Gönderen Konu: Yabancı Rock Haberler  (Okunma sayısı 17360 defa)

Ynt: Yabancı Rock Haberler
« Yanıtla #105 : 12 Nisan 2010 - 09:59:53 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

Özlem Tekin

« Yanıtla #105 : 12 Nisan 2010 - 09:59:53 »

« Yanıtla #106 : 24 Mayıs 2010 - 19:02:43 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Anathema'dan Yeni Albüm
Anathema, 7 sene aradan sonra yepyeni albümüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Anathema'dan Yeni Albüm
Anathema, 7 sene aradan sonra yepyeni albümüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Grubun "We're Here Because We're Here" ismini taşıyan yeni albümü, Porcupine Tree grubundan Steven Wilson'ın yardımlarıyla kaydedildi. Albümde konuk sanatçı olarak yer alan HIM üyesi Ville Valo'nun vokalleriyle katkıda bulunduğu "Angels Walk Among Us", albümün ses getirecek şarkıları arasında gösteriliyor.

21 Mayıs'ta Londra'da konser vermeye hazırlanan Anathema, yeni albümünü 31 Mayıs'ta müzikseverlerin beğenisine sunacak.

« Yanıtla #107 : 09 Haziran 2010 - 13:49:49 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
    • Follow Me
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

« Yanıtla #108 : 09 Haziran 2010 - 23:05:15 »

Çevrimdışı gigaoz

• Emekli Mod
  • Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar.
    • OZ

2010 Haziran ayında İstanbul rock müziğin kuşatmasında olacak! Şehrin yedi tepesinden duyulacak, yedi tepesini titretecek günlere çok az kaldı. Ülkemizde ve yurtdışında pek çok başarılı organizasyona imza atan, müzikseverleri ve şov dünyasını takip edenleri birbirinden kaliteli konserler ve etkinliklerle buluşturan Purple Concerts, bu yaz Türkiye tarihinin en önemli festivaline imza atıyor.

SONISPHERE FESTIVAL!

Bundan belki de on yıl önce Sonisphere Festival’de yer alacak isimlerin bir çoğunu tek başına izlemek bile hayallerimizi süslerken, bu yaz hayaller mükemmel anılara dönüşecek. Dünya çapındaki rock festivallerinde görüp iç geçirdiğimiz isimler bu yazı daha önce yaşadığımız tüm yazlardan farklı kılmak için şehrimize akın edecekler. Rock müziğin en güçlü isimleri, en cüretkar grupları ve en görkemli şovlarını bu yaz bu sahneden başka hiçbir yerde göremeyeceksiniz!

İstanbul stadyum konserlerini seviyor, 2008 yılında yine Purple Concerts organizasyonuyla Metallica’yı on binlerce hayranı yalnız bırakmamıştı. Tarih bu defa sadece tekerrürden ibaret olmayacak. Metallica, bu defa yalnız değil, Bay Area Thrash metalin öncü isimleri olan Slayer, Anthrax ve Megadeth’le dünyada ilk kez düzenlenen Big Four Tour kapsamında geliyor. Heavy metalin duayen ismi Heaven & Hell, Alman endüstriyel metalin efsane topluluğu Rammstein. Ülkemizde binlerce hayranı bulunan Manowar, grunge rock türünün en önemli isimlerinden Alice in Chains ve daha pek çok ünlü isim tarih yazmaya geliyorlar.

25-26-27 Haziran’da Beşiktal İnönü Stadyumu’nda saatler duracak ve yıllar boyunca konuşulacak, yıllar boyunca hatırlanacak bir hafta sonu olacak. Türkiye festival tarihinin en önemli organizasyonunda tarihe hep beraber tanıklık etmek için, Sonisphere Festival’de yerinizi alın!
₯___ώ ћ € я € ע € я     |      μ á Y    я ٥ á μ___₯

« Yanıtla #109 : 09 Haziran 2010 - 23:46:43 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Face'de bi kargaşadır gidiyo bu festival yüzünden.
Özelliklede Ete Kurttekin adına.

« Yanıtla #110 : 12 Haziran 2010 - 15:08:33 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Stereophonics Davulcusu Evinde Ölü Bulundu
Stereophonics davulcusu Stuart Cable, dün sabah evinde ölü olarak bulundu.

Stereophonics Davulcusu Evinde Ölü Bulundu
Stereophonics davulcusu Stuart Cable, dün  sabah evinde ölü olarak bulundu.

40 yaşındaki davulcu dün sabah 5:30'da Aberdare'deki evinde ölü olarak bulundu. Cable'ın annesi Mable yaptığı bir açıklamada şunları söyledi: "Stuart grubuyla tüm dünyayı dolaştı ve ben O'nun her gidişinde kendimi kötü hissederdim. Tam  yerleşik hayata geçti derken O'nu tamamen kaybettim."

Polis şimdilik Cable'ın ölümü hakkında  herhangi bir açıklama yapmadı. Yapılan araştırmalarda şüpheli herhangi bir duruma da rastlanmadı.

1992 yılında Stereophonics macerasına başlayan Cable, 2003 yılında çeşitli sebeplerden ötürü yerini Javier Weyler'a bırakmıştı

Maroon 5, 15 Nisan'da Türkiye'de..!
« Yanıtla #111 : 18 Ocak 2011 - 18:37:44 »

Çevrimdışı 11:14

• Gold Üye
  • Durma öyle...

« Yanıtla #112 : 28 Ocak 2011 - 11:30:48 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
    • Follow Me
Kiss,Mart'ta yeni albümü için stüdyoya giriyor.

« Yanıtla #113 : 14 Mart 2011 - 11:16:43 »

Çevrimdışı hovarda

• Özcü
Dredg den yeni album...

Nisan sonu, Mayıs başı gibi piyasaya çıkacak yeni Dredg albümü “Chuckles And Mr. Squeezy“den ilk single “The Thought Of Losing You” internet alemine teşrif etti. Grubun Dan The Automator gözetiminde kaydettiği şarkı bakın şöyle:
http://soundcloud.com/oh-fancy/dredg-the-thought-of-losing
Yag yag yagmur Her yer camur!

« Yanıtla #114 : 13 Haziran 2011 - 23:58:34 »

Çevrimdışı hovarda

• Özcü
Görünüşe göre iyi bir video için bir kapalı havuz, dört takım elbise ve dört farklı renk kravat kafi gelebiliyor. Tabii bir de eğer grubunuzun adı Dredg ise

http://www.youtube.com/watch?v=YZzmQVbwAgQ&feature=player_embedded

harika:)
Yag yag yagmur Her yer camur!

« Yanıtla #115 : 14 Haziran 2011 - 00:14:32 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
  • I'm Right While I'm Wrong
Müthiş bir sürpriz yaşadım. Taptığım, dünyada en sevdiğim, eridiğim, bittiğim grup Dream Theater 12 eylülde yepyeni albümleri,

"A Dramatic Turn Of Events" albümünü çıkarıyor. Peki sürpriz nedir diye sorarsınız, tabi benim açımdan. Albüm doğum günümde çıkıyor. Tam bir hediye. :D

1. On the Backs of Angels
2. Build Me Up, Break Me Down
3. Lost Not Forgotten
4. This is the Life
5. The Shaman’s Trance
6. Outcry
7. Far From Heaven
8. Breaking All Illusions
9. Beneath The Surface

« Yanıtla #116 : 24 Haziran 2011 - 14:10:24 »

Çevrimdışı ozlemsenol

• Yepyeni Üye
  • *
marilyn manson'u seviyorum, daha doğrusu brian hu warner'ı, kardeşimle doğum tarihleri tutuyor, 5 ocak bir de üç saat fark aynı yükselen :=)

« Yanıtla #117 : 24 Haziran 2011 - 14:11:58 »

Çevrimdışı ozlemsenol

• Yepyeni Üye
  • *
bon jovi konser vericek diye biraz fazla heyecanlandım galiba
en son geldiğinde ben lise deydim galiba
iştirak edemicem programım tutmuyor ne kötü :=(

« Yanıtla #118 : 05 Temmuz 2011 - 17:59:33 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Queen'in uzun zamandır merakla beklenen turnesi ile ilgili açıklamalar gelmeye başladı. Grubun hayatta kalan efsane üyeleri Brian May ve Roger Taylor'ın gerçekleştireceği turnede solist olarak yer alacak isim daha önce Free ve Bad Company projelerinden tanıdığımız Paul Rodgers olacak.

2005 ve 2009 yıllarında grubun konserlerinde sahne alan Rodgers, uzun zamandır Queen ile aynı sahneyi paylaşmıyordu. Rodgers 'Birlikte yeniden sahne almayı çok istiyoruz. 2009'da bıraktık. Çünkü hepimiz farklı şeyler yapmak istiyorduk. Şimdi yeniden bir aradayız. 2 büyük dünya turnesi ve bir stüdyo albümünün ardından yeniden buluşmak ve birlikte çalışmak harika.' dedi.

Freddie Mercury'nin vokallerini dolduruyor olmanın kendisi için bir onur kaynağı olduğunu söyleyen Rodgers, hepimizin tek amacı Freddie'nin ruhunu yaşatmak. O zaten hep bizimle... diyor.

« Yanıtla #119 : 05 Temmuz 2011 - 18:01:33 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Tüm zamanların en başarılı erkek vokallerinden biri olan Johnny Cash'in anısına gerçekleştirilecek olan müzik festivalinden elde edilecek olan gelir, sanatçının doğduğu evin tadilatı ve halka açılması için kullanılacak.

Cash ailesinin bireyleri yaptıkları basın açıklamasıyla 4 Ağustos'ta ilki gerçekleşecek olan ve gelenekselleşmesi beklenen Johnny Cash müzik festivalini duyurdular.

Festivalden elde edilecek gelir sanatçının çocukluğunu geçirdiği evin onarılması için kullanılırken, festivalin country yıldızlarından oluşan programının da göz kamaştırıcı olduğu dikkatleri çekti.

Bu seneki programda yer alması beklenen isimler arasında Rosanne Cash, John Carter & Laura Cash, Tommy Cash, Kris Kristofferson, George Jones, Daily and Darrin Vincent, Gary Morris, Rodney Crowell ve Chelsea Crowell var.