Anket

Yatağım Boş Klibini Nasıl Buldunuz?

Beğendim
108 (75%)
Daha iyi olabilirdi
28 (19.4%)
Beğenmedim
8 (5.6%)
Yorumsuz
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 143

Gönderen Konu: İlk video klip:Yatağım Boş  (Okunma sayısı 18610 defa)

Ynt: İlk video klip:Yatağım Boş
« Yanıtla #90 : 16 Nisan 2010 - 07:56:05 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
ya izledikçe daha hoşuma gidiyor özlemin hareketleri... mimikler falan acayip tatlı... ayy sanırım tokat yolları taşlıyı sölerkende bomba hareketler görürüz özlemden.. yalnız özlemin hareketleri falan oldukça sert bazı yerlerde ama şarkı o kadar naifki bi garip oluyo :)
ahhh bi de şu kilolar olmasaydı.. offfff o zaman çok daha iyi olacaktı....
yine öle bi yüz güzelliği olması çok şeyi görmezden gelmeyi sağlayabiliyo...
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

Özlem Tekin

« Yanıtla #90 : 16 Nisan 2010 - 07:56:05 »

« Yanıtla #91 : 16 Nisan 2010 - 12:29:04 »

Çevrimdışı FIRATESER

• Bizden Biri
  • ...FIЯΔŦ...ЄЅЭЯ...
abi şarkıyı sevmediğinizi anladık. bunu niye 1000 kez dile getirmek zorundasınız? özlem istemiş söylemiş. sevmemeyi anlarım da her sayfada aynı şeyleri yazmak, özlemin başka bir şarkıyla tekrar çıkış yapmasını sağlamayacak.
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2010 - 12:30:30 Gönderen: SaRPiTeCo »
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today...

« Yanıtla #92 : 16 Nisan 2010 - 12:41:12 »

Çevrimdışı vegateryan

• Genel Moderator
  • that's what she said
    • ÖzbeÖZ
bana mı dedin anlamadım ama burda kliple ilgili yazdım, şarkı başlağında şarkıyla. hem 1000 değil 10000 kere bahsedebilirim, sevdiğimden bahsetseydim itici gelemeyecekti herhalde.

daha önce atılan mesajlar Özlem'in çıkış yapacağı şarkıyı belirledi mi ki , burda 2 yazılan belirlesin. amacın bu olmadığı zaten belli. gereksiz gereksiz konuşmaya gerek yok. klip başlığında varsa söyleyeceğin bir şey söyle kliple ilgili, böyle mesajlara gerek yok

daha dinlemediğimiz şarkıları hakkında "çok güzel olacak, bomba gibi geliyor Özlem" demekten daha yapıcı bence çıkmış şarkıyı eleştirmek.neyse.
Chocolate, Chocolate, Chocolate Aaaack

« Yanıtla #93 : 16 Nisan 2010 - 12:49:16 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
Şu anda Dream TV'de yetişebilenler baksın çabuk
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #94 : 16 Nisan 2010 - 12:53:21 »

Çevrimdışı FIRATESER

• Bizden Biri
  • ...FIЯΔŦ...ЄЅЭЯ...
kliple ilgili düşüncemi 1 kere yazdım bitti. ayrıca sözüm sana değil sadece. ben de bayılmadım şarkıya ama bunu her sayfada tekrar tekrar yazmak asıl gereksiz olan şey. 10000 kere de yazsan  müdahale edemem sonuçta. sadece bu konuda rahatsız oldum ve bunu dile getirdim.
ama son cümlene katılıyorum. henüz  dinlenmeyen şarkılar için çok güzel olacak demek de beğenmediğini sürekli söylemek kadar gereksiz bana göre.
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today...

« Yanıtla #95 : 16 Nisan 2010 - 15:04:21 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin

« Yanıtla #96 : 16 Nisan 2010 - 17:47:03 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
abi şarkıyı sevmediğinizi anladık. bunu niye 1000 kez dile getirmek zorundasınız? özlem istemiş söylemiş. sevmemeyi anlarım da her sayfada aynı şeyleri yazmak, özlemin başka bir şarkıyla tekrar çıkış yapmasını sağlamayacak.

Hah sonunda düzgün bir cevap.
Sevmediysen bunu 1 kere söyle eleştiri amaçlı ama bunu sürekli söylemek pek hoş olmuyo ki bence klp çok güzel şarkıda öyle

Şmidiye kadar hangi kanallarda gösterildi bilen var mı ?
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2010 - 17:47:36 Gönderen: 5E »

« Yanıtla #97 : 16 Nisan 2010 - 18:19:57 »

Çevrimdışı semabyzt

• Üye
  • **
abi şarkıyı sevmediğinizi anladık. bunu niye 1000 kez dile getirmek zorundasınız? özlem istemiş söylemiş. sevmemeyi anlarım da her sayfada aynı şeyleri yazmak...

Aslında kime söylediğin gayet açık anlaşılıyor SaRPiTeCo. :) "vegeteryan" diil sanırım o mesajının muhatabı. senin kastettiğini düşündğüm sözkonusu kişinin yazdığı son 10 mesajının 8'inde dozunu arttırarak bu şarkıya çemkirmiş nedense, şarkıya takmış durumda. :) her mesajında Öz'ün şarkısına saldırıyor, her mesajında bilinçli olarak şarkının ne kadar kötü olduğunu dikte ediyor bıkmadan usanmadan, çok hırslanmış. Daha 1000 kere falan daha söyler heralde. 10 mesajın 8'inde şarkıya çemkiriyor, sebebini ben de anlamadım :) :P Senin mesajını üstüne alınması gereken alınmamış hahaa :)  Bir tek benim dikkatimi mi çekti diyordum ama sen de farketmişsin demek ki. Bir insan bir şarkıya hangi sebeple nasıl bu kadar nefret duyulabilir şaşırdığım için bişi demiyorum artık, vardır bi bildiği. Öz'ün şarkısına mı takmış durumda yoksa başka bir sorun mu var anlamadım. Her mesajda şarkıyı aşağılamak garip değl mi? Albümün çıkmasını bekliyoruz, çıkınca da diycek ki; "ben demiştim, çıkış parçası çok kötü, bak işte ben demiştim, diğer şarkılar çok iyi" diycek, onu demeyi bekliyo sabırsızlıkla. :)))  Şarkıyla bi sorunu var galiba. Diğer şarkılar hakkında yorum yaparken de bu şarkıya çemkirmeye devam edecek heralde haha :)))) şimdi bana da çemkirir  :p

« Son Düzenleme: 16 Nisan 2010 - 18:23:35 Gönderen: semabyzt »

« Yanıtla #98 : 16 Nisan 2010 - 18:41:51 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Aslında kime söylediğin gayet açık anlaşılıyor SaRPiTeCo. :) "vegeteryan" diil sanırım o mesajının muhatabı. senin kastettiğini düşündğüm sözkonusu kişinin yazdığı son 10 mesajının 8'inde dozunu arttırarak bu şarkıya çemkirmiş nedense, şarkıya takmış durumda. :) her mesajında Öz'ün şarkısına saldırıyor, her mesajında bilinçli olarak şarkının ne kadar kötü olduğunu dikte ediyor bıkmadan usanmadan, çok hırslanmış. Daha 1000 kere falan daha söyler heralde. 10 mesajın 8'inde şarkıya çemkiriyor, sebebini ben de anlamadım :) :P Senin mesajını üstüne alınması gereken alınmamış hahaa :)  Bir tek benim dikkatimi mi çekti diyordum ama sen de farketmişsin demek ki. Bir insan bir şarkıya hangi sebeple nasıl bu kadar nefret duyulabilir şaşırdığım için bişi demiyorum artık, vardır bi bildiği. Öz'ün şarkısına mı takmış durumda yoksa başka bir sorun mu var anlamadım. Her mesajda şarkıyı aşağılamak garip değl mi? Albümün çıkmasını bekliyoruz, çıkınca da diycek ki; "ben demiştim, çıkış parçası çok kötü, bak işte ben demiştim, diğer şarkılar çok iyi" diycek, onu demeyi bekliyo sabırsızlıkla. :)))  Şarkıyla bi sorunu var galiba. Diğer şarkılar hakkında yorum yaparken de bu şarkıya çemkirmeye devam edecek heralde haha :)))) şimdi bana da çemkirir  :p

Benim şarkıyı beğenmemem seni neden bu kadar alakadar ediyor, ben de onu anlamadım :D Bana bu kadar değer verip benimle ilgili çemkirdiğin için çok teşekkürler Sema Bacı :D
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #99 : 16 Nisan 2010 - 19:24:21 »

Çevrimdışı semabyzt

• Üye
  • **
Üstüne alındın demek :))))) dikkatimi çeken şey şarkıyı beğenmemen diil, şarkıya taarruz etmen ;) ikisi farklı şeyler. saldırı olunca koruma içgüdüsü işte naaparsın... :P
sanada değer veriyorum tabi, ama Öz'e daha çok değer veriyorum süpo kardeş ;)   

« Yanıtla #100 : 16 Nisan 2010 - 20:18:21 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
her üç başlıkta da ( yeni album-ilk klip ve yatagım boş başlıkları) aynı şeyi tartıstıgınızın farkındamısınız ??

« Yanıtla #101 : 16 Nisan 2010 - 20:25:58 »

Çevrimdışı cyberjack

• Kurucu
Sevgili arkadaşlar,

İkili muhabbetlerle birbirinizi kırmak yerine albümün tanıtım çalışmalarına katkıda bulunalım. MSN, Twitter, facebook profillerinizde albümle ilgili mesajlar,  kliple ilgili linkler paylaşırsanız daha fazla kişiye ulaşmış oluruz.

« Yanıtla #102 : 16 Nisan 2010 - 20:49:04 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
klibi youtubeye düzgün ekle..sesle görüntü uyuşmuyo

sen mi  ekledin burak bu videoyu youtube a..özlem gıcık olmus ses-agız uymuyo kim yüklediyse silsin dedi özlem :D

« Yanıtla #103 : 16 Nisan 2010 - 20:57:33 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Evet.Sesle görüntü uyuşmuyo

« Yanıtla #104 : 16 Nisan 2010 - 21:00:22 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
sen mi  ekledin burak bu videoyu youtube a..özlem gıcık olmus ses-agız uymuyo kim yüklediyse silsin dedi özlem :D
özlemin bizden haberdar olmasına bayılıyorum  .flow 

şeytanın nikakahı sana düzgün ekleyin demiştim tutuk zeka:):)
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2010 - 21:01:19 Gönderen: shiver »
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)