Gönderen Konu: 11 Mayıs 2007/Ankara Üniversitesi Konseri  (Okunma sayısı 9300 defa)

Ynt: 11 Mayıs 2007/Ankara Üniversitesi Konseri
« Yanıtla #45 : 06 Mayıs 2007 - 16:40:26 »

furkiii

• Ziyaretçi
evet.. :D :D..okul çıkışı 3-4 tanesini kaçıralım bari serbest bırakma koşulu olarak da bizi konsere soksunlar.. :şok: :D :D

Özlem Tekin

« Yanıtla #45 : 06 Mayıs 2007 - 16:40:26 »

« Yanıtla #46 : 06 Mayıs 2007 - 17:16:59 »

Çevrimdışı DerinSu

• Aktif Üye
  • Onun için uyandım bugün...Belki bi gün O da sever
hehe :D
planlar müthis
either exist as you are or be as you look

« Yanıtla #47 : 07 Mayıs 2007 - 10:48:44 »

furkiii

• Ziyaretçi
ankara üniversitesi şenlik programı..:

10 mayıs----------->moğollar..

11 mayıs----------->ÖZLEM TEKİN..

12 mayıs----------->yavuz bingöl..

13 mayıs----------->levent yüksel..

etkinlik tandoğan yerleşkesinde gerçekleşecek..

şenlik alanında lunapark kurulacakmış.. :D..ve aynı zamanda büyük ihtimal bir de buz hokeyi turnuvası düzenlenecekmiş.. :D

kaynak..:hürriyet..

hatta bakınız..:

http://arama.hurriyet.com.tr/default.aspx  adresinde ilk haber içinde geçiyo.. :D
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2007 - 10:50:36 Gönderen: furkiii »

« Yanıtla #48 : 07 Mayıs 2007 - 12:17:52 »

Çevrimdışı DerinSu

• Aktif Üye
  • Onun için uyandım bugün...Belki bi gün O da sever
evet ben de 2 gün önce gazetede okudum
lunapark geyiği çok hoşmuş ya
either exist as you are or be as you look

« Yanıtla #49 : 07 Mayıs 2007 - 22:36:34 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
güzell epey şenlikli bu yıl A.Ü... girişler nasıl acaba....
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #50 : 09 Mayıs 2007 - 14:40:38 »

furkiii

• Ziyaretçi
buyrunuz şenliğin afişi.. :D

ve bu da şenlik programı..anlaşıldığı üzere özümüz 21:30'da sahne alacakmış.. :alkıs:

programa bu adresten de bakabilirsiniz arkadaşlar..:

http://www.ankara.edu.tr/gorsel/dosya/1178612964senlikprogram.jpg

bu arada dikkat çekici bi yer de saat 12:00-15:00 arası Özlem Tekin Soundcheck olarak belirtilmiş..
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2007 - 14:44:06 Gönderen: furkiii »

« Yanıtla #51 : 09 Mayıs 2007 - 16:59:41 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
şeyy yaa girişler ne şekilde olucak? bilgin varmı furki öğrenci temsilcisiyle görüşüyodun yaa?
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #52 : 09 Mayıs 2007 - 17:04:43 »

furkiii

• Ziyaretçi
beykent üniversitesinin öğrenci temsilcisiydi o..:D

ama anladığım kadarıyla dışarıdan girişe açık değil sanırım..ya da en azından öğrenci olma şartı var..

« Yanıtla #53 : 09 Mayıs 2007 - 17:10:34 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
beykent üniversitesinin öğrenci temsilcisiydi o..:D

ama anladığım kadarıyla dışarıdan girişe açık değil sanırım..ya da en azından öğrenci olma şartı var..
hehe doğru yaa .. git Ankara'nınkinide bul :D
valla öğrenci bulamazsak konser işi yaş gibi?
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #54 : 10 Mayıs 2007 - 12:14:08 »

furkiii

• Ziyaretçi
rektörlüğün geçen sene için yaptığı bi açıklamadan bahsetmiş bi arkadaş ona denk geldim..açıklamaya göre geçen yılki şenlikler için denilenlerin arasında şu da var..:

şenliğe sadece ankara üniversiteliler girebilir

hatta bu dediğim şu linkte geçiyo..:

http://www.ogrencikonseyi.ankara.edu.tr/senlik.htm

sabah üniversiteye gittim..girişte gördüğüm öğrencilere sordum;pek çoğu şenliği bile bilmiyodu..:s..bilenler de maalesef yine yalnızca kendileri için geçerli olduğunu hatta bikaç gün önce cebeci kampüsünde çıkan olaylar yüzünden güvenlik önlemlerine kadar gidildiğini söyledi..=(

« Yanıtla #55 : 10 Mayıs 2007 - 12:31:22 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye

evet furkiii bu beklediğim bi haberdi. çünkü A.Ü'nün her kampüsünde ki en çokta D.T.C.F de çevik kuvvet bulunur.. bide Tandoğanda'ki kampüs DİĞER ( :nanik:) üniversiteye çok yakın.. bu durumda DİĞER ( :nanik:) üniversitenin öğrencileri ücretsiz şenliklere dalıp olay çıkartma planları yapabilirler... gayet sakin bir zamanda bile A.Ü kantinine girip satırlarla dalmışlardı öğrencilere... bu durumda güvenliğin yüksek olması çok normal...
bilmiyom ya yine de uyduruk bi kimlikle cüzdan içinden gösterip giremezmiyiz?.. o zor da.. ben mesela arkadaşımın A.Ü kimliğiyle girmiştim D.T.C.F'ne.. kadın umursamamıştı.. öyle bişeyle girebiliriz bence...
aman konseremi gidiyoz ajan olarak görevemi gidiyoz ne bu yaaaa  :nanik:
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #56 : 10 Mayıs 2007 - 12:48:29 »

Çevrimdışı ßurçin

• Emekli Mod
    • tık tık
İstanbuldak geldin bu konser için fln deyin yaa  :dill sömürü yapın azcık  :dill sırf bi kimlik yüzünden izlenmezmi konser..  :D

« Yanıtla #57 : 10 Mayıs 2007 - 13:01:43 »

furkiii

• Ziyaretçi
evet furkiii bu beklediğim bi haberdi. çünkü A.Ü'nün her kampüsünde ki en çokta D.T.C.F de çevik kuvvet bulunur.. bide Tandoğanda'ki kampüs DİĞER ( :nanik:) üniversiteye çok yakın.. bu durumda DİĞER ( :nanik:) üniversitenin öğrencileri ücretsiz şenliklere dalıp olay çıkartma planları yapabilirler... gayet sakin bir zamanda bile A.Ü kantinine girip satırlarla dalmışlardı öğrencilere... bu durumda güvenliğin yüksek olması çok normal...
bilmiyom ya yine de uyduruk bi kimlikle cüzdan içinden gösterip giremezmiyiz?.. o zor da.. ben mesela arkadaşımın A.Ü kimliğiyle girmiştim D.T.C.F'ne.. kadın umursamamıştı.. öyle bişeyle girebiliriz bence...
aman konseremi gidiyoz ajan olarak görevemi gidiyoz ne bu yaaaa  :nanik:

evet o bahsettiğin diğer üniversite kendi şenliklerini bile rezil eden bi üniversitedir..zararı herkesedir..

bu arada sanırım dün sadece 130 kişi gözaltına alınmış ankara üniversitesinde..artık üniversitede polis sayısını düşünün.. :s..baya gergin yani ortam,bilmiyorum bence girilemicek gibi görünüyo.. :cry1: :cry1: :cry1:

« Yanıtla #58 : 10 Mayıs 2007 - 17:34:59 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
ya bugün bir arkadaştan öğrendim geçen yıl Başkent Üniv. öğrenci kimliğiyle girmiş şenliklere.. esas sorun bizim bir üniversite kimliğimiz bile yok :s hüviyetimiz yetmezmi yaa :D
bak şöle yapalım furki sen yakınsın sanırım A.ü'ye önden sen git.. bakalım alcaklarmı seni .. alırlarsa bizde eryaman- sincan hattından toplaşıp geliriz hehe
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #59 : 10 Mayıs 2007 - 17:39:21 »

furkiii

• Ziyaretçi
ya bugün bir arkadaştan öğrendim geçen yıl Başkent Üniv. öğrenci kimliğiyle girmiş şenliklere.. esas sorun bizim bir üniversite kimliğimiz bile yok :s hüviyetimiz yetmezmi yaa :D
bak şöle yapalım furki sen yakınsın sanırım A.ü'ye önden sen git.. bakalım alcaklarmı seni .. alırlarsa bizde eryaman- sincan hattından toplaşıp geliriz hehe

tamam ben yarın denerim..olmazsa kapıyı falan zorlarım napayım.. :D :D..giderken baksam yollara aslında ya da metroya belki biri üniversite kimliğini düşürmüştür.. :D :D