Gönderen Konu: Therapy?  (Okunma sayısı 1000 defa)

Therapy?
« : 22 Temmuz 2007 - 13:28:56 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye

1989 yılında kurulan Kuzey İrlandalı bir grup.. 89 yılında Therapy? yi oluşturan abiler "Andy Cairns" ve "Fyfe Ewing" dır..Heavy Metal/Rock yazsada biyografilerinde ben daha çok alternatife kaymış bi grup olarak görüyorum.. 94 senesinde çıkarttıkları "Troublegum" albümleriyle hayranlarının gözünde zirveye ulaşmıştır.. Bi sonraki "Infernal Love" albümlerinde de "Diane" diye bir parça varki en büyük başarıyı bu şarkı sağlamıştır zaten.. bence de mükemmel bi parça depresifliğin doruğundaki parçayı bence yalnız dinlemeyin :p (özellikle nakaratının da çift ses olmasından dolayı çıkan "die diane" şeklinde söylenmeside ufak bi ayrıntı) ülkemizde de konser vermişliği olan grubun fazla tanınacağını sanmıyorum bizim forumda ama konusunu açıyorum tanıyanlar bilenler dinleyenler fikirleriniz buyrun..

En çok başarıyı yakalamış olan şarkıları "Diane"in klibi

http://www.youtube.com/watch?v=md7SJ1kDE24

Şu anki Grup üyeleri

Andy Cairns
Michael McKeegan
Neil Cooper

Albümleri

Babyteeth (1991)
Pleasure Death (1992)
Nurse (1992)
Troublegum (1994)
Infernal Love (1995)
Semi-Detached (1998)
Suicide Pact - You First (1999)
So Much For the Ten Year Plan - A Retrospective 1990-2000 (2000)
Shameless (2001)
High Anxiety (2003)
Never Apologise Never Explain (2004)
One Cure Fits All (2006)
      ▌▐

Özlem Tekin

Therapy?
« : 22 Temmuz 2007 - 13:28:56 »

Ynt: Therapy?
« Yanıtla #1 : 08 Ağustos 2007 - 22:47:43 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
1995deki infernal love albümüne kadar olan tüm albümlerini ( kaset olarak) almıştım:)) doom doru demiş..die diana gibi insanı kahreden çok az şarkı dinledim..son yıllardaki durumu hakkında hiç bi fikrim yok açıkcası dinlemedim:s ama doksanların başındaki therapy bnm gibi dinazorlar için:p herdaim özel bi gruptur..
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2007 - 15:04:59 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
1995deki infernal love albümüne kadar olan tüm albümlerini ( kaset olarak) almıştım:)) doom doru demiş..die diana gibi insanı kahreden çok az şarkı dinledim..

abi sen ne diyosun cinnet geçirten şarkılar sıralamasında 1. bunalımdan bunalıma atlayan bi şarkı.. şarkıyı dinliyosun doğduğuna pişman oluyosun :s ben senin kadar dinazor olmadığım için :p tüm albümlerini bilmem..
      ▌▐

« Yanıtla #3 : 17 Eylül 2007 - 21:58:21 »

Çevrimdışı burak5306

• Üye
  • **
  • I'm No Barby Doll
"Diane" grubun sevdiğim tek parçası..
müzik muhteşem , şarkıyı halen arada bir dinlerim.
zaten therapy diyince aklıma bu şarkı gelir.

« Yanıtla #4 : 09 Mayıs 2013 - 21:08:19 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye

1989 yılında kurulan Kuzey İrlandalı bir grup.. 89 yılında Therapy? yi oluşturan abiler "Andy Cairns" ve "Fyfe Ewing" dır..Heavy Metal/Rock yazsada biyografilerinde ben daha çok alternatife kaymış bi grup olarak görüyorum.. 94 senesinde çıkarttıkları "Troublegum" albümleriyle hayranlarının gözünde zirveye ulaşmıştır.. Bi sonraki "Infernal Love" albümlerinde de "Diane" diye bir parça varki en büyük başarıyı bu şarkı sağlamıştır zaten.. bence de mükemmel bi parça depresifliğin doruğundaki parçayı bence yalnız dinlemeyin :p (özellikle nakaratının da çift ses olmasından dolayı çıkan "die diane" şeklinde söylenmeside ufak bi ayrıntı) ülkemizde de konser vermişliği olan grubun fazla tanınacağını sanmıyorum bizim forumda ama konusunu açıyorum tanıyanlar bilenler dinleyenler fikirleriniz buyrun..

En çok başarıyı yakalamış olan şarkıları "Diane"in klibi

http://www.youtube.com/watch?v=md7SJ1kDE24

raflar tozlanmış biraz eşeliyelim dedim güzel bir noktadan başladım sanırım.. allahım bitiyorum diane parçasına
      ▌▐