Gönderen Konu: Özlem Medya Kralı'nda!!!  (Okunma sayısı 12832 defa)

Ynt: Özlem Medya Kralı'nda!!!
« Yanıtla #120 : 10 Mayıs 2010 - 02:34:17 »

Çevrimdışı teytey

• Bizden Biri
Kimse Bilmez ve Aslan Yarim cok iyiydi,vokal ablamizin sesini algilayamadik daha ama kotaramadi ozlemi,destekleyemedi.. ekside dikkat ettim bir gecede 3sayfa entry yazilmis,cogunluk ozlemin kafasinin iyi oldugu yonunde. Bence olumlu bir programdi,okan hazirlikliydi zaten kolay degil OZLEM TEKİN agirliyosun. Okan bile canla kanla durdurdu ozlemi,beyaz da her sey cok daha zor olacak -tabi cagirirsa-.
İzin verilen 400 karakter

Özlem Tekin

« Yanıtla #120 : 10 Mayıs 2010 - 02:34:17 »

« Yanıtla #121 : 10 Mayıs 2010 - 02:36:16 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri

özlem'in gecesi oldu diyebilirmiyiz..?

(iyisiyle kötüsüyle)

çok korktum prog.başında hakkı devrim ''bana bak çocuk''deyince Özlem'e

eyvah dedim bir çuval incir berbat olacak.Allah'tan Okan müdahale etti))

eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

« Yanıtla #122 : 10 Mayıs 2010 - 02:38:57 »

Çevrimdışı SeZzZ

• Yönetici
  • Delicious Demon!
twitterdan yorumlar;

ışın karaca: Özleme bayılıyorum :) 
Amannn arada bir Okan'ı uğraştıran birilerinin olması şahane oluyor :)) deli heryerde deli .))

sibel tüzün: Dokunmayın Özlem'e!!! O öyle...Öyle üretiyor...Öyle bakıyor...Kabulleniverin sadece...Ben öyle seviyorum O nu :)

doğa rutkay: Özlem Tekin'i seviyorum..Şebnem Ferah'ı az biraz daha fazlaca seviyorum.

kemal doğulu: biri özleme şöyle desin : SAKİN OL :):)

rahşan gülşan: Ozlem tekin, sana sozum kardesce: yordun bizi ginali guzum!

10...     9...     8...     7...     6...     5...     4...     3...     2...     1...     0...    BOO!! :çiçeeK:    :dans:    :yeehu     

« Yanıtla #123 : 10 Mayıs 2010 - 02:43:10 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
twitterdan yorumlar;

ışın karaca: Özleme bayılıyorum :) 
Amannn arada bir Okan'ı uğraştıran birilerinin olması şahane oluyor :)) deli heryerde deli .))

sibel tüzün: Dokunmayın Özlem'e!!! O öyle...Öyle üretiyor...Öyle bakıyor...Kabulleniverin sadece...Ben öyle seviyorum O nu :)

doğa rutkay: Özlem Tekin'i seviyorum..Şebnem Ferah'ı az biraz daha fazlaca seviyorum.

kemal doğulu: biri özleme şöyle desin : SAKİN OL :):)

rahşan gülşan: Ozlem tekin, sana sozum kardesce: yordun bizi ginali guzum!

Oooooo, çok iyiymiş bunlar :D Özlem'i anlayabilen ünlüler olduğunu görmek güzel.
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #124 : 10 Mayıs 2010 - 02:44:26 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
Doğa Rutkay ne alaka Şebnem'i karıştırmış araya  :ö:

Neyse ben kaçayım yoksa yarın işe geç kalacağım, bi gün Özlem'in yüzünden işten kovulacağım :D

Herkese iyi geceler   .flow

« Yanıtla #125 : 10 Mayıs 2010 - 02:56:59 »

Çevrimdışı vegateryan

• Genel Moderator
  • that's what she said
    • ÖzbeÖZ
Özlem'i tanımadan etmeden yazmışlar birsürü şey sözlükte. neyse
Show tv.dekini de kaçırmıştım iyi geldi valla bu. Özellikle programın başlarında %80 Özlem vardı herhalde.(aslında daha az ama şarkıya uysun diye öyle dedim :D)
Bana Bi'şey Olmaz güzeldi ama canlı versiyonuna bir şeyler eklenmeli gibi geldi bana, havasına giremedim. Kimse Bilmez'i mükemmel söyledi. Yatağım Boş'u söylemese onun yerine bi' Sen Anla söylese mükemmel olurdu valla, artık önümüzdeki programlara bakıcaz :D
Youtube.a Bana Bi'şey Olmaz performansı yüklenmiş. Bütün program yüklenip defalerca izlemeden önce, ısınmak için birebir.
Chocolate, Chocolate, Chocolate Aaaack

« Yanıtla #126 : 10 Mayıs 2010 - 02:59:15 »

Çevrimdışı mavitilki

• Aktif Üye
ben konserlerle ilgili birşeyler söyler diye ümitlenmiştim aslında ama olmadı bedri abi sen biliyor musun konserlere ne zaman başlıyor üniversitelerin bahar şenlikleri de bitti bitecek

« Yanıtla #127 : 10 Mayıs 2010 - 03:11:37 »

Çevrimdışı vegateryan

• Genel Moderator
  • that's what she said
    • ÖzbeÖZ
twitter.da sadece ünlüler değil herkes Özlem hakkında yazmış neredeyse :D google.a "özlem tekin twitter" yazıp sonrada gelişmiş arama seçeneklerinden son 24 saati seçip okumak mümkün
Chocolate, Chocolate, Chocolate Aaaack

« Yanıtla #128 : 10 Mayıs 2010 - 04:20:26 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
siteden gelen varmıydı programa?

« Yanıtla #129 : 10 Mayıs 2010 - 07:12:16 »

furkiii

• Ziyaretçi
sabah vaktiyle bile ekşi sözlük başlıkları içerisinde en üstte,başta canımı sıksa da iyi yorumlar da mevcut..=)

benim için programın en mutlu anı internetten izlemeyi bırakıp tv'den izlemeye başlamamdı..:p özlem'in programı oldu gerçekten de..en çok "kimse bilmez"i beğendim..;)

« Yanıtla #130 : 10 Mayıs 2010 - 09:16:24 »

Çevrimdışı drown

• Cool
sabah vaktiyle bile ekşi sözlük başlıkları içerisinde en üstte,başta canımı sıksa da iyi yorumlar da mevcut..=)

benim için programın en mutlu anı internetten izlemeyi bırakıp tv'den izlemeye başlamamdı..:p özlem'in programı oldu gerçekten de..en çok "kimse bilmez"i beğendim..;)

Yorumların çoğunun içi boş.Bilmeden tanımadan yüzlerce şey yazılmış.Herneyse ama bi tanesini çok sevmiştim Özlem bu yorumları duysa ne derdi gibisinden bişeyler yazmışlardı buraya yazmak doğru olmaz okumak lazım :) "Kimse Bilmez"in canlı performansını sürekli sürekli dinlemek istiyorum ayrıca.
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #131 : 10 Mayıs 2010 - 09:42:32 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
yurdumun içi gecmiş sıkıcı ve kompleksli insanları...enerjiyi görünce afallıor işte..zira onlar anca "takviye" ile mutlu ve enerjik olabilcekleri için ..

bi yoruma çok güldüm :
"sanırım şebnem ferah'ı yemiş. geçirdiği müzikal ve fiziksel evrimin tek açıklaması bu olabilir"   :D

« Yanıtla #132 : 10 Mayıs 2010 - 10:31:15 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
hahaha Şebnem'i yendiğini yeni anlayanlar var hala demek :)

Program süperdi ama ben açıkcası Özlem'in çok sakin ve edepli ( :D ) olacağını tahmin ediyordum verdiği röportajlardan dolayı ama demek ki bu dingillik sadece müzikal anlamda olmuş ve iyide olmuş.Ben böyle seviyorum Özlem'i.Ayrıca Okan'ı da iyi idare etti fakat en son elleri ve ayaklarını bantlaması pek hoşuma gitmedi neyyssseee...

Sonuç olarak:Her ne kadar gazete,dergide röportajlar verilsede,böyle bilinen bir programda albümü tanıtmak gerçektende çok iyi oldu.Bunu bilmek bile yeter.Birde Beyaz'a çıksın tam olsun yav :)

« Yanıtla #133 : 10 Mayıs 2010 - 10:39:16 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
biraz ters oldu ,olgunlastım sakinlestim mesajlarından sonra bu şekil bi hiperaktivite nöbeti ama o da sanırım çok uzun zamandır bu tarz bi programa çıkmamıs olması ve bu programın Okanın programı olmasıydı..Okan yani sonucta özlemin evi gibiydi dün studyo o kadar rahattı yani :D
bence eglenceliydi ama pek çok tanıdıgımın ilk tepkisi : "neydi o hali özlemin" şeklinde oldu..keske biraz daha politik olabilse özlem ama olamaz ki ... :)

« Yanıtla #134 : 10 Mayıs 2010 - 10:42:19 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Şimdi 1 saat sonra okula gidicem.
Ve okulda tüm herkese izlemesini söylemiştim Medya Kralı'nı ve hepside izlemiştir eminim ve okual girer girmez alacağım tepki "Oha ya nasıl bi kadın o öyle bi oturmadı" olacak.Bende cevap olarak "Sana da günaydın" diyip geçicem :)