hmd23, adresini verdiğin sayfanın yöneticisi sen misin? Yüklediğin kliplerin kalitesi oldukça yüksek, özellikle albüm kliplerini sitemize de yüklesen de biz de indirsek?
Evet, o sayfanın yöneticisi benim. (seytan_nikahı sağolsun

)
Elimde Internet Download Manager (idm) diye bir program var. Bu program sayesinde internette rastladığım her videoyu indirebiliyorum. Sayfadaki videoları da bu program sayesinde yükledim. Programın işleyişi şöyle:
Programı yükleyip, internet tarayıcını kapatıp yeniden açtıktan sonra internette gördüğün videolara tıklarsan, bu videoların üst tarafında "bu video dosyasını indir" yazısını göreceksin. Buraya tıkladıktan sonra indirme başlar.
Google'da "idm" yazıp aratırsan, çıkan ilk sitenin bu programın sitesi olduğunu görürsün. (
www.internetdownloa dmanager.com) siteye girdikten sonra üstteki sekmelerden "Download" sekmesini tıkla. Orada göreceğin "Try Internet Download Manager for free" bağlantısına tıklarsan, programı iki günlük deneme için indirebilirsin. Bu iki günlük deneme süresi içinde Facebook'taki Özlem Tekin hayran sayfasındaki ya da internette rastladığın her videoyu indirebilirsin.
Umarım iyi bir anlatım olmuştur.

Kolay gelsin
Ek: Uzun lafın kısası, yüklediğim videolar bilgisayarımda kayıtlı değil. Arşivim, facebook'taki hayran sayfasıdır.