Gönderen Konu: Özlem Tekin'le Yapılmış Olan Bazı Röportajlar (Eski)  (Okunma sayısı 4523 defa)

Çevrimdışı my Immortal

• Deneyimli Üye
  • Bana Bi'şey Olmazz..
ÖZLEM TEKİN’LE YAPILMIŞ OLAN BAZI RÖPORTAJLAR:

SORU
Birbiri ardına hayli ilgi çekici şarkılar, kliplerle karşımıza çıkıyorsun. Sanıyorum “Biri Var” İsimli parçana da yeni bir klip çektin. Bu konudan biraz söz eder misin?

ÖZLEM TEKİN
“Biri Var”a çektik. Söz Ve Müziği barlas’a ait bir şarkı. Laubali Albümünün Üçüncü klibi olacak. Yönetmenliğini murat küçük yaptı. Yapım Z Prodüksiyon, Taksim Plato Stüdyoları’nda 20 saatte çekildi. Bir kumanda odasın kendimi farklı tarzlarda yaratıp sözde sanal ortamlara yerleştirerek bir klip oluşturmam canlandırılıyor. Senaryo değil, güzel görüntüler üstüne düşünülmüş bir klip.
Bilhassa şekilden şekle girmek benim için çok eğlenceli oldu. Umarım sizinde göz zevkinize hitap eder.

SORU
İlk albümünden bu yana albümlerinde yer alan şarkılar, içi boş aşk şarkıları olmadı.
Aşkı anlatıyorsun ama biraz asice veya kırgınca.
Peki şarkıların dışındaki Özlem aşık olduğunda nasıl bir insan oluyor?

ÖZLEM TEKİN
Çok mutlu olduğum kesin. Kendimi paralayacak kadar da fedakar ve anlayışlı olabiliyorum.
Ancak ayrılık söz konusu olunca çok kesin ve geri dönüşü olmayacak kadar acımasız davranıyorum.

SORU
“Yazmamışlar” isimli şarkında biraz kaderci bir anlatım var.
Yaşamında, kadere bu kadar inanır ve zaman zaman yenik düşer misin.?

ÖZLEM TEKİN
Herkes gibi “evet”… Genellikle terk eden ben olsam bile kendime acımayı seviyorum. Yani “arabesk” duygular şöyle bir gelip geçiyor (çok kısa sürer)  “Yazmamışlar” da öyle bir dönemde yazdığım bir şarkı.

SORU
Bazı kişiler senin için “aykırı yaşar” tanımlamasını yapıyorlar. Özlem Tekin için “yaşam” nedir.?

ÖZLEM TEKİN
Bu bana sorulabilecek en zor soru. Bu konuda kendimi savunmaktan bıktım. Kim ne düşünürse düşünsün umurumda değil.

SORU
Bir Röportajında, çocukken içine kapanık, utangaç bir çocuk olduğunu anlatıyordun.
Bugün bu durumu aşmandaki en önemli etkenin ise ailenin seni özgür bırakması olduğunu söylüyordun. Peki bugün kendinle baş başa kaldığında “içindeki çocuğun” nasıl biri olduğunu görüyorsun.?

ÖZLEM TEKİN
O hala utangaç ve çekingen. Bazen beni çok zor durumda bırakıyor. İçini rahatlatmak, ikna etmek, hele ben bu imaja sahipken dışarıya yansıtmamak çok acıklı bir durum.
Annemlerin yaptığı gibi ben de O’nu zorlamıyorum, Annem-Babam gibi O’na zaman tanıyorum.

SORU
Genellikle aksesuar olarak ilgin takılar kullanıyorsun. Bir keresinde boynunda ceviz kabuğundan bir kolye vardı. çok da hoş duruyordu. Peki bugüne kadar bu takılar arasında sana uğur getirdiğine inandığın veya vazgeçemediklerin oldu mu.?

ÖZLEM TEKİN
Hayır vazgeçmemek gibi bir durumum hiç olmadı. Ben böyle şeylere takılıp kalmaktan rahatsız olurum. Bu yüzden dönem dönem zevkimle birlikte takıp takıştırdıklarım da değişir.

SORU
Müzik dışında ilgi alanların var mı?

ÖZLEM TEKİN
Sinema (Amerikan), bilgisayar oyunları, kitap, köpekler, yarım yamalak spor dalları, seyahat…

SORU
Seni etkileyen kültürler var mı? Mesela; Kızılderililer, İknalar, Mayalar vb.

ÖZLEM TEKİN
Varlılarından asla emin olamayacağım, haklarında tek bir kitap okuduğum “Hatorlar” var.
Her şeye gülüyorlar, evrenin matrak yönünü keşfetmişler.
Kendilerini espri ve müzik notalarıyla geliştiriyorlar (tekamül tarzı) bence çok sempati.
Biriyle karşılaşmak isterdim.

SORU
Yıllar önce bir röportajında, “evliliği mutlaka deneyimleceğim” demiştin. Bunu yaptın da. Peki bugün evliliğe bakış açın nasıl.?

ÖZLEM TEKİN
Ben ondan bir şey anlamadım. Bir daha denersem yine görüşürüz.

SORU
Seni en çok neler eğlendirir ve güldürür?

ÖZLEM TEKİN
Günlük olaylar, başıma gelen tüm aksilikler (İlk şoktan sonra çok gülerim) insanların beklemediğim bir anda verdiği tepkiler, kendi yaptığım veya söylediğim saçma şeyler, kelimeleri deforme etmek, modacım hakan yıldırım, Cem Yılmaz’ın günlük konuşmaları… Daha çok var. Eğlenceli mi dediniz?

SORU
Evet, öyle dedik ama senin için eğlencenin sonu yok galiba… bu güzel röportajda bizim için çok eğlenceliydi. Tekrar görüşmek üzere hoşça kal neşeli kız…
Dışı Toparlanmaya Çalışılmış İçi Hala Dağınık...

Özlem Tekin

Ynt: Özlem Tekin'le Yapılmış Olan Bazı Röportajlar (Eski)
« Yanıtla #1 : 11 Haziran 2010 - 23:45:38 »

Çevrimdışı my Immortal

• Deneyimli Üye
  • Bana Bi'şey Olmazz..
SORU
Babanın görevi dolayısıyla uzun süre Amerika’da yaşamışsın. Bu görüntünün geçmişi oralara mı dayanıyor.?

ÖZLEM TEKİN
Ailem babamın Berkelay Üniversitesinde Türk Dili Edebiyatı Profesörü olması nedeniyle 17-18 yıl California’da yaşadı, bu doğru…
Ama ben üç kızın en küçüğü olarak orada sadece ilkokul yaşıma kadar kaldım. Sonra babam Hacettepe Üniversitesi’ne gelince burada okula başladım. Anlayacağın ilk okulu falan burada okudum ben… Tüm acayipliklerimin sebebi de işte buradan geliyor.

SORU
O yaşlarda da şimdiki gibi çılgın bir çocuk muydun?

ÖZLEM TEKİN
Şimdiki karakterimden daha pasif bir çocuktum. Hiç yaramaz değil, aksine çok uslu, sessiz bir çocuktum. Şimdi herhalde onun acısını çıkarıyorum.

SORU
Nasıl bir ailen var?

ÖZLEM TEKİN
Bizim çok enteresan bir ailemiz var. Çok yakın olmamıza rağmen hiç kimsenin birbirinin üzerinde yaptırımı yoktur. Biz, çocukların doğrularını kendi yanılgılarıyla bulmaları biçiminde bir eğitim aldık. Kendi tecrübeleriyle, baştan nasihat ve kısıtlama koyarak bizleri yetiştirmeye kalkmadılar.
Her zaman konuyla ilgili fikirlerini bize söylemişlerdir, ama hiç zorlamada bulunmazlar. O yüzden çok ideal üç kız olduk diyemem.
Ama üçümüzde ne istediğimiz bilen, ruhumuzu rahatlatacak, kendi istediğimiz gibi yaşayacak ve bunu oluşturabilecek kapasitede insanlarız. Kendimizle barışık ve rahat tipleriz.

SORU
Şimdiki imajına ailen ne diyor?

ÖZLEM TEKİN
Onların yetiştirdiğinin aksine bir görüntü sergilemiyorum. Benim agresifliğim, asi görüntüm sadece sahnede müzikle, şarkıyla özleşmiş bir şeydir. Yoksa günlük yaşantımda, arkadaşlarımla ailemle birlikteyken çocukluğumdaki halimden pek farklı değilim…

SORU
Kardeşlerinle iyi anlaşır mısın?

ÖZLEM TEKİN
ikisi de en iyi arkadaşım…  Biri Ankara, diğeri Amerika’da yaşamasına rağmen sık sık görüşür,  hiç olmazsa telefonla iki saat konuşuruz. Hayata dair danışacağımız şeyleri, başımıza gelmiş olayları birlikte yorumlarız. Abla kardeş olmak çok güzel bir şey…

SORU
Okul yıllarında nasıl bir genç kızdın?

ÖZLEM TEKİN
İlkokulu bitirinceye kadar çok özel biri olduğumu zannederdim. Daha sonra bir olay sonrasında fark ettim ki, o kadar da göze çarpmayan bir tipmişim. Geçenlerde geldi bu aklıma… İlkokul bitirme müsameresinde, öğretmenimin bana çok iyi bir rol vereceğine o kadar emindim ki… Müzik koluydum, hep çocuklara şarkıları ben öğretirdim. Ama birden gördüm ki öğretmenim beni unutup hiç rol vermemiş. Gerçektende yıldırım çarpmışa dönmüştüm. Ama sonra bir yolunu bulup müsamerede eksik ne kalmışsa onu yaparak görev aldım.
Herhalde bundan sonra böyle bir değişim yaşadım. Ama sonra, daha da göze batmak gibi bir saplantı oluştu ben de. Düşünsene, ne içerlemişim bu olaya. İlkokul öğretmenime de gönderme oldu, “Bak beni ne hale soktun?” diye…

« Yanıtla #2 : 11 Haziran 2010 - 23:46:52 »

Çevrimdışı my Immortal

• Deneyimli Üye
  • Bana Bi'şey Olmazz..
SORU
Müzikle ilk hangi yıllarda tanıştın?

ÖZLEM TEKİN
Ablalarım sürekli piyano çalar, evde Rock müzik dinlerlerdi. Ben de ilkokulda piyano çalmaya başladım.

SORU
Ailen mi istedi piyano çalmanı.?

ÖZLEM TEKİN
Hepimizin içinde varmış. Yoksa ailem zorlamadı. Hevesle beklerdim piyano derslerimi…
Ödevlerimi yapmaktansa piyano çalmayı tercih ederdim. Ama ablalarımın etkisi daha çok oldu diyebilirim. Onların bu işe eğlenceyle yaklaşmaları, arkadaşlarıyla bir aradayken gitar çalıp şarkı söylemeleri belki de beni müziğe itti.
Sonra ergenlikle birlikte Rock, Heavy metali benimsemeye başladım. 11-12 yaşlarından itibaren sağlam bir heavy metalci olarak da karakter değişimimi yaşadım.
Tüm ergenliğim simsiyah kılıklar içinde, Rock konserlerinde, hayata isyankar her şeye negatif bakarak geçti.

SORU
Kendinden farklı tiplerle dalga geçer miydin.?

ÖZLEM TEKİN
Hem de nasıl… Ama yine de o halimle okul çaylarından, partilerinden eksik kalmazdım. Ama sadece orada çıkıntılık yapmak için bulunurdum. Yoksa keyif aldığımdan falan değil. Eğlenirdim kafama göre…

SORU
Hep Rock mıydı tercihin.?

ÖZLEM TEKİN
Hayır, Rock söyleyerek para kazanamıyorum. O yüzden kulüplerde Sinead O’Conner, Barbara Streisand’ın şarkılarını söylüyordum. Sonra kendi grubumla Rock söyleyip deşarj oluyordum. Böylece okul bitti. Ben de artık Ankara’da yapacak işim kalmadığını düşündüğüm için pılımı pırtımı toplayıp İstanbul’a geldim.
Önce lokomotif grubu vardı.  Onlarla biraz çalıştım. Sonra Şebnem Ferah’la birlikte o ODTÜ’de okurken beraber çalışmaya başladık. Yapar mıyız, olur mu tutulur mu derken kendimizi sahnede bulduk.
Bir çalmaya başladık ve iki buçuk sene de hiç durmadık. Tahminimizin üstünde çok başarılı olduk. Hayat standartlarımız hemen yükseldi. Daha hiç albüm çıkartmadığımız halde meşhur olduk. Ama, çok çok da eğlendik. Bizimle aynı dönemde çalan erkek Gruplarının arasından sivrilebilmek için hırsla çalıştık. Pöööh, bak kızlar bir şey beceriyor lafını duymak için gerçekten çok çalıştık ve sivrildik.
Ama sonra baktık yaptığımız şeyler kalıcı olmuyor, havaya uçup gidiyor. İkimizde de albüm sevdaları başladı. Böylece balıklama pop müzik piyasasına daldık.

SORU
Yaptığınız işlerden tatmin oldunuz mu.?

ÖZLEM TEKİN
Maddi açıdan pek tatmin olduğumuzu söyleyemem, ama diğer taraftan yaptığımız müzikten son derece memnunum. Teknik açıdan ilk albümü çıkarırken hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim. Ben işlerin daha profesyonelce yürüdüğünü zannediyordum, ama baktım ki hiçbir şey dışarıdan görüldüğü gibi değil.
Ama ikinci albümümde her şey daha iyi oldu. Belli bir standart tutturdum. İkincisi her bakımdan harika oldu.
Hakikaten hep yapmak istediğim müzikti. Belki Türkiye için biraz erken ama…
Ama yapılan türlerden daha farklıydı, ama yine de beni çok rahatlattı. Aynen o şekilde ocak ayında üçüncü albümüme başladık.
Neşe içinde, rahat, arkadaş ortamında, pozitif duygularla, kendimizi hoş tutarak yaptığımız bir albüm oldu. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum.

SORU
Son albümünüz “Laubali” daha pop olmuş…?

ÖZLEM TEKİN
Kesinlikle daha pop… Ama sound olarak yine Rock… Hatta Rock yapıyoruz diyenlerden bile daha Rock…
Rock müzik yapıyoruz diye türküleri alıp modernize etmeye çalışanlardan, Pop-Rock yapıyorum diye korkak davrananlardan, eli titreyerek çalanlarınkinden daha Rock ve sert parçalar var son albümümde. O konuda da hiç endişem olmadığı gibi son derece iddialı olduğumu söyleyebilirim.

SORU
O zaman niye pop diyorsunuz?

ÖZLEM TEKİN
Ben pop diyorum, çünkü benim Rock olarak dinlediklerim artık çığrından çıkmış şeyler. O yüzden albümüm bana daha pop geliyor.

SORU
Sana göre Türkiye’deki yeri ne.?

ÖZLEM TEKİN
Ben her gün yapabildiğim müziğin zirvesindeyim. Yarın da zirvesinde olacağım. Kendime sürekli yeni katmaya çalışıyorum. Kendi adıma bu böyle…
Ayrıca müzik adına değişik bir sayfa açabildiğimi daha şimdi görüyorum. Bu 15 sene sonra literatüre geçer ya, neyse… 95-96 senelerinde tüketilen müzik poptu, ona farklı bir sektör açtığıma inanıyorum ben. Türk popuna ciddi alternatif bir müzik oldu.

« Yanıtla #3 : 11 Haziran 2010 - 23:47:18 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
küpürler duruyorsa yükleyebilir misin???
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #4 : 11 Haziran 2010 - 23:47:23 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
Nostaljik yolculuk :D

Tşkler röportaj için

« Yanıtla #5 : 11 Haziran 2010 - 23:47:43 »

Çevrimdışı my Immortal

• Deneyimli Üye
  • Bana Bi'şey Olmazz..
SORU
Asi popçu olarak anılmaktan memnun musun.?

ÖZLEM TEKİN
Değilim. Yazarlar belki o şekilde yazıp geçiyorlar, ama benim hayatımı çok uzun süreli etkiliyor tüm bunlar…
Yaptığım her işi etkiliyor. Bakkala giderken bile beni rahatsız edecek şeyler oluyor. Bu tanımdan sıkıldım. O tip yakıştırmalar hoşuma gitmiyor. Bir de yetmezmiş gibi marjinal lafı yapıştı. Hiç hoş değil. İnsanlar o zaman uzaydan gelmişim gibi bakmaya başlıyorlar.

SORU
Yazılıp çizildiği kadar çılgın bir hayatın var mı.?

ÖZLEM TEKİN
Hayır, Özellikle magazin basınında tanıtılan halim beni çok rahatsız ediyor. Eğlenmek, arkadaşlarımı görüp bir şeyler içmek için kendime ayırdığım iki-üç saatim var. Ama magazin basını sanki ben 24 saat böyle yaşıyormuşum gibi yansıtıyor. Halbuki herkes gibi ben de çalışıyor ve akşam olunca da eğleniyorum. Ben sürekli kendimi yenileyen, değiştirmekten hoşlanan ve bu şekilde yaşamayı seven bir insanım. Üç-dört seneden beri, taktıkları bu lakaplarla beni anmalarından çok rahatsız oluyorum.

SORU
Niye bu kadar çok tipinle oynuyorsun.?

ÖZLEM TEKİN
Bu benim hayat tarzım. Enerji aldığım, neşe bulduğum, beni ayakta tutan, yoğun yaşadığım duyguları pozitife çeviren bir şey… Bir sebepten dolayı yapmıyorum. Halihazırda periyodik aralıklarla kendimi değiştiriyorum. Aynaya baktığımda değişik bir Özlem görmek istiyorum. Sadece tipim değişmiyor. Bununla birlikte arkadaş grubum, gittiğim yerler, sürekli yemek yediğim restoranlar da değişiyor.
Bir dönem erken yatıp erken kalkıyorum. Bir dönem de geceleri yatmak bilmiyorum. Bunlar beni ayakta tutan şeyler. Nasıl sahnede agresif olmaktan hoşlanıyor, tüm birikmiş negatif duygularımı o şekilde atıyorsam, pozitif duygular içinde böyle bir yol seçtim. Ayrıca yaratıcılığımı da değiştiriyor. Bayanlara, erkeklere tavsiyemdir…

SORU
Yapmaktan en çok hoşlandığın şeyler ne.?

ÖZLEM TEKİN
Çiçek, böcek, ağaç, çimen severim. O yüzden mümkün de tek başıma köpeğimle birlikte yürümek, onunla oynamak, hoplayıp zıplamak, aptal aptal çayırda oturmak çok hoşuma gidiyor. Normal şartlarda yapamayacağınız zibidilikleri köpeğin yanında yapabiliyorsunuz.

SORU
Sen olduğun için mi, yoksa farklı tipin yüzünden mi dikkat çekiyorsun.?

ÖZLEM TEKİN
Onu ayırt edemiyorum, çünkü 12 yaşından beri aynı muameleyi görüyorum. Sokakta birbirini dirsekleyen, işaret edenler her zaman olurdu. Şimdi ki tek fark, birbirini dirsekleyenlerin dudaklarından Özlem Tekin’i okuyor olmam. Ama aynı bakışlar, aynı hayret, yadırgama, eleştiri ya da gülme her zaman vardı.
Biliyor musun, bu halimle insanları güldürmekte hoşuma gidiyor. Bazen o kadar komik çıkıyorum ki “he he tipe bak” deyip gülüyorlar.

SORU
Müzik piyasasında farklı olmak adına kendine değişik imajlar yaratmaya çalışanlar var. Senin onlardan farkın ne.?

ÖZLEM TEKİN
Kendi Terbiyem dolayısıyla kimseyi neden böyle yapıyor diye yargılayamam. Ama sonuçta hakkında görülen şeyle ilgili eleştiri yapabilirim. O da benim zevkim olduğu için…
Mesela,  ben dövmeden çok hoşlanıyorum. Belki başka birisi, atıyorum bunu sırf annesine babasına kızdığı için ya da farklı biri olmaya çalışmak adına yapmıştır. Bu beni ilgilendirmez. Ben içimden geldiği gibi davranıyor ve bu doğrultu da tipimle oynuyorum. Diğerlerini yargılamak haddime düşmez.

SORU
Bu son halini nereden esinlendin.?

ÖZLEM TEKİN
Albüm çıkmadan önce sıkılıp saçımı kendi rengine boyamıştım. Tatildeyim diyordum hep. Şöyle yolda yürüyeyim de kimse bana bakmasın diyordum. Hakikaten öyle normal kıyafetlerin içinde, kısa saçla dolaştığım bir dönemim oldu. Sonra kurtlanmaya başladım. Hep aynı, hep aynı sıkılmaya başladım. Zaten eskiden beri saçıma zencilerin yaptığı rasta’yı istedim. Tarkanın Almanya ve Hollanda’daki turnesine gittiğim zaman orada yaptırdım. Eğleniyoruz işte… Tabii kullanması biraz zor ama… Özellikle yıkarken değil de kuruturken… Bunlar organik olmadığı için çamaşır gibi kuruyor. Öyle fönle falan kurutamıyorsun. Gün içinde kendi kendine kuruyor. O açıdan çok sağlıklı değil, ama oldukça eğlenceli.

SORU
Kendini güzel buluyor musun.?

ÖZLEM TEKİN
Yeterince güzel buluyorum. En azından bana yetecek kadar güzel… ruh halime de çok uygun bir yüzüm var. Ne çok cici, ne çok sert bir tipim var. O yüzden taktir ediyorum. Yani sağolun annecim, sağolun babacım ne güzel bir şey yapmışsınız. Vücudumdan da çok memnunum. İstediğim şeyleri giyebiliyorum.
Spor yaptığım zaman, hemen cevap veriyor, kuvvetli bir bünyem var. Uykusuzluğa yorgunluğa fazlasıyla dayanıyor.

SORU
Kendini Seksi buluyor musun.?

ÖZLEM TEKİN
Sahnedeki vahşi görüntüm bana kalırsa daha seksi… Göbeği açık, askısı düşen bir bluzla saçlarımı savura savura yürümektense, beline fişeklik takmış, dövmeli, botlu, koyu makyajlı ve çığlık atan bir özlem bana çok daha seksi geliyor.

SORU
Sahnedeyken tamamen şarkına mı konsantre oluyorsun.?

ÖZLEM TEKİN
Hayal kurmuyorum. Ama çok fazla da şarkıya konsantre olursan o zaman seyirciyi kaçırma ihtimalin var. O yüzden ikisinin ortasını bulmak durumundasın. Ben o performansıma çok güvenirim. Şarkıyı hiç bilmeseler bile, ben sahnede sürprizlerle anlık değişimler gösterdiğim için insanlar mutlaka sahneye bakıp beni seyrederler.

« Yanıtla #6 : 11 Haziran 2010 - 23:49:04 »

Çevrimdışı my Immortal

• Deneyimli Üye
  • Bana Bi'şey Olmazz..
SORU
Ne tür erkekler.?

ÖZLEM TEKİN
Kompleksiz, zeki, ince ruhlu, düşünceli, olayları daha genel görebilen ve tabii ki yakışıklı… Ama yakışıklı erkeklerin fazla kafalarını çalıştırdıkları söylenemez. Olaylara hakimiyeti fazla olmalı bir erkeğin. Ya da ne bileyim, düşündüğümde, dönem dönem değişiyor erkek seçimim. Şimdi dönüp bir geriye bakınca, hayatımdaki erkeklerin her birinin ayrı telden çalsığını fark ettim. O yüzden söylediklerimin hepsinden vazgeçiyorum. İçinde bulunduğum ruh haline göre değişen tercihlerim var demek daha doğru. Esasında çok fazla da bir şey istemiyorum erkeklerden ya… Beni cezp edecek iyi bir özelliği varsa o da yeter.
Onun üzerine yoğunlaşıp, diğerlerini görmezden gelebilirim.

SORU
Bu kadar rahat bir insanın tutucu yönleri neler.?

ÖZLEM TEKİN
Ben çok rahat bir tip olduğumu düşünmüyordum. Ama hayat bana hiçte öyle olmadığını gösterdi. Göstermedikleri halde daha uçlarda yaşayan insanları tanıdım. Rahatlıklarından dolayı hayrete düştüm. Onları görünce anladım ki, ben o kadar da rahat değilmişim. Hata utangaç gibi bile sayılabilirim. İnsan ilişkilerinde çok tutucuyum. Bazı köşelerim vardır.

SORU
Görüntün kadar fantezilerin de çılgın mı.?

ÖZLEM TEKİN
Yok değil, ama ne kimseye söyledim ne de gerçekleştirdim. Kendime bile bazen söylemekten utanıyorum. Aklıma gelenleri de bir kenara atıyorum. O olmadan da olur ya…

SORU
Bir erkekte en sevmediğin huylar ne.?

ÖZLEM TEKİN
Mırın kırın, içindekini dışa vuramayan erkekler beni hasta edip çileden çıkarıyor.

SORU
Sen hangi davranışlarınla karşındakini etkiliyorsun.?

ÖZLEM TEKİN
İlk etki, tahmin ettikleri gibi biri olmadığımı gördükleri zaman çıkıyor.

SORU
Aradığın, özlemini duyduğun aşkı bulabildin mi.?

ÖZLEM TEKİN
Ben çok fazla aşık olabiliyorum. Şikayetim, erkeklerin bu yoğunlukta aşk yaşamıyor olmalarından…
Günlük hayatın içinde çok fazla şey karıştırıyorlar. Ben bulutların üzerinde yaşamak istiyorum aşklarımı… Gözümü kör etmek istiyorum.

SORU
Çok erkek arkadaşın oldu mu.?

ÖZLEM TEKİN
Yazılanlar gibi aşk yaşamıyorum tabii… Yaşadığım aşklar bir elin parmak sayısını geçmez. Ben zaten çok zor alışırım birlikte olduğum erkek arkadaşıma… Zırt onla pırt bunla diye gösteriliyor, ama o sadece birlikte olabilir miyim aşamasında çıkan şeyler.

SORU
Hani gece kulüpleri.?

ÖZLEM TEKİN
Ben sabaha kadar süren eğlenceleri seviyorum. Vücudum, kapasitem kaldırabiliyor sabahlara kadar eğlenmeyi. O yüzden de şimdi High End’e gidiyorum, o kadar…

KAYNAK – Hatırlamıyorum :D

« Yanıtla #7 : 11 Haziran 2010 - 23:50:31 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Çok güzelmiş bunlar.
Teşekkürler my Immortal

« Yanıtla #8 : 11 Haziran 2010 - 23:51:06 »

Çevrimdışı my Immortal

• Deneyimli Üye
  • Bana Bi'şey Olmazz..
Üşenmedim Yazdım Fakat Çok Bunlar Eski O Yüzden Nereden Olduğunu Nereden Bulduğumu Hatırlamıyorum :(

Rija Ederim Eski Röportajların Devamı Gelicek Bazıları Resimli Onları Zaman Buldukça Yazıp Paylaşıcam Arkadaşlar. Video Yükleyemiyorum Benim Net Sınırılı (Kotalı) O Yüzden Onları Sınırsız Neti Olan Bi Arkadaşımdan Yüklücem :)  Ya Da Sınırsıza Geçicem O Zaman Rahatlıkla Yüklerim :)
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2010 - 23:57:49 Gönderen: tekin ali »

« Yanıtla #9 : 11 Haziran 2010 - 23:57:55 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri
Rija Ederim Eski Röportajların Devamı Gelicek Bazıları Resimli Onları Zaman Buldukça Yazıp Paylaşıcam Arkadaşlar. Video Yükleyemiyorum Benim Net Sınırılı (Kotalı) O Yüzden Onları Sınırsız Neti Olan Bi Arkadaşımdan Yüklücem :)  Ya Da Sınırsıza Geçicem O Zaman Rahatlıkla Yüklerim :)

seviyoruz seni...
eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

« Yanıtla #10 : 12 Haziran 2010 - 00:00:30 »

Çevrimdışı my Immortal

• Deneyimli Üye
  • Bana Bi'şey Olmazz..
Teşekkürler Halil :)

« Yanıtla #11 : 12 Haziran 2010 - 00:04:32 »

furkiii

• Ziyaretçi
my Immortal,şimdiye kadar siteye olan katkılarının her biri için ben de ayrı ayrı teşekkür ediyorum sana,iyi ki geldin..=)

« Yanıtla #12 : 12 Haziran 2010 - 00:08:03 »

Çevrimdışı my Immortal

• Deneyimli Üye
  • Bana Bi'şey Olmazz..
Teşekkürler... Aslında Bunca Zaman Aranızdaydım Fakat Sadece Takip İçin Siteye Bakıyordum :)) Çok Bencillik Ettim Hiç Bişi Paylaşmayarak Affola İşte Şapkadan Çıkan Yeni My Immortal :))

« Yanıtla #13 : 16 Haziran 2010 - 14:44:31 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
Ben bunu diğer paylaştığınla karıştırmışım (resimli olan) o yüzden okudum diye hiç bakmıyodum. Şimdi biraz okudum da(her satırı tek tek okuyamadım tabi yalan söylemim şimdi =) ), okuduğum kadarını çok beğendim. Çok güzel sözleri var Özlem'in, kendini ifade etme şekli her zaman çok hoşuma gider zaten o ayrı.=)

Çok emek vermişsin belli, ama değmiş valla. =) Çok çok teşekkürler benden de! =)
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #14 : 16 Haziran 2010 - 18:26:26 »

Çevrimdışı my Immortal

• Deneyimli Üye
  • Bana Bi'şey Olmazz..
Ben bunu diğer paylaştığınla karıştırmışım (resimli olan) o yüzden okudum diye hiç bakmıyodum. Şimdi biraz okudum da(her satırı tek tek okuyamadım tabi yalan söylemim şimdi =) ), okuduğum kadarını çok beğendim. Çok güzel sözleri var Özlem'in, kendini ifade etme şekli her zaman çok hoşuma gider zaten o ayrı.=)

Çok emek vermişsin belli, ama değmiş valla. =) Çok çok teşekkürler benden de! =)

Ben Teşekkür Ediyorum Beğendiğin İçin rockgirl Ya Aslında Çok Röportaj Var Ama Yazmaya Ğek Vaktm Olmuyor Arada Fırsat Buldukça Paylaşıyorum Bakayım Bugün Yine Bişiler Yazarım Röportajlardan Paylaşırım...

Evet Aynen Bende Özlem'in Kendini İfade Etmedeki Şeklini Ve Düşüncelerini Çok Beğenirim :) Ve Bir Çok Yönüm Ve Düşüncelerim Çok Benzer, Özlemi İlk Çıktığında Sevme Nedenimde Buradan Başlamıştı Benim Gibi Düşünen Birileri Daha Var Demiştim :) Ay Özlemden Bahsedeceğime Kendimden Bahsediyorum Ya Neyse... Öle İşte Beğenir Ve Çok Severim :)))