Gönderen Konu: Pink  (Okunma sayısı 11243 defa)

Ynt: Pink
« Yanıtla #105 : 11 Kasım 2008 - 16:33:25 »

Çevrimdışı volkanesh

• Üye
  • **
  • BeRTuĞCeMiL(iyiki varrsın)
Yeni albüm çıkarmış:)

Özlem Tekin

« Yanıtla #105 : 11 Kasım 2008 - 16:33:25 »

« Yanıtla #106 : 10 Temmuz 2009 - 13:35:23 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
Funhouse ... hastası oldum şarkının yaa :D klibi de es geçmemek lazım ... :)
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #107 : 14 Temmuz 2009 - 18:21:58 »

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri
evet funhouse gerçekten güzel tarzıda etkiledi beni

« Yanıtla #108 : 14 Temmuz 2009 - 20:38:46 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!

« Yanıtla #109 : 11 Ağustos 2009 - 18:53:23 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
Dün Dream Hayal Sahnesi'ndeydi... Çok beğendim ..

« Yanıtla #110 : 11 Ağustos 2009 - 22:50:15 »

Çevrimdışı HYFCOOLCLUB

• Üye
  • **
runaway,dear mr presedent,please dont leave me ve bunun gibi birçok şarkısını bayılarak dinliyorum
Ailecek severiz

« Yanıtla #111 : 19 Ağustos 2009 - 19:23:38 »

Çevrimdışı C_myrna

• Aktif Üye
bu son albüm kliplerini çok başarılı buluyorum please dont leave me ne güzel bi kliptir

« Yanıtla #112 : 08 Ocak 2010 - 00:52:20 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
‘Asabi kız’ tavırlarıyla ün saldı. Sahne, müzik listeleri ve spor merkezindeki rakiplerinin canına okudu! Dünyaca ünlü şarkıcı Pink, hakkında merak edilenleri ve fit kalmanın sırlarını Women’s Health dergisine anlattı.

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/13398358.asp?gid=222
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #113 : 27 Ocak 2010 - 00:02:02 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
!nk’den Muhteşem Bir Konser Performansı!
P!nk'in çok özel görüntüleri ve performansları şimdi blue-ray kalitesinde.

P!nk’den Muhteşem Bir Konser Performansı!
P!nk'in çok özel görüntüleri ve performansları şimdi blue-ray kalitesinde.

P!nk'in ülkemizde de yayınlanan Grammy adayı olduğu 5. stüdyo "Funhouse"un tanıtımı kapsamında çıktığı turnesinin Avustralya ayağı sırasında kaydedilen "Live in Australia" DVD'sinde P!nk'in 17 – 18 Temmuz 2009 Sidney konserindeki performansı yer alıyor. Aralarında So What, Please Don't Leave Me, Who Knew, Just Like A Pill gibi hitlerle birlikte 23 adet hit P!nk şarkısının canlı performanslarının yer aldığı DVD'de ayrıca 2 adet bonus şarkı da yer alıyor! Şarkılarından ilki "It's All Your Fault" diğeri ise "One Foot Wrong". DVD'de bonus olarak ayrıca; turne boyunca P!nk'in çok özel görüntüleri ve performansların kamera arkası görüntülerinden oluşan hayranların büyük ilgisini çekecek görüntüler de yer alıyor!

« Yanıtla #114 : 06 Şubat 2010 - 15:29:02 »

furkiii

• Ziyaretçi
ben aslında şarkılarını seven biri değilim,pek de bilmem zaten;ama nedense tuhaf bir şekilde kendisine sempati duymuşumdur..=) özellikle de son birkaç senedir voleybol ile daha da arttı bu sempatim..:D zira bundan yaklaşık 4-5 sene önce ülkemizdeki voleybol maçlarında çalınan müzikleri (molalarda,aralarda,başlangıç ve sonda) serdar ortaç ve demet akalın,vs. domine ederken son 1-2 yıldır istanbul'daki her salonda pink-so what çalıyor..:D önemsiz gibi gözükse de aslında o atmosfer içinde gerçekten de önemli bir unsur bu bilhassa da izleyici açısından..=) özellikle de rakip takım geriye düşüp mola aldığında çok daha gaz veren bir şarkı oluyor so what..:D

bu konuda bahsedilen teoman olayına da açıklık getirirsem kendi bildiğim kadarıyla,teoman bundan yıllar önce pink'in istanbul konserinde "alt grup" olarak sahne alır..sahneye geç çıkar ve vaktin de ilerlemeye başlaması nedeniyle hava kararmadan sahneden inmek istemez,bu doğrudur;ancak olayın asıl sebebi pink, festivaldeki her grubu izlemişken teoman'ı monitör mixerin ardından izlemesine izin verilmez..bunun üzerine pink geldiğinde teoman ve ekibi de dışarı çıkarılır..teoman benim de pink'ten daha fazla dinlediğim biri;ama açıkçası burada her zaman pink'i haklı bulmuşumdur,alt grup olmayı kendine yediremeyip de sanki pink'i alt grubu yapmaya meyilli bir davranış olmuş,yakışık olmamış..=) zaten o günden sonra ben teoman'ı çok sayıda yerde (lise festivaller,bazı üniversite konserleri) gündüz sahne alırken gördüm..belki de pink ayarı işe yaramıştır..:p

« Yanıtla #115 : 13 Haziran 2010 - 13:05:04 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
P!nk'in Müzik Dünyasına Kazandırdığı Muhteşem Ses
Adam Lambert'ın "For Your Entertainment" albümü Sony Music etiketiyle yayınlanıyor!

P!nk'in Müzik Dünyasına Kazandırdığı Muhteşem Ses
P!nk'in yazdığı "Whataya Want From Me" adlı  şarkısıyla Türkiye ve dünyada tüm müzik listelerini altüst eden Adam Lambert'ın "For Your Entertainment" albümü şimdi Sony Music etiketiyle yayınlanıyor!

8. sezon "Amerikan Idol" yarışmasındaki muhteşem performansıyla tüm kitlelerin dikkatini çeken Indianapolis doğumlu 28 yaşındaki sanatçı, yepyeni albümü ""For Your Entertainment"da her sanatçıya nasip olmayacak inanılmaz bir desteği arkasına aldı. Lady Gaga, P!nk, Linda Perry, Muse gibi dünyaca ünlü sanatçı ve grupların da şarkıları ve  katkılarıyla ortaya çıkan albümde; dillere dolanacak, dans etmenizi sağlayacak ve derin olduğu kadar duygusal sözleriyle kalbinize dokunacak tam 13 muhteşem şarkı yer alıyor.

Akıllarımızda gişe hasılatı kıran "2012" filminin de tema müziği  olarak kalan "Time For Miracles" şarkısı da bonus track olarak bu albümdeki yerini alıyor.

« Yanıtla #116 : 21 Ocak 2011 - 09:32:59 »

Çevrimdışı FIRATESER

• Bizden Biri
  • ...FIЯΔŦ...ЄЅЭЯ...
P!NK, sanırım bu aralar hayatının en güzel dönemlerini yaşıyor. Bunun sebebi, son yayınladığı '' Greatest Hits...So far!!! '' adlı albümünde eski ama asla eskimeyen şarkılarının yanında 2 de yeni single ( raise your glass , f**kin' perfect) ile radyo ve tv listelerinde ilk sıralara yerleşmesi ve tabiiki anne adayı olması...
Bir çok kişi, P!NK'in şarkılarının daha çok ergenlik dönemindeki çocuklar için uygun olduğunu söyler ve dinlemez. Bence, Pink' in bi çok şarkı sözünün alt teması sıkı mesajlar içerir. Family portrait, conversation with my 13 years old self, sober, dear mr. president vs...
Son single '' F**kin' Perfect'' de bu şarkılar arasındaki yerini alacaktır en kısa zamanda hiç şüphesiz. Ki zaten Amerika'nın en iyi 40 listesinde ilk sırada şu sıralar. Şarkının videosu daha yeni tamamlandı. İlk prömiyeri MTV yapacak önümüzdeki günlerde. Fakat ben bekleyemem derseniz, işte klip, işte PiNk....
Not: Tina Majorino'nun klipteki performansı takdir edilesi...

http://www.hardcandymusic.com/2011/01/pink-fuckin-perfect-video-premiere.html
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today...

« Yanıtla #117 : 26 Şubat 2011 - 22:00:07 »

Çevrimdışı keremm88

• Aktif Üye
çok severim kendilerini.2006 yılında parkormandaki konserine gidememiştim bilet aldığım halde ve çok üzülmüştüm.

leave me alone
trouble
try too hard
raise your glass
wheeler 18
don't let me get me
unwind
god is a dj
sober
its all your fault

olağanüstü şarkılar

funhouse ve try this albümleri en iyi albümleri bence.

ve her albümde kendini daha aşıyor,başarısını daha da arttırıyor
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2011 - 22:08:51 Gönderen: keremm88 »

« Yanıtla #118 : 10 Mart 2011 - 05:29:13 »

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri
son klip şarkısı harika ötesi birşey.. f.cking perfect bu kadın işini biliyor raise your glass ta süper..

« Yanıtla #119 : 18 Mart 2011 - 10:01:06 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Family Portrait (Y)
Kalbim pusula, sen kuzey!