http://www.youtube.com/watch?v=UvlqM7IiIeYBob Dylan Tribute Concert
I Believe In You performansını sergileyecekken,öncesinde papaya yaptığı hareket sonucunda seyircinin ıslıkları ve yuhalamaları sonucu orkestrayı susturarak,enstrümansız 'War'ı seslendirmiş ve ardından da ağlamıştır.Bu da videoyu izleyen beni üzmüştür.Daa önce de Courtney Love ve Tori Amos başlıklarında belirttiğimi sanıyorum,politik ya da siyasi görüşlerini görmeksizin seviyorum ben bu kadınları,hatta o yönleriyle daa bi kendilerine bağlıyorlar.
Kariyerinde bayağı hatalar yapmış,görüşlerini asla gizlememiş,ama bir dediğini 5 yıl sonra tersini iddia etmiş,2 ay sonra bambaşka bir yola girmiştir.
Papanın resmini canlı yayında yırtmasından 5 yıl sonra kendisinden özür dilemiş,bundan 2 yıl sonra da hiç pişman olmadığı söylemiş,ardından rahibe olmaya karar vererek,müziği defalarca kere bırakmıştır.Sanıyorum biri evlilik dışı,toplam 4 çocugu bulunmaktadır.
Sesini ilk duyduğumda Dolores'e benzetmiştim,daa sonra yanıldığımı anladım ve tekniğinin eşsiz olduğunu anladım.3 gecedir,singleları hariç,tüm diskografisini hatmettim defalarca kere.
Saçlarının kazıtılmış olması da sanılanın aksine duru güzelliğini ortaya sermiştir.Biz size aşık mı olduk nedir Sinéad'cım,yavrum,bebem