Gönderen Konu: Beylikdüzü YeşilVadi Festivali  (Okunma sayısı 3695 defa)

Ynt: Beylikdüzü YeşilVadi Festivali
« Yanıtla #15 : 27 Haziran 2008 - 19:33:56 »

Çevrimdışı vegateryan

• Genel Moderator
  • that's what she said
    • ÖzbeÖZ
büyük ihtimal ordayım :D
Chocolate, Chocolate, Chocolate Aaaack

Özlem Tekin

« Yanıtla #15 : 27 Haziran 2008 - 19:33:56 »

« Yanıtla #16 : 28 Haziran 2008 - 01:40:21 »

Çevrimdışı tipkopat

• Yepyeni Üye
  • *
qüzeL qeciceqine inanıyorumm..ordayım..

« Yanıtla #17 : 28 Haziran 2008 - 08:59:54 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
 o zaman giden arkadaşlar fotoğraf ve mümkünse video özelliklede video çekmeyi unutmayın ...
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #18 : 29 Haziran 2008 - 01:12:26 »

furkiii

• Ziyaretçi
arkadaşlar albüm için umutlanın,bilmiyorum belki özlem konserini çok özlediğimden ama oldukça iyi bir performans gösterdiğini düşünüyorum..en son gittiğim konserden daha fazla zevk aldığımı söyleyebilirim..uzun zamandır konsere gitmeyince öyle heyecanlandım ki açıkçası sonlara doğru biraz da rahatsızlandım kalbimden,telefonum da iğrenç çektiği ve rahatsızlığım nedeniyle size fotoğraf getiremedim ne yazık ki sadece haber getirebildim..

bomba gibi bir albüm gelecek gibi sezdim,ayrıca özlem bu enerjiyle daha çok konser yapar diye tahmin ediyorum..

kendisiyle göz göze gelmek,onun gözlerinde şarkıları söylemek dünyadaki en güzel ve en vazgeçilmez duygulardandı benim için..

hâlâ ne diyeceğimi bilemiyorum,içmeden sarhoş olmak duygusu işte..=)

bu arada önemli bir haber daha..08.08.08 tarihinde evleniyormuş özlem..;( evet itiraf ediyorum üzüldüm..=)

« Yanıtla #19 : 29 Haziran 2008 - 01:27:58 »

Çevrimdışı crowling

• Deneyimli Üye
Evet arkadaşlarımdan haber aldım. Hatta bana şöyle dediler OZZ grubu kadar sertmiş ama şarkıların ritmi yavaşlatılmış... Hatta Mert Topel bir harikaymış. Özlem manyak enerji doluymuş...
Oppss!

« Yanıtla #20 : 29 Haziran 2008 - 01:28:13 »

Çevrimdışı drown

• Cool
arkadaşlar albüm için umutlanın,bilmiyorum belki özlem konserini çok özlediğimden ama oldukça iyi bir performans gösterdiğini düşünüyorum..en son gittiğim konserden daha fazla zevk aldığımı söyleyebilirim..uzun zamandır konsere gitmeyince öyle heyecanlandım ki açıkçası sonlara doğru biraz da rahatsızlandım kalbimden,telefonum da iğrenç çektiği ve rahatsızlığım nedeniyle size fotoğraf getiremedim ne yazık ki sadece haber getirebildim..

bomba gibi bir albüm gelecek gibi sezdim,ayrıca özlem bu enerjiyle daha çok konser yapar diye tahmin ediyorum..

kendisiyle göz göze gelmek,onun gözlerinde şarkıları söylemek dünyadaki en güzel ve en vazgeçilmez duygulardandı benim için..

hâlâ ne diyeceğimi bilemiyorum,içmeden sarhoş olmak duygusu işte..=)

bu arada önemli bir haber daha..08.08.08 tarihinde evleniyormuş özlem..;( evet itiraf ediyorum üzüldüm..=)

Nasıl ya buna hazır değildim ben daha :(   gün kötü sona erer :s

Peki grup falan nasıl furkiii müzik falan sert mi ?
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #21 : 29 Haziran 2008 - 01:30:50 »

furkiii

• Ziyaretçi

Nasıl ya buna hazır değildim ben daha :(   gün kötü sona erer :s

Peki grup falan nasıl furkiii müzik falan sert mi ?

grup benim hoşuma gitti..bence symphony project'ten daha iyi ama ozz konusuna ozz'u çok sevdiğim için henüz girmiyorum daha yalnızca bir kez izlediğim için..yine de şunu diyebilirim ki yeteri kadar sert ve iddialı..albüm güzel olacak inşallah,bu kadar beklediğimize değecek fazlasıyla..=)

« Yanıtla #22 : 29 Haziran 2008 - 01:32:26 »

Çevrimdışı crowling

• Deneyimli Üye
Evet evet tekrarlıyorum arkadaşların yüreğine su serpilsin grup yeterince SERT. Bomba gibi performans sergilliyor tüm elemanlar.
Oppss!

« Yanıtla #23 : 29 Haziran 2008 - 01:34:00 »

Çevrimdışı drown

• Cool
grup benim hoşuma gitti..bence symphony project'ten daha iyi ama ozz konusuna ozz'u çok sevdiğim için henüz girmiyorum daha yalnızca bir kez izlediğim için..yine de şunu diyebilirim ki yeteri kadar sert ve iddialı..albüm güzel olacak inşallah,bu kadar beklediğimize değecek fazlasıyla..=)

O zaman iyi pop albüm falan gelmiycek sanırım konser de falan sertse hala bekliycez artık sağol furkiii :)
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #24 : 29 Haziran 2008 - 01:35:37 »

furkiii

• Ziyaretçi
rica ederim..=) albüm konusunda pop albüm denilince bir an endişelenmiştim cem öcal nedeniyle ama rahat olabiliriz artık kesinlikle..=)

« Yanıtla #25 : 29 Haziran 2008 - 01:40:11 »

Çevrimdışı teytey

• Bizden Biri
Grup için Ozzun yavaşlatılmış hali diyebilirz.Ozz grubu kdr sert diyemeyiz,diyenler dinlememiş diyebilirmmmm.
Playlistte deişmee yok.(ben 11 şarkı dinleyebildim devamını bilmiyorum)
*Aşk Her Şeyi Affeder Mi?
*Yol
*Bahar
*Dene
*Aşka Dair
*Hep Yek
*Gezegen X
*Tarlalar
*A)Şık
*Cinayet
*Yazmamışlar
..muhtemelen oda sebepsiz,herkesşanslı doğmuyor,kumdan kalelr,vurma,dağları deldim,belki, falanla bitirmiştir.
*Gitarda yine Serhat çiftdalı görmek üzdü beni,can olsaydı biraz daha sert birşeyler duyabilirdik
*Cem öcal vokalistlik yapmaya başlamış özleme
*konser öncesi saçmalıklara deyinmedim bile böö
*gidenler ve istanbulun merkezi yerlerinde oturanlar için çok zor bir konserdi,beşiktaşa varırsam kurban kesebilirimmmmm! dedim içimden bir an yani o kadar uzaktı banaa....
*kırocanlar ve rockerların toparlemi bir kitle vardı 130-150 kişi gibiydiler.
*Özlem konseptttt işini bıraktı galiba kombinazon gibi bişiyle çıktı
*Bende e250 yle çektim resimleri berbat denilebilir net değiller ama 1-2 tanesi işimize yarayabilirrr
*sahnenin en önünde olmak güzeldi,özlem sürekli muhabbetteyde öndekilerlehatta bir gencimizi(!) sahneye aldı bahar şarkısınta ama bu genc bünye baharı kaldıramamış gibiydi,bilmiorm utanırm eşlik edemem nidalarıyla pek bi acınası haldeydi...

İzin verilen 400 karakter

« Yanıtla #26 : 29 Haziran 2008 - 11:37:41 »

Çevrimdışı vegateryan

• Genel Moderator
  • that's what she said
    • ÖzbeÖZ
bende videoda foto.da var
ama nasıl çektim ettim bilmiyorum, bakıcam birazdan
Beylikdüzü de ne uzakmış be, git git bitmedi sıkıldım valla
ama Özlem unutturdu bütün sıkıntıyı
yukarda denilenler gibi OZZ un bi ton yavaşlatılmışı
Herkes ŞAnslı Doğmuyor, Sebepsiz Savaş güzeldi, biraz eskiye dönüş :D
Konser öncesi seyircileri protokole almayıp tam başlarken almaları saçmalıktı resmen
öne geçmek için ezdiğim onlarca insandan özür diliyorum :D
Cem Öcal ın sesini pek duyamasakta kendisini gördük
Mehmet Abiyle konuşabildim birazcık ben Özleme yetişeyim derken çıkışları kapttılar
bi şekilde çıktım ama Mehmet Abiyi yakalayabildim ancak
korumalarda bi garip, içeri almıyolar,bir şekilde girersende çıkarmıyolar :D
neyse eklerim foto.ları birazdan
Chocolate, Chocolate, Chocolate Aaaack

« Yanıtla #27 : 29 Haziran 2008 - 12:04:54 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
ooo süper haberlerle dönmüşssünüz konserden .. kötüydü iiğrençti falan deyip foto koymaktan vazgeçmeyin arkadaşlar...
bu arada evlenme tarihi güzelmiş  08.08.08 kendisimi açıkladı bunu?
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #28 : 30 Haziran 2008 - 16:13:44 »

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri
öff bursadaydım  ama hiç bursaya gelmioki özlemm offff

« Yanıtla #29 : 02 Temmuz 2008 - 15:07:46 »

Çevrimdışı mavitilki

• Aktif Üye
arkadaşlar konser konusunda sizin kadar iyimser değilim ozz un gözünü seveyim diyorum çünkü bu yeni grupla özlem sanki aradan yıllar geçmemiş müzikte bir arpa boyu bile yol katetmemiş gibi ilk albümü kime ne nin sounduna geri dönmüş tamam özlemin sesi ve performansı yine harika ama müzik oldukça geri planda bence senfoni bile daha iyiydi  şimdi özlemin ilk albümünü yeni dinleyen biri olduğunu varsayalım gidip aşk her şeyi affeder mi yi bir de konserde dinlese hiiç şaşırmayacak albümün aynısını çalıyorlar çünkü bu mu değişikliği seven daima sound ve imaj yenileyen özlem bunca değişiklik başladığı yere dönmek için miydi birileri sert müzik türkiyede satmaz kliplerin dönmez şarkıların radyolarda bile çalmaz diye özlemin aklına girdiyse çok yazık olmuş çünki bütün bunlar müziğin niteliğinden değil özlemin kaset firmasından kaynaklanan problemler özlemin yıllardır kendisini canlı performansın kraliçesi yapan herkesin takdirini kazanan  sıkı ve sert performanslara brutal vokale sırtını dönmesi çok kötü olur çünkü bu kadar fanatik bir tekinist olduğum halde söylüyorum özlemden geriye mkalan şey sadece muhteşem sahnesiydi onu da harcamamalı   konserlerinde artık yaptığı en muhteşem şarkı olan değmezi repertuarına bile almaması bilmem dikkatinizi çekiyor mu ...