Gönderen Konu: Kim O? (2007)  (Okunma sayısı 17160 defa)

Ynt: Kim O? (2007)
« Yanıtla #75 : 08 Mart 2008 - 16:52:08 »

Çevrimdışı [SPoiLeD]

• Üye
  • **
 :D hıı bi de oyun bitince kulise daldım :D:D ve sizler için 3 poz yakaladım..1) özlemin üstündeki kıyafetler 2) oyunda özlemin kullandıgı mavi coraplar ve o kırmızı acaip terlik 3)öz'üm ve enişte beyin viski bardakları :D:DD:DD
kime nee !! karman corman hytmdan..ben mutluysam..bir kadeh $araP bir neFes duman bir sıcak ßakı$ bana yeteeer =) özzZZ

Özlem Tekin

« Yanıtla #75 : 08 Mart 2008 - 16:52:08 »

« Yanıtla #76 : 08 Mart 2008 - 17:55:27 »

Çevrimdışı kasvet

• Deneyimli Üye
ankarda ki oyuna gitmek istiyorum ama bakalım

« Yanıtla #77 : 08 Mart 2008 - 18:27:27 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Ankara için biletleri aldım :) Çok mutluyum. 15.00'te başlayacak; ama ben arkadaşla saat 13.00'te buluşup gideceğim, kulise girebilmek adına :D
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #78 : 08 Mart 2008 - 22:38:59 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
yokmu turne programı kimsede..

ufuk ta kayseride varmı acaba???

nevşehirden zaten umut yok , gelmezler buraya da en yakın büyük şehir olarak kayseri var...

valla kayseriyi es geçerlerse ayıp ederler... :s
hey gidi günler… göz yaşım sel

« Yanıtla #79 : 09 Mart 2008 - 15:42:14 »

Çevrimdışı [SPoiLeD]

• Üye
  • **
wallaa
arkdşlr inanamıcaksınız supeer bi$e ya öZZ karşıda ve 2 sa boyunca siznlee =) beni sevindiren özlemin kişiliine ykşn bir oyun kişliigi derken sarkılarında verdiigi sosyal msjlar gibi oyunda bircok sosyal msjla dolu ... tanışmk isteyenler tiyatroda calışan tanıdık biri ayarlasınlar ve oyundan önce görüşmeye clşsınlar cıkıştaa metin serezli kapıdan cıkıyor ( ya ynlş anlaşılmasın ama bi ceşit yem gibi) özlemse arka kapıdan vın... :D:D tkrr adanaya gelmesi dilegiyle
kime nee !! karman corman hytmdan..ben mutluysam..bir kadeh $araP bir neFes duman bir sıcak ßakı$ bana yeteeer =) özzZZ

« Yanıtla #80 : 09 Mart 2008 - 15:46:50 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
wallaa
arkdşlr inanamıcaksınız supeer bi$e ya öZZ karşıda ve 2 sa boyunca siznlee =) beni sevindiren özlemin kişiliine ykşn bir oyun kişliigi derken sarkılarında verdiigi sosyal msjlar gibi oyunda bircok sosyal msjla dolu ... tanışmk isteyenler tiyatroda calışan tanıdık biri ayarlasınlar ve oyundan önce görüşmeye clşsınlar cıkıştaa metin serezli kapıdan cıkıyor ( ya ynlş anlaşılmasın ama bi ceşit yem gibi) özlemse arka kapıdan vın... :D:D tkrr adanaya gelmesi dilegiyle
herkes şanslı doğmuyor
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #81 : 09 Mart 2008 - 16:21:37 »

Çevrimdışı [SPoiLeD]

• Üye
  • **
=) süper yapı$trdın lafı bee.. ezilDim

« Yanıtla #82 : 18 Mart 2008 - 23:51:40 »

Çevrimdışı drown

• Cool
Sonunda izleyebileceğim oyunu yarın heycanlıyım ya uzun zaman oldu ÖZ ü görmeyeli bi de ÖZ ü oyuncu olarak performansını izlemek eminim ayrı bi keyif olacak benim için beklememe değdi sonunda :D
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #83 : 19 Mart 2008 - 00:15:04 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Ya ben bu pazar 3te başlayacak olana bilet aldım ama tanışmak için 1 gibi falan orda olacam, tanıdık falan yok olmaz mı bu iş sizce? :(

« Yanıtla #84 : 19 Mart 2008 - 00:35:56 »

Çevrimdışı drown

• Cool
Ya ben bu pazar 3te başlayacak olana bilet aldım ama tanışmak için 1 gibi falan orda olacam, tanıdık falan yok olmaz mı bu iş sizce? :(

Pek de umut bağlama derim ben ama şansını da dene bakarsın tutar şansın :)
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #85 : 19 Mart 2008 - 11:30:00 »

furkiii

• Ziyaretçi
bilmiyorum sahne şartlarını ama bence çıkışta yakalama imkânınız daha fazla,yani en azından benim için öyle olmuştu..=)

« Yanıtla #86 : 20 Mart 2008 - 00:35:59 »

Çevrimdışı drown

• Cool
bilmiyorum sahne şartlarını ama bence çıkışta yakalama imkânınız daha fazla,yani en azından benim için öyle olmuştu..=)

Çok haklı çünkü girişte gördüğünde bi afallıyosun falan olmuyo ama çıkışta şansın daha yüksek bi de tanıdık biri varsa kesin tanışırsın :D

Ben tanıştım sonunda :D (Hilal abla saolsun  :çiçek:  )

ÖZ aynı bu kadar doğal bu kadar güzel nasıl olabilir bi insan ya sarıldığım an bittim işte bu kadar samimi olmayı nasıl beceriyo bilmiyorum ÖZ üme gerçekten koca bi alkış   :alkıs:

(dipnot:Cem Öcal hiç resimlerindeki gibi değil bunu söylemeden edemiycem çok daha karizma :D )

Oyuna gelince çok beğendim deli gibi eğlendim ÖZ harika bi oyun çıkardı dillere destan desem yeri  gerçekten de özellikle doğum sahnesinde deli gibi alkış aldı oyun sonunda ve arasında herkes ÖZ ün oyunculuğundan bahsediodu gerçekten 10 numara oyunculuğa sahip canım benim ya :D

Tabi usta Metin Serezli ye de koca bi alkış gerçekten usta sıfatını sonuna kadar hakediyo ama biraz soğuk bi insan sanki :s

Herneyse Harun Öngören de iyiydi az olmasına rağmen rolü yine de izlemekten keyif aldım diyebilirim....

« Yanıtla #87 : 20 Mart 2008 - 21:42:53 »

Çevrimdışı zburnu31

• Bizden Biri
  • adamı deli etmeyin
gerçektende oyunculukla ismini daha çok duyurmaya başlamıştı
ne diyelim hayırlı olsun özüme

« Yanıtla #88 : 22 Mart 2008 - 20:40:13 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
22.03.2008 Pazar günkü, yani yarınki oyununu izleyecem ve tanışacam ben de Öz'ümle  :çiçek:

« Yanıtla #89 : 23 Mart 2008 - 21:58:11 »

Çevrimdışı drown

• Cool
Bugün dayanamadım ve tekrar izledim oyunu (bu arada Super Sonic le de tanısmıs oldum :D )

Neyse ilk gittiğim kadar zevk aldım oyundan ama ilk gittiğimde seyirci daha bi coşkuluydu sanki bugün o kadar değildi 

Herneyse ÖZ umun yanına tekrar gıttım kapıda bı el kaldırdım naber dedı oyunamı geldın yıne dedı halımı hatrımı sordu sevıncten delırdım  bugun herkes bı resım cekerken ben 2 tane daa ıstıorum dedıımde sen özel hayransın hadı bakalım dedı cıldırdım :D Mırat demesını yerım ben onun ya o gercekten de bambaska :D

Bu arada saçlarını da nasıl yaptığını öğrendim sonunda şükürler olsun :D