siz bilmezsiniz tabi..siz şebnem ,evenesence ,emre aydın falan büyüdüğünüz için anca jilet rock keser sizi 
Bunu sinirlenip de söylediğinizi düşünüyorum. Kimi insanlar hüzünlü anlarından ilham alır kimi neşeden. Emre Aydın dışında ikisini de dinliyorum. Athena da dinliyorum. Guns n roses da. Nirvana da. Green day de Evanescence de. Ruh haline göre olan şeyler bunlar. Hadi o zaman her duygu yüklü şarkıya jilet rock diyelim. Ayrıca bir parçanın rock sayılması için elektro gitar kullanılması yetmez..
Ayrıca albüm tam olarak Özlemin sürekli söylediği rock'n roll ve mutlu rock tanımını taşımıyor. GNR dinleyen biri olarak Yatağım Boş'un ya da Sil baştan'ın ya da Kimse Bilmez'in o tanımlara uyduğunu da sanmıyorum. Özlem Tekin niye böyle bir kalıba sokmaya çalışıyo onu da anlayabilmiş değilim. Albüm tam olarak öyle değil ki. %100 pop demek de haksızlık. Hele altyapıya falan pop demek emeğe saygısızlık. Ama sözlerde popvarilik var o inkar edilemez.
Bu arada piyasada gayet "mutlu rock" yapanlar da var. Son çıkan albümlere bir bakarsak. Deja-vu olsun Athena olsun bu gibi gruplar var. Görmek istersek görür buluruz yani :)