Oo iyi haberler duyuyorum.. Aylar sonra ilk kez..
Haberler için teşekkür furkiii..
Aklına geldikçe yaz konuşulanları.. :))
rica ederim..
aslında programın ilk 40-45 dakikasını kaçırdım ben de tesadüfen gördüm..artık özlem'in hiperaktif'te biraz isim ve formattan etkilenerek davrandığını düşünüyorum,çünkü bugün pek öyle değildi..hatta kimi yerlerde albümle alakalı konuşmalarda (yukarıda dediklerim) gayet ciddiydi,bu beni sevindirdi..çünkü hiperaktif'te ne zaman albüm konusu geçse şakaya vurup geçiştirmeye çalışıyordu..diğer konuklar hasan kaçan ve ismini bilmediğim bir bayandı..sanırım bir okulun öğrencileri italya'da şarkı yarışmasında birinci olmuşlar,onların başındaki kişiydi..özlem ve hasan kaçan arasında gelişti muhabbet çoğu kez..
özlem albüm zamanında sansasyonel davranışlarda bulunmanın gereksizliğinden bahsetti..siz zaten ilgi çekici biriyseniz,ilgi çekici bir iş yapmışsanız sizle yapılan röportajlar da daha uzun tutulacak ve yaptığınız işten de pek çok kişi haberdar olacaktır tarzında bir şeyler söyledi..yine de genelde böyle sansasyonsuz çıkan albümlerin kültür-sanat bölümlerinde ancak küçük bir haber olarak yer aldığını da belirtti..
bir de özlem şu aralar pek müzik dinleyemiyormuş..çünkü müzik dinlerken aa şurda şunu yapmış burda bunu yapmış,ben de şöyle yaparım gibi işe dönüştürme eğilimi gösteriyormuş..

sadece eski amerikan müziklerinden vokalin ağır bastıklarını dinleyormuş..bu bahsettiği film izlerken de geçerliymiş..

ve bir de takıntısından bahsetti..

ucunda 3-5 sokak değiştirmek olsa da merdiven altından geçmezmiş ve birisine asla bıçak-makas vermezmiş direkt olarak,masaya koyarak verirmiş..