bilmiyorum sahne şartlarını ama bence çıkışta yakalama imkânınız daha fazla,yani en azından benim için öyle olmuştu..=)
Çok haklı çünkü girişte gördüğünde bi afallıyosun falan olmuyo ama çıkışta şansın daha yüksek bi de tanıdık biri varsa kesin tanışırsın
Ben tanıştım sonunda

(Hilal abla saolsun :çiçek: )
ÖZ aynı bu kadar doğal bu kadar güzel nasıl olabilir bi insan ya sarıldığım an bittim işte bu kadar samimi olmayı nasıl beceriyo bilmiyorum ÖZ üme gerçekten koca bi alkış :alkıs:
(dipnot:Cem Öcal hiç resimlerindeki gibi değil bunu söylemeden edemiycem çok daha karizma

)
Oyuna gelince çok beğendim deli gibi eğlendim ÖZ harika bi oyun çıkardı dillere destan desem yeri gerçekten de özellikle doğum sahnesinde deli gibi alkış aldı oyun sonunda ve arasında herkes ÖZ ün oyunculuğundan bahsediodu gerçekten 10 numara oyunculuğa sahip canım benim ya
Tabi usta Metin Serezli ye de koca bi alkış gerçekten usta sıfatını sonuna kadar hakediyo ama biraz soğuk bi insan sanki :s
Herneyse Harun Öngören de iyiydi az olmasına rağmen rolü yine de izlemekten keyif aldım diyebilirim....