Gönderen Konu: Sandra Nasic  (Okunma sayısı 8645 defa)

Ynt: Sandra Nasic
« Yanıtla #15 : 03 Mart 2008 - 00:10:37 »

furkiii

• Ziyaretçi
albümde beklemediğim biçimde elektronik öğelere yer verilmiş ama yakışmış sandra'ya,herşeyden önce çoğu kişinin keşke benimki de böyle olsa diyebileceği bir sesi vardır..=)

bu arada fever'ı tavsiye etmeyi nasıl unuttum inanamıyorum..:D bence en güzel şarkısı değil ama söylemekten en çok zevk aldığım şarkı..

drive me crazy, you are the one without no ending..
drive me baby, i wanna be like your..
feveaaağğğ feveaaağğğ.. :alkıs:

Özlem Tekin

« Yanıtla #15 : 03 Mart 2008 - 00:10:37 »

« Yanıtla #16 : 03 Mart 2008 - 19:15:29 »

Çevrimdışı kanatsız melek

• Gold Üye
rica ederim "drown" (:

ben "perfume" parçasına takılmış durumdayım..

parçanın sözlerine ulaşamasamda ((: sesini incelttiği kısımlar çok hoşuma gidiyor..
Tesadüflerle başlar her şey.

« Yanıtla #17 : 13 Mart 2008 - 22:57:44 »

furkiii

• Ziyaretçi
http://www.myspace.com/sandranasic

bazı şarkılarını buradan dinleyebilir,kliplere göz atabilirsiniz arkadaşlar..

« Yanıtla #18 : 04 Nisan 2008 - 22:21:51 »

Çevrimdışı drown

• Cool
http://www.youtube.com/watch?v=rnzo-jzn8q4

Fever ın Bounce Remix i  ben bunuda çok beğendim Fever ın her hali çok iyi gerçi ama bu da çok farklı ve hoş geldi kulağıma :D

Ayrıca Sandra nın gözlerinin güzelliğe dikkat lütfen acaip etkileyici :)
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2008 - 22:28:20 Gönderen: drown »
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #19 : 04 Nisan 2008 - 22:25:57 »

furkiii

• Ziyaretçi
http://www.youtube.com/watch?v=rnzo-jzn8q4

Fever ın Bounce Remix i  ben bunuda çok beğendim Fver ın her hali çok iyi gerçi ama bu da çok farklı ve hoş geldi kulağıma :D

Ayrıca Sandra nın gözlerinin güzelliğe dikkat lütfen acaip etkileyici :)

evet hatırladım bunu güzeldi ama orjinal hâlini tercih ederim sanırım..sandra'nın gözlerinin rengi çok hoş,yeşil-mavi arası bir renk..:D ayrıca bu klibin son karesinde fena hâlde filiz akın'ın gençliğine benzetiyorum kendisini o da bir hayli ilginç..:s :D :D :D

« Yanıtla #20 : 04 Nisan 2008 - 22:26:18 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
fever müthiş favorim oldu..
bilgisayarımı her açtığımda mutlaka ilk beşte dinlediğim şarkılar arısına girdi..
hey gidi günler… göz yaşım sel

« Yanıtla #21 : 06 Nisan 2008 - 11:33:25 »

furkiii

• Ziyaretçi
zaten guano apes zamanlarından beri hayran olduğum bir isimdir ama sanki gün geçtikçe daha da sevdiğimi düşünüyorum..ilk başta albümünün guano apes albümlerinin biraz daha gerisinde olduğunu düşünüyordum (ki muhtemelen öyle) ama yine de en sevdiğim albümlerden biridir "the signal"..the name of my baby,right lane,fever ve perfume albümdeki en favori şarkılarım ama "right lane" benim için ayrı bir yerde..öldüğüm,bittiğim şarkıdır "right lane",hayatımın şarkılarından biridir..=)sandra saatlerime genelde hep onla başlarım,sonra gerisi de gelir zaten..=)
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2008 - 11:34:21 Gönderen: furkiii »

« Yanıtla #22 : 06 Nisan 2008 - 12:03:56 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
şimdi apocalyptica'yla birlikte yaptıkları şarkının adını bilemicem de 'path vol. 2' diye bişi...ilk defa dinledim ama parçanın girişi çok güzel...
birincil olarak dinlediklerim arasında;Fever ve Name of my Baby..bilhassa Fever çok güzel...
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #23 : 09 Nisan 2008 - 21:51:08 »

furkiii

• Ziyaretçi
bu gece yine sandra saatlerim başladı,hatta şu an o saatin içindeyim..:D bu "right lane" isimli şarkıya nasıl methiyeler düzsem bilemiyorum..bir şarkıda aradığım her ne varsa -fazlasıyla birlikte- bu şarkıda var..nasıl müthiş bir düzenleme,nasıl müthiş bir yapı,nasıl bir müthiş vokal..=) "the name of my baby" ve "fever" ile devam ederim sandra saatlerime sanırım..hepsi birbirinden güzel ama benim için "right lane" çok daha başka bir yerde..=)
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2008 - 21:51:52 Gönderen: furkiii »

« Yanıtla #24 : 09 Nisan 2008 - 21:55:07 »

• Gold Üye
bu gece yine sandra saatlerim başladı,hatta şu an o saatin içindeyim..:D bu "right lane" isimli şarkıya nasıl methiyeler düzsem bilemiyorum..bir şarkıda aradığım her ne varsa -fazlasıyla birlikte- bu şarkıda var..nasıl müthiş bir düzenleme,nasıl müthiş bir yapı,nasıl bir müthiş vokal..=) "the name of my baby" ve "fever" ile devam ederim sandra saatlerime sanırım..hepsi birbirinden güzel ama benim için "right lane" çok daha başka bir yerde..=)

"sandra saatleriMİZ" i nasılda sahiplenmiş tek başına..  :icon_eek:
Tanrımm bugünleri de mi görücektim...  :confused1:

benim şarkım hala "parfume" ..   :alkıs:

FURKİNİN SANDRA SAATLERİne katılmaktayım da şu an..  :nanik:

« Yanıtla #25 : 09 Nisan 2008 - 22:01:04 »

furkiii

• Ziyaretçi
"sandra saatleriMİZ" i nasılda sahiplenmiş tek başına..  :icon_eek:
Tanrımm bugünleri de mi görücektim...  :confused1:

benim şarkım hala "parfume" ..   :alkıs:

FURKİNİN SANDRA SAATLERİne katılmaktayım da şu an..  :nanik:

aa sandra yeni şarkı mı yapmış.. :aaaa. :dill

hem saat benim olduğu gibi senin de olabilir sonuçta.. :nanik:

şaka bir yana bu perfume de harika birşey..zaten gizem de bilir,ona ilk dinlettiğim şarkılardan biridir.. :pala benim için de başta gelir..nasıl güzel bir "youu" diyiştir.. :flowers: bu şarkıda da o kadar güzel geçişler var ki dinlerken hayranlık duymamak elde değil yahu..:D

« Yanıtla #26 : 09 Nisan 2008 - 22:09:16 »

• Gold Üye
aa sandra yeni şarkı mı yapmış.. :aaaa. :dill

hem saat benim olduğu gibi senin de olabilir sonuçta.. :nanik:

şaka bir yana bu perfume de harika birşey..zaten gizem de bilir,ona ilk dinlettiğim şarkılardan biridir.. :pala benim için de başta gelir..nasıl güzel bir "youu" diyiştir.. :flowers: bu şarkıda da o kadar güzel geçişler var ki dinlerken hayranlık duymamak elde değil yahu..:D

bırak furki ya.. benden geçti artık..  :icon_cry:

zaten "parfume" yazmışım... tüüü... rezalet :D

istifa ediyorum ben...  :eusa_snooty:

Sandra'yı sevdirdiğini belli edecek ya.. kendisinin dinlettiğini de belirtiyor..  :56

eski günlere dönüp.. "big in japan" diyorum ben..

esen kalınız..  :dill

« Yanıtla #27 : 10 Nisan 2008 - 00:59:00 »

Çevrimdışı drown

• Cool
"Stop The Crying" e video gelicek diye bi duyum almama rağmen hala ortada bi video yok ve ben sabırsızlanmaktayım en kısa zamanda bi video istiyorum "Stop The Crying" "Right Lane" "Perfume" "Mecasanova" öncelikli tercihlerim :D

http://www.youtube.com/watch?v=zBq_tCPk4cY

"Stop The Crying" i yukardaki linkten dinleyebilirsiniz :cry1:
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #28 : 10 Nisan 2008 - 10:41:36 »

furkiii

• Ziyaretçi
"Stop The Crying" e video gelicek diye bi duyum almama rağmen hala ortada bi video yok ve ben sabırsızlanmaktayım en kısa zamanda bi video istiyorum "Stop The Crying" "Right Lane" "Perfume" "Mecasanova" öncelikli tercihlerim :D

http://www.youtube.com/watch?v=zBq_tCPk4cY

"Stop The Crying" i yukardaki linkten dinleyebilirsiniz :cry1:

lütfen "right lane"e çeksin..bu arada "stop the crying" güzel şarkı kabul ediyorum tabii..:D yine de bence "right lane" gibi bir şaheser varken ona gelmeli..ikinci tercihim ise "perfume"..

« Yanıtla #29 : 11 Nisan 2008 - 00:21:35 »

Çevrimdışı drown

• Cool
lütfen "right lane"e çeksin..bu arada "stop the crying" güzel şarkı kabul ediyorum tabii..:D yine de bence "right lane" gibi bir şaheser varken ona gelmeli..ikinci tercihim ise "perfume"..

Çok büyük bi ihtimalle "Stop The Crying" olur iki hareketli parçadan sonra sanırım bi slow a gelir video yalnız bu "Right Lane" deli sarıyo adamı onu farkettim bugün bu kadar sık dinlemezdim ben bunu ya :D