Gönderen Konu: Rock'n Coke 2007 Konseri / 2 Eylül  (Okunma sayısı 12246 defa)

Ynt: Rock'n Coke 2007 Konseri / 2 Eylül
« Yanıtla #150 : 04 Eylül 2007 - 17:27:28 »

Çevrimdışı deniz21

• Daimi Üye
herkes kıyafetle ilgili yazmış  bende  malesef o beğenmeyeler arasındayım üzgünüm bedri abi olmamış ama  emeğine saygım sonsuz.........
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine

Özlem Tekin

« Yanıtla #150 : 04 Eylül 2007 - 17:27:28 »

« Yanıtla #151 : 04 Eylül 2007 - 17:29:02 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
valla özlem bayıldı gerisi beni çok şey etmiyo.. :D :D
zaten senfoni turnesinin başından beri bu tarz bişey istiyodu özlem .rock n coke' aymış kısmet  cooL
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2007 - 17:30:50 Gönderen: PyRoX »

« Yanıtla #152 : 04 Eylül 2007 - 17:32:29 »

Çevrimdışı deniz21

• Daimi Üye
özlem beğendi ben  beğenmedim  olamazmı  canım  fikrimdir  söledim ne yaney    :nanik: :dill :D
« Son Düzenleme: 13 Eylül 2007 - 13:29:16 Gönderen: deniz21 »

« Yanıtla #153 : 04 Eylül 2007 - 17:35:12 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
şey etmiyo derken bağlamıyo ilgilendirmiyo demek istedim.. :D
"olmamış" demek de çok yanlış ben begenmedim desen kafidir..olup olmadığına karar verecek kadar otorite değil kimse yani :s

« Yanıtla #154 : 04 Eylül 2007 - 17:39:02 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
eğer böyle devam ederse benimde umrumda olmamaya başlacak özlem :dill böyle devam ederse derken bişeyler müzik adına bişey yaratsın müziğe odaklansın istiyorum.. özlem müziğe verirse kendini iyi olur.. tehdit gibi oldu :dill :D bana öyle geliyoki onun için müzik olursada olur olmazsada :s dinleyen olarak otorite olmaya gerek yok pyro :s
      ▌▐

« Yanıtla #155 : 04 Eylül 2007 - 17:44:02 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
neye göre olmuş neye göre olmamış..ne demek olmamamış hem.zevk meselesi.kimine göre de cuk olmustur.."BENCE OLMAMIŞ" dese neyse..sanki christian dior millet maşşallah,nasıl her konuda fikir ve bilgi sahibi yani :D
kusura bakmayın eleştiriden hiç hoşlanmam :D :D
ünlü olsam hande yener ve demet akalından beter herkesle kavga eden biri olurdum kesin ben :P

« Yanıtla #156 : 04 Eylül 2007 - 17:47:40 »

Çevrimdışı -tarzan-

• Bizden Biri
  • tekinist
özü şu zamanda benim tanıdığıma göre özün albüm yada yeni bir şey üretmesi için
hadi şarkı yada albüm yapayım gibi değilde o anki ,o zamanki ruh halinin götürdüğü duyguyu
anlatacağı zamanı bulduğunda bizim istediklerimizi yapıyor. Bana göre anlatmak istedikleri
tavana vurduğunda o istediğimiz albüm kendi kendine oluşuyor. Ayrıba ben kendi adıma kıyafeti
beğendim. beyazlarda çok yakışmız özümüze.onu ruh halini bilen biri yaptı nede olsa
SANAT SANAT İÇİNDİR.

« Yanıtla #157 : 04 Eylül 2007 - 17:49:22 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
özlem yeni albume hazırhissediyo kendini  bu arada..oldukça dolu kendisi.her an patlatabilir yeni albumu..biliyosunuz kapanıp 1 ayda yapar bütün albumü..yakındır..küskünlük yapmayın boşuna özleme..az kaldı..

« Yanıtla #158 : 04 Eylül 2007 - 17:51:02 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
herkesin kendi fikri sen niye bu kadar celallendinki her cümlenin başına bence lafı konmaz herkezin kendi görüşü kendi fikri kendi yazısı.. bence yazmasına gerek yok yani :D fikir sahibi olması içi dinleyici olması yeterli BENCE :dill neyse özlemi seviyoruz :dill

edit : hatta bu sevgi fanatiklik seviyesinde olunca tepki çıkıyo BENCE :dill
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2007 - 17:56:56 Gönderen: DooMsDaY »
      ▌▐

« Yanıtla #159 : 04 Eylül 2007 - 17:53:51 »

furkiii

• Ziyaretçi
özlem yeni albume hazırhissediyo kendini  bu arada..oldukça dolu kendisi.her an patlatabilir yeni albumu..biliyosunuz kapanıp 1 ayda yapar bütün albumü..yakındır..küskünlük yapmayın boşuna özleme..az kaldı..

diziye geç katılmasını bu sebebe bağlamak istiyorum..

« Yanıtla #160 : 04 Eylül 2007 - 17:55:11 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
benim yaptığım işe "olmamıs " diyen kişi en az benim kadar biliyo olmalı bu işi..yoksa hiç "cııkkk olmamış" muhabbetine gülüp  geçmem yani...napim sinir olurum eleştiriye :D

« Yanıtla #161 : 04 Eylül 2007 - 17:59:28 »

Çevrimdışı deniz21

• Daimi Üye
sayın arkadaşlar açıklama yapmakta fayda olacağını düşündüğüm için  yazıyorum  bana hitap etmediği için olmadığını ve bu yüzden beğenmediğimi  açıklamak istedim bana hitap edecek olsayd  olduğunu yakıştığını düşünüp beğenmiş olurdum   tamamen  kişisel  beğenilere  hitap ediyor bence ben  beğenmediğim için olmuş yada olmamış değilki subjektifliği   izliyenlere göre değişir ortak bir şey çıkarsa objektif  verinin  bir yüzdesi olur ancak  sadece fikrimdi açıkladım karalama  aşağılam gibi herhangi bir şey yok sayın adminlerim  arkadaşlarım kaldıki  emeğe ençok sahip çıkanlarda   mücadelesini verenlerde bizleriz  farklı düşünebilirsiniz saygı duyarım  bedri abim  emeğine saygım sonsuz yanlış anlama olmasın  

« Yanıtla #162 : 04 Eylül 2007 - 18:29:31 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
ses çok kötüydü... gelelim kıyafete çok tuhaf geldi banada..  :D  ama özlemin tatlılığı hiç bi zaman ne giyse değişmicek... peruk olayı gereksizdi... özlem ingiltere kraliçesi gibiydi orkestraysa hizmetkarları... yanağındaki ben imajıda gitmemiş...dream tvye sinir oldum ÖZlem yerine herkesi çekti..  :nanik:
 son bişey daha fotoğraflarda acayip güzel çıkmış... kostüm falan çok yakışmış... farkını korudu yine ÖZüm cooL
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2007 - 18:31:27 Gönderen: özdry »
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #163 : 05 Eylül 2007 - 23:24:24 »

Çevrimdışı green_mex

• Üye
  • **
  • Ya varsındır...Ya yoksundur...!
Ammada uzamış gitmiş kıyafet mevzusu yahu...!   :DBu kostümümü bir hayranıma hediye edicem dese ÖZ kimse demezki "yok hayır ben almayayım" diye  :ıslık: tey tey.Olmuş olmamış umrumda değil.Özlem i bu konuda tek geçtiklerim arasında sayıyorum hala.Bu cesaret ve tarz işi.Yürü bee kim tutar seni ÖZ..!
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2007 - 23:26:54 Gönderen: green_mex »
***GrééN_méX_DésignéR***

« Yanıtla #164 : 06 Eylül 2007 - 15:46:20 »

Çevrimdışı FIRATESER

• Bizden Biri
  • ...FIЯΔŦ...ЄЅЭЯ...
pyro ellerine saglik. kostum sahaneydi. cikanlar arasindaki en iyi gorsellik ozleme aitti. (hayko cepkin'in sahneye girisi haricinde)
ses sisteminin bozuk olmasi, bi turlu kar makinalarinin calistiramamalari ozlemi de bizi de gerdi. ama guzel bir konserdi.

bu arada pankart'ta aynen soyle yaziyordu:

Arkasi gelmez oyunculugun biktik illallah,
Yeni album bir gun cikar insallah...

Pankarti acip acmamak konusunda kararsiz kaldik ama alkisi duyunca herkesin ayni fikirde oldugunu anladik..
Sonuc olarak performans bakimindan daha cok sevdigim konserleri olsa da rock'n coke 2007 konseri de izlemeye degerdi..
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today...