İmza konusunda hemfikirim seninle ama senin adamın adı ZekeriyaE,benimkisinki de Zekeriya :OSoyadı ne bakayım?
Du bakayım.. =) Yanlış yere bakıp, yanlış kişinin adını mı söyledimkine.. Çok pis kıllandım haa tavrına.. =)
seninki gelmedi mi Derya
aa zekariya kendisimi getirdi paketi yoksaa
Bi faturayı düzenleyen var,bir de teslim eden var...İkisi farklı isim..Ama Zekeriya sanırım,İstanbul şubesinde paketi ulaştıran kişiBak bakiyim
Beni deli sanan Cengiz'miş bu arada.. =) Acıdım kendime de O'na da.. =)
Cengiz Ergül?
ya manyakmısınız siz yaaa..yurtiçi kurye adamlarına mı sardınız şimdi de
Aynen öyle.. =) Ahahah.. Daha da başka yer yok valla, yanlış baktım diyemicem.. =)Diğeri de Zekeriya Türkmen.. =)Dur abi dur bu elemanlar çok önemli.. =) Ne yapacağımızı şaşırdık, iyi ki gelmemişiz biz imza gününe falan.. =))
Ne derler türkler hani:bi bit eniği var bu işte?Alala..Adamı tarif etsene sen,ben merak ettim şimdi,bilseydim aynı adam olduğunu selam söyletirdim sana Bedri Abi:Biz imza günü heyecanını bugün yaşıyoruz...Du bi'
Evet, bizim imza günümüz bugündür ! =) Keşke fotoğraf çekinseymişiz kuryeylen.. =)
sana 10.50'de geldi :ö: Bana,09.30 değil 12.10'da geldi..Ben daa yakınım adam,demek hızına güveniyor olsa gerek ki önce uzun yolu seçmiş olmalı Benim adam,yaşlıydı,kır saçlı falan