Gönderen Konu: Özlem Tekin TV 8- Hayatta Ne Varsa Programında (30.05.2008)  (Okunma sayısı 1693 defa)

furkiii

• Ziyaretçi
arkadaşlar özlem şu an tv 8'de şebnem özinal'ın "hayatta ne varsa" isimli programında..

bu arada izlemeyen arkadaşlar için önemli haberleri vereyim..özlem yaz aylarında hiperaktif'in biteceğini ve eylül-ekim gibi de yeni albümü çıkarması gerektiğini söyledi.. :şok:
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2008 - 16:47:34 Gönderen: furkiii »

Özlem Tekin

Ynt: Özlem Tekin Hayata Ne Varsa Programında
« Yanıtla #1 : 30 Mayıs 2008 - 16:09:58 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
oley albüm geliyooooooooo tuh kaçırdım tv8i
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

« Yanıtla #2 : 30 Mayıs 2008 - 16:20:18 »

furkiii

• Ziyaretçi
oley albüm geliyooooooooo tuh kaçırdım tv8i

gerçekten çok moral verici bir programdı..hatta özlem beni dinleyenler,sevenler oyunculuğumu desteklediler ilk zamanlarda ama sonra o kadar çok oynadım bir de şimdi başlarına sunuculuk çıkardım ki artık bana kızmaya başladılar dedi..:D ayrıca bu albüm için mi dedi bilmiyorum ama gelecekte albümün internet indirileceği bir sisteme geçebileceğini,zaten müzik piyasasının da artık o yöne doğru kaydığını belirtti..bir de albüm yapmaya mecbur olduğunu söyledi..:D

« Yanıtla #3 : 30 Mayıs 2008 - 16:22:11 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
gerçekten çok moral verici bir programdı..hatta özlem beni dinleyenler,sevenler oyunculuğumu desteklediler ilk zamanlarda ama sonra o kadar çok oynadım bir de şimdi başlarına sunuculuk çıkardım ki artık bana kızmaya başladılar dedi..:D ayrıca bu albüm için mi dedi bilmiyorum ama gelecekte albümün internet indirileceği bir sisteme geçebileceğini,zaten müzik piyasasının da artık o yöne doğru kaydığını belirtti..bir de albüm yapmaya mecbur olduğunu söyledi..:D
özlem ne giymiş hiperaktifdeki gibi değildi demi
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

« Yanıtla #4 : 30 Mayıs 2008 - 16:28:12 »

furkiii

• Ziyaretçi
özlem ne giymiş hiperaktifdeki gibi değildi demi

yok tam sayılmaz bu sefer mickey mouse'lu tişört-gömlek şeklinde değildi..:D yeşil bir bluz ve kot vardı üstünde..

« Yanıtla #5 : 30 Mayıs 2008 - 16:50:16 »

Çevrimdışı 1caglayan

• Yepyeni Üye
  • *
  • Öz<3 Aşkı Bir BaşKadır :)
aa albummu cıkıyo :D süper ya ozaman bak sevindim şimdi :)

Ynt: Özlem Tekin TV 8- Hayatta Ne Varsa Programında (30.05.2008)
« Yanıtla #6 : 30 Mayıs 2008 - 17:23:43 »

Çevrimdışı amanda

• Özcü
Oo iyi haberler duyuyorum.. Aylar sonra ilk kez..

Haberler için teşekkür furkiii..

Aklına geldikçe yaz konuşulanları.. :))

« Yanıtla #7 : 30 Mayıs 2008 - 17:40:34 »

furkiii

• Ziyaretçi
Oo iyi haberler duyuyorum.. Aylar sonra ilk kez..

Haberler için teşekkür furkiii..

Aklına geldikçe yaz konuşulanları.. :))

rica ederim..

aslında programın ilk 40-45 dakikasını kaçırdım ben de tesadüfen gördüm..artık özlem'in hiperaktif'te biraz isim ve formattan etkilenerek davrandığını düşünüyorum,çünkü bugün pek öyle değildi..hatta kimi yerlerde albümle alakalı konuşmalarda (yukarıda dediklerim) gayet ciddiydi,bu beni sevindirdi..çünkü hiperaktif'te ne zaman albüm konusu geçse şakaya vurup geçiştirmeye çalışıyordu..diğer konuklar hasan kaçan ve ismini bilmediğim bir bayandı..sanırım bir okulun öğrencileri italya'da şarkı yarışmasında birinci olmuşlar,onların başındaki kişiydi..özlem ve hasan kaçan arasında gelişti muhabbet çoğu kez..:D

özlem albüm zamanında sansasyonel davranışlarda bulunmanın gereksizliğinden bahsetti..siz zaten ilgi çekici biriyseniz,ilgi çekici bir iş yapmışsanız sizle yapılan röportajlar da daha uzun tutulacak ve yaptığınız işten de pek çok kişi haberdar olacaktır tarzında bir şeyler söyledi..yine de genelde böyle sansasyonsuz çıkan albümlerin kültür-sanat bölümlerinde ancak küçük bir haber olarak yer aldığını da belirtti..

bir de özlem şu aralar pek müzik dinleyemiyormuş..çünkü müzik dinlerken aa şurda şunu yapmış burda bunu yapmış,ben de şöyle yaparım gibi işe dönüştürme eğilimi gösteriyormuş..:D sadece eski amerikan müziklerinden vokalin ağır bastıklarını dinleyormuş..bu bahsettiği film izlerken de geçerliymiş..:D

ve bir de takıntısından bahsetti..:D ucunda 3-5 sokak değiştirmek olsa da merdiven altından geçmezmiş ve birisine asla bıçak-makas vermezmiş direkt olarak,masaya koyarak verirmiş..:D
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2008 - 17:41:40 Gönderen: furkiii »

« Yanıtla #8 : 30 Mayıs 2008 - 18:01:30 »

Çevrimdışı vegateryan

• Genel Moderator
  • that's what she said
    • ÖzbeÖZ
arkadaşlar özlem şu an tv 8'de şebnem özinal'ın "hayatta ne varsa" isimli programında..

bu arada izlemeyen arkadaşlar için önemli haberleri vereyim..özlem yaz aylarında hiperaktif'in biteceğini ve eylül-ekim gibi de yeni albümü çıkarması gerektiğini söyledi.. :şok:
e daha ne olsun
bisüre hiperaktifte sonrada albüm tantımlarıyla görücez Özlem i
Süper!!
Chocolate, Chocolate, Chocolate Aaaack

« Yanıtla #9 : 30 Mayıs 2008 - 18:30:14 »

Çevrimdışı -tarzan-

• Bizden Biri
  • tekinist
kaçırdık programı.gece bazen tekrar olabiliyor tv8 kanalında.yakalarsam kaydederim. Gerçi albüm için  biz bu eylül ekim aylarını çok duyduk ama sonunda 2.3
eylül ekimleri kaldı hep. .
SANAT SANAT İÇİNDİR.

« Yanıtla #10 : 30 Mayıs 2008 - 19:57:26 »

furkiii

• Ziyaretçi
kaçırdık programı.gece bazen tekrar olabiliyor tv8 kanalında.yakalarsam kaydederim. Gerçi albüm için  biz bu eylül ekim aylarını çok duyduk ama sonunda 2.3
eylül ekimleri kaldı hep. .

tv8'in yayın akışına baktım genelde programların tekrarını veriyor ama ne bugün ne de haftasonu bu programın tekrarı yok maalesef..pazartesi de zaten yenisi yayınlanacak..son çare izleyici temsilcisine mail attım iki tane,bakalım ne kadar ilgilenecekler o da ayrı tabii..

« Yanıtla #11 : 30 Mayıs 2008 - 20:29:47 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
İnanmasam da umutlanıyorum her defasında..
"Albüm Yaza" diye bir röportajı vardı yine umutlandım(k) ama fos çıkmıştı.
Ne zaman Hiperaktif biter Öz ortadan ne zaman kaybolursa o zaman inanırım.
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #12 : 31 Mayıs 2008 - 00:49:27 »

Çevrimdışı amanda

• Özcü
ve bir de takıntısından bahsetti..:D ucunda 3-5 sokak değiştirmek olsa da merdiven altından geçmezmiş ve birisine asla bıçak-makas vermezmiş direkt olarak,masaya koyarak verirmiş..:D

Hadi ya bak ben bunları bilmiyordum..
Özlem'im geri gelmiş..

« Yanıtla #13 : 31 Mayıs 2008 - 01:00:00 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
İnşallah...
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #14 : 31 Mayıs 2008 - 01:20:22 »

Çevrimdışı drown

• Cool
Pek fazla kendimi havaya sokmama çabası içindeyim sonunda yine hevesin kursakta kalması gibi bi ihtimal söz konusu ama umarım bu sefer böyle olmaz ama albüm yapmak zorundayım olayına takılmış durumdayım zorunluluktan bişey yapmasın mümkünse 

Herneyse sağol furkiii kaçırdık programı gerçi ama olsun :D
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.