Gönderen Konu: 19 Mayıs 2007/Marmara Üniversitesi Konseri  (Okunma sayısı 5374 defa)

Ynt: 19 Mayıs 2007/Marmara Üniversitesi Konseri
« Yanıtla #60 : 20 Mayıs 2007 - 18:56:13 »

Çevrimdışı LittleHercules

• Daimi Üye
bundan daha az kötü olamaz dedi...
bence orda kinaye yaptı o sıra sanırım diğer arkadaşlar farketmemiş ama dırmadan ses teknisyeiyl mücadele içindeydi ve en sonunda Türkiyede Evanescence çıksa bu sistemlerle onuda katledersiniz demeye çalıştı bence
ama yanlışta anlamış olabilirim

Ben de öyle anladım. Bu sistemlerle o bile rezil olur gibi birşey dedi hatta.

Ses sistemi rezaletti. Pyroxevil lütfen bu eleştirilerimizi ilet Özlem'e. Kim ilgileniyor Özlem tarafında bu konularla bilemiyorum ama acilen bir standart getirmeli kendi konserlerine Öz'ümüz. Sayısız Özlem konserine gittim ama en kötü konserdi bu benim için. Öz'ümüzün performansında problem yoktu.

İlk şarkı 'Değmez'di ama Öz'ü hiç duyamadık bile. Yol da biraz düzeldi. Sonrasında devamlı gıcırdayan bir mikrofon vardı -kablolu olduğu halde-. Bir de kablosuz mikrofon kullansa ne olurdu ki?

Konserin güzelliklerinden biri de Pyro'yu, pınar'ı, Burçin'i, cyber'ı, mrt_presley'i görmekti :) Epeydir site buluşmamız yok bahaneyle görüşmüş olduk :))
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2007 - 19:11:38 Gönderen: LittleHercules »
Yarın senin tek hazinen dolayısıyle git kuralını koy KENDİNE oyna!!!

Özlem Tekin

« Yanıtla #60 : 20 Mayıs 2007 - 18:56:13 »

« Yanıtla #61 : 20 Mayıs 2007 - 19:33:48 »

Çevrimdışı mustafabolat

• Yepyeni Üye
  • *
  • Rock'n Roll
mrb bende konserdeydim hemde en önde  kaldım bence ses okadarda kötü değildi özlemde iyi söyledi yanlız yaylılarda biraz problem vardı akord baya zaman aldı 10 dakika geç kaldı ama fazladan bi şarkı ile telafi etti sağolsun :) ayrıca özlemi sürekli görüntüleyen kameralı amca biraz yakın takip yaptığı için fırça yedi bence bende sürekli çekimdeydim ama ses çıkarmadı hatta poz bile verdi BU ARADA SEVGİLİ OZLEMTEKİN.BİZ SİTESİNDEKİ ÜYE ARKADAŞLAR Bİ PANKART HAZIRLASAYDINIZ EN AZINDAN GÖRÜR YANINIZA GELİR TANIŞIRDIK !!!
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2007 - 19:45:53 Gönderen: furkiii »
GÜZEL GÖZLERİ HARAMSA , ÇATAL DİLLERİ ÖLÜM !<br />BUGÜNLERDE BENİ YAŞATMAYAN BİRİ VAAARRRR

« Yanıtla #62 : 20 Mayıs 2007 - 20:22:03 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
biz buluşmalara ayrı bi zaman ayırıyoruz..konser günü konser önemli olan..pankarta falan da gerek yok..kendini ispat etme geregi duyanlar yapıyo o işi..bizi bilen biliyo zaten..

ses sistemi konusunda da ellerinden geleni yaptılar valla..sonuçta her gidilen yerin ekipmanıyla ilgil durum,mmarmaraınki yetersizmiş demek k..yağmur yüzünden de kasıldı adamlar,sarıp sarmaladılar aletleri ıslanmasın diye..
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2007 - 20:22:40 Gönderen: pyroxevil »

« Yanıtla #63 : 20 Mayıs 2007 - 20:28:30 »

Çevrimdışı mustafabolat

• Yepyeni Üye
  • *
  • Rock'n Roll
ama bu bizi hem güçlü yapar hemde tanışmamıza vesile olur zaten özünde hoşuna gitti adamların yaptığı dikkat ettiysen fotoğraflarda onları çok kullandılar bunu öz istedi bizde belki onlar kadar seviyesiz olmazdık ama en azında bilinçli özzcüler olduğumuzu belli ederdik. ayrıca fotograf ve video nasıl gönderceğim konusunda yardımcı olursan sevinirim.
GÜZEL GÖZLERİ HARAMSA , ÇATAL DİLLERİ ÖLÜM !<br />BUGÜNLERDE BENİ YAŞATMAYAN BİRİ VAAARRRR

« Yanıtla #64 : 20 Mayıs 2007 - 20:33:25 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
fotograflar için
www.imageshack.us

videolar için
www.rapidshare.com

bu arada "BİZ" özenilen tarafız,bunu unutma ve başkalarının kuru gürültüsüne özenme..bu da nacizane tavsiyem...
ayrıca özlem bu tür göstermelik seylerden hiç hoşlanmıyor,site mite olaylarından..
dün fotografcılara çekmeleri için işaret ettiği olay coşmuş topluluktu,herhangi bi pankart yada özel bi  grup değildi..

istanbullular ve  dğer illerden gelebilecekler çok yakında birarada olucaz zaten,hem de özlem de bizimle olacak..orman açılışına az kaldı...orda tanışılır herkesle..
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2007 - 20:34:55 Gönderen: pyroxevil »