= Programa Dair Notlar =
-Mavi Pansiyon ve klipteki rasta,gerçekmiş.
-Şimdiki saçları sarı ve küt.Tost yapmış bir de.En sevmediğim saç modeli.
-Ciddi biçimde zayıflamış.Kendi de söyledi zaten.3 ayda koşarak 7-8 kilo vermiş.
-Mucizeler Komedisi'nden kolajlar gösterildi.Dans konusunda zorlandığını dile getirdi.Yeni bir müzikal projesi varmış,tam kesin olmamakla beraber,aynı ekiple birlikte.
-Hokkabaz fragmanı gösterildi.Film için "masal gibi" dedi.
-"Albüm çıkalı 6-7 ay oldu" dedi.Kadının sayılarla ciddi bir problemi var.10 ay oldu kız

-Vizyona girmeyen filmler hakkında konuştu.Kaledeki Yalnızlık'ın vizyon tarihi belli değilken,Mavi Pansiyon ya Mart'ta girecekmiş vizyona ya da Eylül'ü bekleyecekmiş,büyük ihtimal Altın Portakal için yarışacak,ki bence bu Özlem'in sanatsal yapımlarda rol almasında pozitif yansıyacaktır.
-"Cover albüm projem yok" dedi."İngilizce cover hele hiç düşünmüyorum" dedi.
-Kahverengi oje modasından kendisi de nasiplenmiş.
-Kamufle bir pantolon ve Bedri yapımı (sanırım) bir tişört ve boynunda sarımtrak yeşilimsi bir fular giymiş.
-Kulüp turneleri yapacakmış.Eskişehir,Bursa,İzmir kulüp konserlerinin ardından,bahar şenliklerine katılacakmış.
-Bahar şenliklerinden önce,"Aslan Yarim" ya da "Yüzde Seksen"e klip çekecekmiş.Aslan Yarim'e çekmesini yeğlerim.Yüzde Seksen,kız şarkısı lan.
-Çekeceği kliple ilgili,şaka yollu "su bulursam klip çekicem" dedi ayrıca.
-Espriler tam benim tarz yalnız,kelime oyunlu falan.
-Sonracığıma klip kolajları yayınlandı.(Aşk Herşeyi Affeder mi/Yol/Bahar/Yazmamışlar/Lâubali/Biri Var/Cinayet/Dağları Deldim Remix)
-"Konser DVD'si çok büyük prodüksiyon.Çok para gerektirir." dedi.
-Sonra,performans sergileceğini sandığım anda program bitti.