Gönderen Konu: Rapid ve Tüm Sitelerde Beklemeye Son..!  (Okunma sayısı 1649 defa)

Ynt: Rapid ve Tüm Sitelerde Beklemeye Son..!
« Yanıtla #15 : 12 Aralık 2008 - 04:05:05 »

furkiii

• Ziyaretçi
rapidshare yanlış hissetmediysem bekleme süresini biraz azaltmış sanırım..:p

beklemeye karşı yapılacak en güzel şey modemi açıp kapatmak..=)

Özlem Tekin

« Yanıtla #15 : 12 Aralık 2008 - 04:05:05 »

« Yanıtla #16 : 12 Aralık 2008 - 10:41:00 »

Çevrimdışı drown

• Cool
rapidshare yanlış hissetmediysem bekleme süresini biraz azaltmış sanırım..:p

beklemeye karşı yapılacak en güzel şey modemi açıp kapatmak..=)

Evet bi ara 90 saniyeler çıkmıştı tekrar aslında yazın böyle değildi gayet rahattı rapid ama yine coştu :D

Modem kapatıp açmak da sakatmış gibi geliyo bana yani sürekli bişey indirmiyosan sorun yok ama aralıksız internetten bişeyler indiriyosan bi yerden sonra modeme zararı dokunabilir ki bu yüzden modemi bozulan arkadaşlarım mevcut çok olmamakla beraber :D
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #17 : 12 Aralık 2008 - 10:49:23 »

Çevrimdışı kanatsız melek

• Gold Üye

Evet bi ara 90 saniyeler çıkmıştı tekrar aslında yazın böyle değildi gayet rahattı rapid ama yine coştu :D

Modem kapatıp açmak da sakatmış gibi geliyo bana yani sürekli bişey indirmiyosan sorun yok ama aralıksız internetten bişeyler indiriyosan bi yerden sonra modeme zararı dokunabilir ki bu yüzden modemi bozulan arkadaşlarım mevcut çok olmamakla beraber :D

modem restartlamanın şimdiye dek hiç bir zararını görmedim,duymadım.
öyle olsa kardeşlerim yüzünden 1dk bile sağlam kalmayabilirdi benim modemim geçen yıllarda.
e arkadaşların dozunu kaçırıp dakika başı açıp kapatmak gibi bir şeye yelteniyorlarsa o da onların sorunu=)
fazla yüklenmedikçe hiçbirşeycikler olmuyor,olmaz.

Gizem teknik elemanınız.  .cool.

asffgfghjkhklkjşngghf
Tesadüflerle başlar her şey.

« Yanıtla #18 : 12 Aralık 2008 - 10:54:46 »

furkiii

• Ziyaretçi
ayrıca örneğin adsl kullanıcıları bilir,eğer ki arıza için telekom'u ararsanız size ilk yaptırılan -arızanız ne olursa olsun- üst üste bir çok kez modemin fişini çekip takın işlemidir,hatta arıza kaydını da genelde bu işlemlerin sonunda alırlar..ben de hiç duymadım modem açıtıp kapatmayla bozulma olduğunu..=)