tek bir msj atılmamış lan p.t. ye (((: şaşırmadım grup deli gibi albüm yapmaya devam ediyo(: deli gibi diyorum çünkü adamların normal discografisi 2009 albümü the Incident ile beraber on albümden oluşuyo(: amma velakin özel kayıtlar,ep, single, live performansları( genelde sıfırdan yaratırlar bildiğimiz şarkıları , ilkkez o konserde o haliyle çalınır şarkı, ve çok kaliteli bi şekilde kayıt edilip yayınlanır) gibi albümlerle beraber 33 adettir, bu benim toplayabildiğim rakam (: belkide daha elimde olmayan albümleride vardır(:..the incident cift cd şekline yayınlanıpi ilk cd de 14 ikincide 4 şarkı barındırır içinde, açıkcası tam anlamıyla sindirerek dinlemedim henüz tamamını, kısa bikaç tur attım ki buşekilde p.t albümü hakkında sağlam bi yorum yapmak pek mümkün deildir...aslında benim niyetim the sky moves sideways albümü hakkında yazmak ama şuan başlasam sanırım sabaha anca bitiririm (((: müsait bi zamanda karalıcam bikaç satır(:len drown & furkii bırakın bu guanoyu neimde takılın biraz p.t. ye ve türevlerine , ozaman hak vericeksiniz bana neden beğenmiyorum öyle her grubu(: ukalayım kardeşim ben ((:
abi bende bu grubun 2009 live albümü var aslında dinledim ve hoşuma gitti o albümde özellikle de blackest ayes ve anesthetize performansı..=) steven wilson'ın zaten genel olarak performansı çok hoşuma gitti..=) hangi stüdyo albümünden başlamak daha iyi olur daha fazla dinlemeye..=)
valla eğer pink floyd sevmiyosan (sevmeyeni tanrı taş yapar )ilk albümlerine hiç bulaşma derim(: başlamak için fear of a blank planet çok iyidir, deadwing ve in absentia şeklinde geriye doğru git diskografide(: the sky moves sideways e geldiğinde dur ve önümüzdeki ??? yıl bırakma o albümü(: ben 14 yıldır bırakamadım lanet albümü dinlemeyi(:bide mümkünse kulaklıkla dinle porcupine albümlerini, emin ol çok manyak enstantaneler yakalıcaksın müziklerinde (:
blackfield iyidir iyi olmasına ama p.t. ye oranla daha sade diye nitelendirebilirim müziğini:) şahsen ben ilk başta wilsondan daha farklı bişiler bekleyerek dinlemiştim blackfieldı pekte bekelntilerim karşıladığını söyleyemem((:furkanım eğerki blackfield ı beğenirsen gazpacho ya bayılırsın emin ol(:
bu grubu tavsiye ettiği için mahir abiye ne kadar teşekkür etsem azdır..başta bazen bir şarkıyı haftalarca dinlersiniz dediği şarkılar da benim için open car,trains ve blackest eyes oldu şimdiye kadar ama daha keşfedilmeyi bekleyen hazineler var..=) geçtiğimiz günlerde birkaç haftayı neredeyse sadece porcupine tree, pink floyd ve the mars volta dinleyerek geçirmişliğim var..=)