Gönderen Konu: Özlem Medya Kralı'nda!!!  (Okunma sayısı 12838 defa)

Ynt: Özlem Medya Kralı'nda!!!
« Yanıtla #135 : 10 Mayıs 2010 - 11:03:17 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri
siteden gelen varmıydı programa?

varmış gibi duruyodu tv de.

yani baya iyi destek olundu.
eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

Özlem Tekin

« Yanıtla #135 : 10 Mayıs 2010 - 11:03:17 »

« Yanıtla #136 : 10 Mayıs 2010 - 11:19:22 »

Çevrimdışı igves

• Daimi Üye
  • Ay karardı Tam da günah işlemenin zamanı...
çok iyiydi ya sonuna kadar izleyemedim ama özlemde enerji patlaması vardı yaa gerçekten.... ilk görünce de Allahım o kilo ne dedim ama tatlı olmuş beaa :p zaten girişte espri konusu oldu.... Dün gece Özlemin programını izledik resmen deli kız :D
"Gel sevişelim gitsin Sonumuz zindan"
https://twitter.com/SevgiGozaydin

« Yanıtla #137 : 10 Mayıs 2010 - 11:52:51 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri

bedri kıyafetide süperdi ama...

tam bir rockstar'dı
eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

« Yanıtla #138 : 10 Mayıs 2010 - 11:55:37 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
Hepsini de izledim.. ahauuahauah.. :D

Özlem girişinden belli etti bomba olduğunu yahu.. Çok güldürdü beni ama.. Demet Şener'e kilo alması için diyetisyen önerisi yap dedi Okan, ve cevap yapıştı: Ammaaann..!!(Şöyle kolunu sallayıp) deyince oluyor valla... :D :D

Canlı performanslara gelince;
"Bana Bi'şey Olmaz"ı pek beğenmedim, "Yatağım Boş" idare eder, "Aslan Yarim" çok güzel(Çok şaşırdım ve sevindim böyle olmasına bu şarkının açıkcası.. :D ), "Kimse Bilmez" anlatılmaz yaşanır şekilde oldu.. Öyle ki stüdyodakilerin ağzı açık kaldı bu ses bundan mı çıkıyo diye..

Tel bağlantıları da Özlem'in lehineydi.. (Şaşırtıcııı.. :D )

Eveeet, "neymiş??" bağlasan durmaz abii.. :D

Düzenleme: (halil'de gördüm kendimi ayıpladım söylemediğim için) Bedri abii eline sağlık yahu.. Çook hoş kıyafetti çok yakışmış Özlem'e.. :D Yalnız etek biraz dardı da hareket mi edemiyordu ne.. :D
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2010 - 11:57:42 Gönderen: Rockgirl »
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #139 : 10 Mayıs 2010 - 12:02:27 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
iyi sonunda birinin aklına kıyafetten bahsetmek geldi yavastan bozulmaya baslıodum hani :D

« Yanıtla #140 : 10 Mayıs 2010 - 12:02:50 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
evet yaa kıyafet demi bende çok beğendim kolsuz güzel olmuş hem zinciler falan hoştu hemde dövmeleri gözüküyordu.. bi de ceketin arkasındaki püsküller güzeldi ya... tebrik ederim bedri, güzel olmuş kostümü...
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #141 : 10 Mayıs 2010 - 12:04:59 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
iyi sonunda birinin aklına kıyafetten bahsetmek geldi yavastan bozulmaya baslıodum hani :D

Yapma Bedri abi aa.. :D Ben şahsen kıyafeti görünce hemen "Yapmış yine yapacağını.. :D" dedim ve çok bakındım stüdyoya nerdesin acaba diye.. :D Harbi sen orda mıydın yav ?
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #142 : 10 Mayıs 2010 - 12:15:03 »

Çevrimdışı M

• Üye
  • **
Şu Acaipademler midir nedir fitil etti beni! Özlem o kadar güldü, soru sordu; adam yüzüne bile bakmadı. Len sen kimsin ki? :D

aynen ya o adama ben de gıcık oldum. böle bi kasıntı bi havalarda... özlem'in doğallığı enerjisi onun gibileri aşıo işte.öz o kdr soru sordu tek bi cvp vermedi ya öle bi uzaylıya bakar gibi baktı tuhaf tuhaf öze en son soru sorduğunda, ve yine cvp vermedi. aşıo işte bu gibi adamları öz,ayak uyduramıolar.onlar kasıntılıklarında kalsınlar :D Öz doğal sıcakkanlı herkesle konuşuo enerjisi sığmıo taşıo, onun gibiler de kasıntı anca öle konuşmazsam karizmayım havalarındalar xD

« Yanıtla #143 : 10 Mayıs 2010 - 15:07:49 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
özlem çok harikasın dostum..deliriyorum sana...süperdi yahu...ilk 2 performansını beğenmedim(ses sistemi yüzünden) ama sonrakiler güzeldi..öz hadi hep tvye çık .saol. .saol. .oley. .oley.
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

« Yanıtla #144 : 10 Mayıs 2010 - 16:20:14 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Program resmen Özlem'in etrafında döndü. Mükemmeldi :) Bu sabah okula gittiğimde dört bir taraftan bana seslendiler "İzledin mi? Deli bu seninki!" şeklinde :D Darısı diğer programların başına!
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #145 : 11 Mayıs 2010 - 15:49:40 »

Çevrimdışı leyla

• Bizden Biri
program süperdi nasıl geçti anlamadım:) özlemi çok özlemişiz yahuu:) bi de ben şu elif dağdeviren midir nedir o kadına çok sinir oldum özleme inceden dokundurmaya çalıştı ama özlem ağzının payını verdi hahaha:)))

« Yanıtla #146 : 11 Mayıs 2010 - 17:39:43 »

ARGo_

• Ziyaretçi
Program çok güzeldi Özlem Tekin'in performansı da güzeldi..:)
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2010 - 01:46:22 Gönderen: ARGo_ »

« Yanıtla #147 : 11 Mayıs 2010 - 18:09:03 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...

Uploaded with ImageShack.us

« Yanıtla #148 : 11 Mayıs 2010 - 18:12:44 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
yurdumun içi gecmiş sıkıcı ve kompleksli insanları...enerjiyi görünce afallıor işte..zira onlar anca "takviye" ile mutlu ve enerjik olabilcekleri için ..

Katılıyorum.

Büyük çoğunluğunu eleştirel yaklaşmayı üretime, üretene, üretilene, farklı çalışmalar yapanlara çamur atmak sanan, sözlerinin kime ait olduğunu (Barlas) bilip bilmeden bir şarkıyı (Aşk Her Şeyi Affeder Mi) seslendirdiği için bir kadına (Özlem Tekin) rahatça "fahişe" yakıştırmasını uygun gören, "Elit takılıyorum olm ben!" havalarında takılan, kendilerini matah bir şey olarak gören, müzik bilgilerinin Hande Yener'le Demet Akalın'ı karşılaştırmaktan öteye gidemediği bir kesimin oluşturduğu insanların dediklerini mi takacağız? Bırak Allah'ını seversen :D Türkiye'nin en gülünesi kesimini oluşturuyor o sitedeki insanların çoğu. Bu anlamda pek elitler, çok elitler, evet :D
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #149 : 11 Mayıs 2010 - 18:14:55 »

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri
Katılıyorum.

Büyük çoğunluğunu eleştirel yaklaşmayı üretime, üretene, üretilene, farklı çalışmalar yapanlara çamur atmak sanan, sözlerinin kime ait olduğunu (Barlas) bilip bilmeden bir şarkıyı (Aşk Her Şeyi Affeder Mi) seslendirdiği için bir kadına (Özlem Tekin) rahatça "fahişe" yakıştırmasını uygun gören, "Elit takılıyorum olm ben!" havalarında takılan, kendilerini matah bir şey olarak gören, müzik bilgilerinin Hande Yener'le Demet Akalın'ı karşılaştırmaktan öteye gidemediği bir kesimin oluşturduğu insanların dediklerini mi takacağız? Bırak Allah'ını seversen :D Türkiye'nin en gülünesi kesimini oluşturuyor o sitedeki insanların çoğu. Bu anlamda pek elitler, çok elitler, evet :D
aynen katılıyorum ..onlar ykgillerle hayatlarını geçirsinler....