sırf dövmem gözüksün diye tüm kış tişörtle gezdim’ milliyet-cumartesi 19.05.12  (Okunma sayısı 3787 defa)

Çevrimdışı serpil

• Özcü
    • http://www.facebook.com/pages/%C3%96ZLEM-TEK%C4%B0N/167872739935249
Bazı dövmeler görünmeyen yerlerde oluyo onu da karıştırma ama insan da merak ediyo hani nerde dövme bende merak ettim dorusu
Magazin malı güllü dallı motorlar gibi koca aramıyorum ki olum ben bu şarkılar niye!

Özlem Tekin

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
O değil de, fotoğraflar şahane be !
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

Çevrimdışı badgirl

• Aktif Üye
  • ÖZLAND
herkes çoktaaaaan anladı bence de,merak işte! yeni olduğunu sanmıyorum,daha önce de sölemişti sizin göremediğiniz yerde de dövmem var die!
FOREVER

Çevrimdışı leyla

• Bizden Biri
amannn özel işte o da canımmm kurcalamayalımmm =)))

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
özlemin annesi niye kızıyo yaaa ://// bıraksın yaptırsın yakışyo.
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

Çevrimdışı Sınır

• Aktif Üye
  • Hiç.
Yeni klip hazırlıkları mı?

Ayrıca saçma ve boş bir röportaj olmuş.

Saçma olan şey'e karşı tepkisini dövme yaptırarak dışavurduğunu söylemesi nasıl olur da ''boş'' olarak görülebilir ki?
Dövme, kişinin kimlik duygusunu güçlendiren bir unsurdur nihayetinde. Özellikle daha sorgulayıcı olmaya başladığımız genç yaşlarda her işimize karışan yetişkinlerle aramıza koymak istediğimiz mesafeyi, toplumun değer yargılarına tükürmeyi ve bir aidiyet duygusunun neticesi olarak büyük heyecanla yaptırdığım/Özlem'inyaptırdığı/yaptırdığımız bir dışavurum şekli ve duruş biçimidir. Özlemin kendi duruşunu şarkıları yoluyla anlatıyor olması nasıl boş karşılanmıyorsa, dövmelerinin de aynı amaçla yaptırdığını anlatıyor olmasının boş karşılanmasıdır asıl saçmalık.

..