Anket

Yatağım Boş Klibini Nasıl Buldunuz?

Beğendim
108 (75%)
Daha iyi olabilirdi
28 (19.4%)
Beğenmedim
8 (5.6%)
Yorumsuz
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 143

Gönderen Konu: İlk video klip:Yatağım Boş  (Okunma sayısı 18604 defa)

Ynt: İlk video klip:Yatağım Boş
« Yanıtla #210 : 25 Nisan 2010 - 12:39:05 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
İyi iyi :)

Albüme az kalmışken iyi haberler ardı ardına gelmesi iyi :)

Özlem Tekin

« Yanıtla #210 : 25 Nisan 2010 - 12:39:05 »

« Yanıtla #211 : 25 Nisan 2010 - 18:21:14 »

Çevrimdışı _**_govou_**_

• Yepyeni Üye
  • *
Ya acelem yok derken saçıyla oynuyo ya bitiyorum oraya...
Dışarısı soğuk dışarısı kirliydi yenildim...
Aç kapını yalnızlığım ben geri geldim...

« Yanıtla #212 : 25 Nisan 2010 - 20:28:27 »

Çevrimdışı mavitilki

• Aktif Üye
yeni albümden dolayı çook heyecanlı ve mutluyum ilk olarak onu tekrar söyliyeyim ama bu albüm de tutmayacak arkadaşlar evet bu kadar kesin konuşuyorum çünkü yine klip ortada yok 109876543210  çok kötü bir albüm olduğu için mi fazla ses getirmedi sizce hayır türk rock piyasasını altüst edecek düzeydeydi daha önce yapılmamış bir şeydi ama tanıtılamadı duyulmadı bile yatağım boş çıkalı 10 gün oldu kaç kişi duydu sizce bu albüm de böyle giderse aynı kaderi paylaşacak ben özlemin geçen albümden en çok bu konuda ders aldığını bu sefer tanıtımda büyük oynacağını umut ediyordum sony le anlaştığını duyunca daha da sevindim ama bedri abi sony bu işlere karışmıyormuş dediği anda tüm umutlarımı yitirdim akşama kadar müzik kanallarının karşısında sinirden ölüyorum ziynet salinin,cecelinin,şebnemin,gripinin,emre aydının hatta aydilgenin yeni çıkan çağrı gibi isimlerin şarkılarını istemesenizde dinlememe duymama imkanı yok zorla kulağınızda yer ettiriyor kanallar ama özlem yok yok yok hem de yıllardır yok gittikçe daha da marjinalleşiyor 109876543210 çıkalı beş yıl oldu hala bazı insanlar özlem tekin cinayet diye bir şarkı çıkarmış çok hoşmuş falan filan diye yorumlar yapıyor beş yıllık şarkıyı yeni zannediyor biz özlemi yakından takip ettiğimiz için garip gelebilir size ama durum böyle ne yazık ki özlem ne olur kliplerini yayınlatmak için birşeyler yap o eski bilmemkim özleme ambargo koyduruyor gibi saçma söylentilere bile inanacağım yakında kilp dönsün o zaman albümler de peş peşe gelir ama tanıtım olmazsa sözleşmeler filan yaş iş bu son albüm olur çok üzülerek söylüyorum ama bu böyle ne yazık ki

« Yanıtla #213 : 25 Nisan 2010 - 21:11:07 »

Çevrimdışı DiviNeSouL

• Aktif Üye
yeni albümden dolayı çook heyecanlı ve mutluyum ilk olarak onu tekrar söyliyeyim ama bu albüm de tutmayacak arkadaşlar evet bu kadar kesin konuşuyorum çünkü yine klip ortada yok 109876543210  çok kötü bir albüm olduğu için mi fazla ses getirmedi sizce hayır türk rock piyasasını altüst edecek düzeydeydi daha önce yapılmamış bir şeydi ama tanıtılamadı duyulmadı bile yatağım boş çıkalı 10 gün oldu kaç kişi duydu sizce bu albüm de böyle giderse aynı kaderi paylaşacak ben özlemin geçen albümden en çok bu konuda ders aldığını bu sefer tanıtımda büyük oynacağını umut ediyordum sony le anlaştığını duyunca daha da sevindim ama bedri abi sony bu işlere karışmıyormuş dediği anda tüm umutlarımı yitirdim akşama kadar müzik kanallarının karşısında sinirden ölüyorum ziynet salinin,cecelinin,şebnemin,gripinin,emre aydının hatta aydilgenin yeni çıkan çağrı gibi isimlerin şarkılarını istemesenizde dinlememe duymama imkanı yok zorla kulağınızda yer ettiriyor kanallar ama özlem yok yok yok hem de yıllardır yok gittikçe daha da marjinalleşiyor 109876543210 çıkalı beş yıl oldu hala bazı insanlar özlem tekin cinayet diye bir şarkı çıkarmış çok hoşmuş falan filan diye yorumlar yapıyor beş yıllık şarkıyı yeni zannediyor biz özlemi yakından takip ettiğimiz için garip gelebilir size ama durum böyle ne yazık ki özlem ne olur kliplerini yayınlatmak için birşeyler yap o eski bilmemkim özleme ambargo koyduruyor gibi saçma söylentilere bile inanacağım yakında kilp dönsün o zaman albümler de peş peşe gelir ama tanıtım olmazsa sözleşmeler filan yaş iş bu son albüm olur çok üzülerek söylüyorum ama bu böyle ne yazık ki

Yok yok bu sefer her şey yerinde ilerliyor. Çıkmayan bir albümün şarkısı o kadar sık dönmüyor da albüm çıktığında Dream Tv haftasonu falan yapılacak büyük ihtimalle. Ayrıca bedri abi beyaz show ve okanın program banko demişti. Bunlar çok izlenen programlar. Ama şu Çağrı konusunda haklısın adı bile sen söyleyince aklıma geldi ama dilime dolanıyordu :D

« Yanıtla #214 : 25 Nisan 2010 - 21:42:24 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Kesinlikle bu albüm Özlem için en iyisi olacak.
Reklamıydı tanımıydı bunlarda yolunda gidecektir eminim.
Albüm çıkmadan bile bu kadar haber ve tanıtım varsa (şimdilik iyi) albüm çıktıktan sonra daha da iyi olacaktı (konser,şenlik,tv programları...)

« Yanıtla #215 : 25 Nisan 2010 - 21:52:11 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
Klip, albümün çıkış tarihine göre biraz erken çıktı ancak albümle birlikte daha çok gündemde olur heralde...Şöyle sıcak yaz günlerinde "Bana bi'şey olmaz"ada klip gelince tadından yenmez artık :D

« Yanıtla #216 : 25 Nisan 2010 - 22:21:19 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
negatif olmayınnn.."secret" yapın biraz :D

« Yanıtla #217 : 26 Nisan 2010 - 20:01:17 »

Çevrimdışı kivancoder

• Yepyeni Üye
  • *
Klip harika özellikle mekan seçimini kim yaptıysa mükemmel... Mekan neresi acaba?

« Yanıtla #218 : 26 Nisan 2010 - 20:06:13 »

Çevrimdışı FIRATESER

• Bizden Biri
  • ...FIЯΔŦ...ЄЅЭЯ...
terkos gölü
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today...

« Yanıtla #219 : 26 Nisan 2010 - 22:12:09 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Şu an Powerturk'te

« Yanıtla #220 : 26 Nisan 2010 - 22:29:36 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
Şu an Powerturk'te
şükür numara kod falan yokmuyudu oy atsak..40çarpı popa girse
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

« Yanıtla #221 : 26 Nisan 2010 - 22:41:18 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
şükür numara kod falan yokmuyudu oy atsak..40çarpı popa girse
böyle sık çıkarsa zaten yeni giriş olarak 40x40 a girer bu hafta kesin..

« Yanıtla #222 : 26 Nisan 2010 - 22:51:29 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
böyle sık çıkarsa zaten yeni giriş olarak 40x40 a girer bu hafta kesin..

Bu hafta artık girer kesin diye düşünmekteyim bende

« Yanıtla #223 : 26 Nisan 2010 - 22:54:01 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
girsin de bi 1 nıumara yapalım :D

« Yanıtla #224 : 27 Nisan 2010 - 08:01:01 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
girsin de bi 1 nıumara yapalım :D
kesinlikle oy atmayan top olsun...kontörlere kıyın zaten ilk 10 girdimi süper olur..şebnem 18.mi ne..
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)