hepsini çok beğendim..sahnede de mükemmel en iyi bayan vokal diyebilirim.."Faithfulness" klibide mükemmel..özlem mtvde programda onun bu klibinide yayınlatmıştı zaten 
trashed'in klibine de bak bence meliscim..=)
http://www.youtube.com/watch?v=zHvG9pSChwobilhassa sahnedeki enerjik tavırları ve bu enerjik tavırlarını sürdürürken hiç değişmeyen sesi ve vokali ile kısacası canlı performansı ile beni çok etkileyen bir isimdir skin..vakt-i zamanında yani 2005 yılında rock'n coke konserinde bulunmayı çok istemiştim;ancak mümkün olamamıştı,bir gün mutlaka bir konserinde bulunmayı isterim ki aslında bu konserin "skunk anansie" adı altında olmasını daha çok tercih ederim,daha enerjik soundları nedeniyle..
"just let the sun" ve "trashed" gibi şarkılarıyla içime fazlasıyla işlemeyi başarmış,sesine bayıldığım,sahnedeki her hâline hayran kaldığım on numara bir vokal benim gözümde skin,ek olarak şarkı sözü yazmasındaki başarısını da geçmek istemiyorum..gerek "trashed" gibi bir ayrılık şarkısı olsun,gerekse skunk anansie'de politik konularaya kayan şarkıları olsun skin imzalıdır ve oldukça hoştur..hayatımın en önemli vokallerinden biri olan ve çok sevdiğim skin'e 5000. mesajımın gitmesi de beni memnun etmiştir..=)
just let the sun shine on your face..
only the darkness blinds your way..ve de
now i know i live without you..
i can only bend so far..
guess it is time to make some moves without you..
now you have gone and trashed my heart..gibi acıklı sözler ve melankolik hâlimle yazıma son veriyorum..=) 42 yaşındaki bu bayanı umarım daha uzun yıllar o enerjik hâliyle sahnede görebiliriz,görebilirim..