ben ilk defa özlemin bu sekilde röp.verdiğini görüyorum..genelde şebnemi severim işinde iyidir bla bla şeklinde ılımlı açıklmalar yapardı hep..bunlar biraz sert olmus sanki..
Ben back vokalde olup,klavye çalmasam bu kadar ünlenemezdi o grup dedi"O grubu sahneye kim çıkardı sanıyosunuz"dedi
bence bugun çok yoruldu özlem ,direkt aklından gecenleri söyledi..sabah alem fm sonraa powerturk star panorama çekimi vardı..ordan oraya koşup da rock fm de artık allah ne verdiyse konusmus sanırım dan dan
"Sahaneye ben çıkarttım o grubu" Şöyle ki;Volvox'un klavye çalan bir elemana ihtiyacı vardı ve o boşluğu Özlem'le giderdi. Özlem'le karşılaşmasalar başkası olurdu elbet Şeboist tayfasında bir hareketlilik yok (= Bana güvenleri tam
Savaşa hazırmıyız?Kuşanın kılıçlarınızı hedef Şeboistler tam yol ileriiii
Höhööyt ! =) Savaş mı?.. Hiç gerek yok bence.. =))
Erdal senin özlemle sarmas dolas fotoların hala sızmdımı şeboist aleme..bi el atalım istersen
Kimsenin bunun arkasında duracağı yok çünkü :)Özlem Volvox'u sahneye çıkartmış ki söylüyo dimi ?
Özlem,Volvox'u bugün anılmasında en büyük rolü oynamış vakt-i zamanındaMütevazi olmayışına ve söylemlerine bugün çok begendim...Volvox'u Star düzeyine taşımış be Sahne bile almıyolarmış özlemden önce