klipleriyle pek ilgilenmiyorum da şu son albüme cidden takmış hâldeyim,çıktığı zamandan şu güne kadar azınsanamayacak bir süre geçmiş olmasına rağmen..
melodik şarkıları genelde daha fazla severim,manson da daha önce belirttiğini bu albümde gerçekleştirdi ve bana çok fazla hitap eden bir albüm yaptı..=)bu albümü eski albümleriyle bir tutmuyorum açıkçası..evet eski albümlerinden de sevdiğim şarkıları vardır ama genel anlamda en çok hoşuma giden albümü oldu şu son albüm..üstelik bu albümde pek çok dinleyenin de farkettiği gibi daha olgun bir manson'ı bulabilmek de mümkün..albümde eski şarkılarına en fazla benzerliği bulunan parça "if i was your vampire" ama bu şarkı da o görkemli havasıyla daha en baştan farklı bir albümle karşılaşacağımızın sinyalini vermekte..şarkılar arasında çok büyük farklılıklar da yok,baştan sona rahatlıkla dinlenebilecek bir albüm..
bence albümde en dikkat çekici özellik ise daha olgun olarak karşımıza çıkan manson'ın düşündüren liriklerinde artık aşka da yer vermesi..manson'dan beklemediğim sözler var albümde..they said that hell's not hot isimli şarkıyla acıtmıştır bile..:
just another funeral and just another girl left in tears..
....
i gave my soul to someone else..
she must have known that it was already sold..
it was never about her,it was about the hurt..
daha önce de albümle alakalı pek çok yorum yapmıştım ama gün geçtikçe ve ben hâlâ zevkle dinledikçe ne kadar kıymetli bir albüm yaptığını bir kez anlıyorum,belki de manson'ın asıl yapması gereken buydu..manson'ı şu zamana kadar sevmeyen ve yaptığı müzikten hoşlanmayanlar için dahi bu albümü (eat me,drink me) tavsiye ederim..