Merhabalar efenim. Savaştan çıkmış bir şekilde geldim.
Öncelikle şunu söyliyim, inanılmaz tatminkar bir konserdi. Açıkçası bu kadarını tahmin etmedim. Balansta katıldığın en kalabalık ve şarkılara katılımı yüksek konserdi diyebilirim. Bunu büyük samimiyetle söylüyorum. O değil, ben hayatımda ilk kez balansın önünde sıra gördüm. Daha başlamasına çok varken geçmiştim. Oha dedim bu ne? Bir iki kavgada izledim tabi, +24 meselesi yüzünden. Adamın elinde bilet var ama görsen 18 bile göstermiyor.

Neyse benim başıma tabiki talihsiz olaylar gelmese dişimi kırardım. Öncelikle arkadaşlarımı beklemek zorunda kaldım. 10 kişi dedim ama konser günü biz 8'e düştük tabi. Ve çoğu da İstanbul'u bilmiyordu. Git onu karşıdan al, git ona yolu tarif et, git tekrar taksim otobüslerine derken günüm heba oldu, totom yer yüzü görmedi. Daha o değil, konser başladığına emindim ben 12'yi baya bi geçiyordu. Sonra yallah 8 kişi koşa koşa beyoğlundan aşağı, millet bize bakıyor tabi.

Daha bitmedi, konserin ortasında geldiğimiz için bir de kapıda oyalandık resmen. Konserde belki görenler vardır. Milleti ite ite soldaki vip bölüme geçen mallar bizdi. ehehehe (= Kendime gülüyorum o arada tabi. Biz içeri girdiğimiz millet Sen Anla'yı çığırıyordu. Şöyle bi kendime geldim, etrafıma baktım "Oha lan bu ne kalabalık" dedim içimden bir de dışarı da -24'leri soksalar zaten kaldırmazdı.

Konser inanılmaz tatminkardı. Badem'le düet, iyidi hoştu. Yalnız bis olayı manyaktı. Millet hep bir ağızdan tabiri caizse anırınca Özlem'in yapacağı bir şey yoktu tabi. Çıktı söyledi tekrar.

Performans inanılmaz güzeldi. Ayarında, gerektiği yerde oldukça sert, gerektiği yerde oldukça yumuşak bir Özlem ve grubu vardı. Hepsi profesyonel müzisyenler ve aralarında inanılmaz bir kimya vardı. Gerçekten bu kadarını beklemiyordum itiraf edeyim. Benim de birkaç fotom var, artık onlar da eve gidince. Ha bu arada size tavsiyem böyle bir konsere gidiyorsanız kesinlikle fazla kişiyle gitmeyin. Bu yüzden ben zaman bulup siteden kimseyle görüşemedim. Bir kere balkondan Bedri'ye bağırma gafletin de bulundum, duymadı.

Ama sorun değil 1 ay kadar sonra tekrar konser olacak, bu sefer tek geleceğim balansa.