Gönderen Konu: 26/02/2011 Ozlem Tekin yeniden Okan Bàyulgende  (Okunma sayısı 11859 defa)

Ynt: 26/02/2011 Ozlem Tekin yeniden Okan Bàyulgende
« Yanıtla #90 : 27 Şubat 2011 - 04:42:13 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...

Özlem Tekin

« Yanıtla #90 : 27 Şubat 2011 - 04:42:13 »

« Yanıtla #91 : 27 Şubat 2011 - 09:55:53 »

Çevrimdışı drown

• Cool
Şöyle bi ekşide ki yorumları okudum da insanları anlamak zor cidden.Mantıklı düşünemiyolar muhtemelen.Dün ki programda Özlemin çok şımarık olduğunu falan yazmışlar.Bi önceki program için deseler neyse de dün bence gayet sakindi Özlemin normal halini düşünürsek eğer.Ayrıca Okana nasıl dayandı anlamış değilim.Adam iticinin önde gideni.Sürekli de Özlem üstünden bişeyler yapmaya çalıştı aklınca yermeler falan.Bi daha çıkmasın bence
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #92 : 27 Şubat 2011 - 10:21:02 »

furkiii

• Ziyaretçi
özlem bir çok yerde -bence de- haklı şekilde rahatsızlık duydu, rahatsız olduğu da her hâlinden belliydi, sıkıldı da..en durgun diyemem belki ama uzun zamandır izlediğim en durgun özlem tekin'di..hem özlem'e, hem de ogün sanlısoy'a ayıp edilen bir program oldu, programın asıl konukları onlarken; saatler boyu tabir-i caizse "boş işler" izleyip durduk..

« Yanıtla #93 : 27 Şubat 2011 - 10:54:40 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Belliki Okan program öncesi Özlem'e,geçen programdaki gibi azıtma demiş ki bu her halinden belliydi.
Son canlı performans (ki programda bitti ondan sonra) Bana Bi'şey Olmaz'a kadar izledim fakat hiç eğlenceli bir program değildi.
Çok çok sıkıcıydı,izlemesemde olurmuş.
Tek değerli olan canlı performaslardı.
İyi ki Dağları Deldim'i söylemiş.

NOT:Bedri yaptığın ayakkabı dağıldı be hahaha
NOT2:T-shirtu de pek iyimiş :P
NOT3:Canlı heykellerden dolayıda biraz canı sıkıldı sanırım Özlem'in.
NOT4:Programda Özlem'le hiç konuşulmadı nerdeyse hatta bi ara Özlem "Bende iki film çektim" dedi ama o kadar.
NOT5: "not 4" e bağlı olaak Bana Bi'şey Olmaz sonunda iki kere "24 Mart'ta Balans'tayız" dedi. (bu kadın konser takvimine bakmıyor mu yahu 24 değil 25 .hıh. )
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2011 - 11:01:52 Gönderen: 5E »

« Yanıtla #94 : 27 Şubat 2011 - 11:33:47 »

Çevrimdışı my Immortal

• Deneyimli Üye
  • Bana Bi'şey Olmazz..
Dışı Toparlanmaya Çalışılmış İçi Hala Dağınık...

« Yanıtla #95 : 27 Şubat 2011 - 11:37:40 »

Çevrimdışı my Immortal

• Deneyimli Üye
  • Bana Bi'şey Olmazz..
Dışı Toparlanmaya Çalışılmış İçi Hala Dağınık...

« Yanıtla #96 : 27 Şubat 2011 - 11:50:41 »

Çevrimdışı drown

• Cool
http://www.youtube.com/watch?v=8b0ScDEOjBE
Bana Bişey Olmaz

Ben bunu izleyememiştim çok sağol:)Balanstakinden daha güzel olmuş sanki.Bence yeni albümün en iyi performans gösterilebilecek şarkısı.Çok güzel olmuş devleşmiş yine :)
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #97 : 27 Şubat 2011 - 12:18:37 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
  • I'm Right While I'm Wrong
Program nasıl zoraki gitti anlatamam. Özlem çok sıkıldı, Okan Özlem üzerinden program yaptı denebilir hatta zaman zaman.

Canlı performans bakımından Sen Anla dışında çok çok iyiydi. Fakat Sen Anla esnasında sanırım ses sorunu yaşandı. Ogün'ün tüm performanslarının özellikle baş kısımlarında da aynı sorun vardı. Dağları Deldim ve hiç beklenmedik şekilde Bana Bi'şey Olmaz harikaydı tek kelimeyle.

Sözlüklerde okudum (Uludağ ve ekşi), detone olmuş denmiş. Gerçi gerekli ayarı verdim ben her iki sözlükte de. :D Bir stüdyoda yetmeyen ses sistemini şarkıcıya yüklemek çok saçma. Ayrıca ben belirtmiştim, Özlem'in oktavı çoğu insana göre çok yüksek, haliyle o ağır girince mikrofana sesi kırık geliyordu fakat Özlem bunun farkına vararak Sen Anla'nın ikinci bölümüne girerken oktavını düşürdü ve performans düzeldi. (Büyük ihtimalle farkettiniz.)

Özlem bence kesinlikle sakindi diğer programlara göre, canlı heykel fobisi de varmış. Olur tabi, şahsen ben de İzmir'de görmüştüm, uzaktan hoşlar ama ben de yakınlaşamam. :D Hak veriyorum. Ogün ile mesafeleri olmalarını da mazilerine bağlıyorum. Selam-selam modundalardı ama farkedenler vardır belki, arada Okan diğeriyle konuşurken ikisinin konuşması yansımıştı ekrana saniyelik ara ara.

Özetle program bazında kötüydü, canlı performanslar bakımından iyiydi.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2011 - 12:19:46 Gönderen: SeRoX.v2 »

« Yanıtla #98 : 27 Şubat 2011 - 12:54:05 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
1) Gugli Me,ne gereksiz,hatta ne gerzek bir bölümdür öyle,hatta be hatta komik değil.
2) Saçlarının açık yeşil olduğunu söyledi ya,sarımtrak yeşil mi,yeşilimtrak sarı mı,o saç rengi şimdi.
3) "Sen Anla"yla sanki "Bana..."dan sonra yeni bir albüm yayınlanmış da bu da o albümün çıkış parçasıymış gibiydi,güzeldi.Hatta,Okan,"geçen geldiğindeki albüm,di mi?" diye sordu.
4) Annem benim,Nedim'i de gördüm,artık ölebilirim sanırım :)
5) "Sen Anla"yı Okan da beğendi,reaksiyonunu beğendim parça için.
6) Geçen hafta Selin Uçer varmış lan,nasıl kaçırdım ben o güzelliği
7) Cem Davran gibi ekrana yakışmayan bir isim daa var : Peker Açıkalın
8) Tanrıya şükür,2. yarıya da bırakıldı.
9) Bir de gene laf arasında kitap yazdığını,ondan da bahsedilmediğini söyledi Özlem.Sabahında da Söz-Müzik'te de aynı olaydan aynı sıkışmışlıkta bahsetmişti.Bedri,bi' sorar mısın olayın gerçeklik payını?
10) Ooovvv...2. parça Dağları Deldim.İntrosuna yandığım...
11) Nedim'i 2. kere gördüm,güle güleyin,ben bir ölüyüm artık.
12) Özlem,fobisinden ötürü halka acil iniş yaptı,sağında ben otursaydım...
13) TSM ile ilgili gelen soru ne aptaldı."Bunun için,yayına mı bağlanılır" dedirtti.
14) Halk oyunu oynatmanın ne gereği,ne getirisi vardı ki?Çok primitif geldi böyle bir program için,o gösteri.Adamın bacağındaki kılların sayısını biliyorum,o kadar yakın plân çekim yapıldı ki..
15) Ogün'ün albümü daa yeni olmasına rağmen "biz"im kız,daa fazla şarkı söyledi.Bu "Sen Anla"nın ellerinden öpüyorum.Ama Ogün'e çok büyük haksızlık yaptı Okan.Adam,yeni albüm yapmış,sen de çağırmışsın ve ne konuşturuyorsun ne de ona ağırlık veriyorsun.Özlem geçen yıl çıktığında daa fazla performans göstermişti.Ogün de en az Özlem kadar ağırlığı,ön planı hak ediyordu,albüm tanıtımı açısından.Şarkılarını beğenmedim,o da ayrı bir topiğin konusu..
16) O çocuk,dans ederken,Okan,Özlem'in yanına yukarıya çıktı,fısır fısır bir şeyler konuşuldu.Merak..merak..merak..
17) Ha..ha..ha..Nedim'i 3. kere gördüm,sanırım şimdi de ölüp ölüp dirilme vakti :::::
18) Seslendirdiği 3 parçanı oluşturduğu kombinasyon hususi planlanmış sanırım,Tek Başıma albümü yıkılmazlığındaydı.
19) "Bana Bi'şey Olmaz"daki eko hoşuma gitti.
20) Gider ayak,aferin O'na,konser tarihini de dile getirmeyi es geçmedi.
21) Özlem,programın 2. yarısında hem duruldu,hem az söz hakkı verildi,hem de format sosyal konulara kaydı.O bölüm sıkıcıydı,ta ki program finaline kadar.Özlem olmasa çoktan kapatmıştım televizyonu.
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #99 : 27 Şubat 2011 - 12:57:36 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Şu canlı heykeller "İlk klibinizde biz oynayalım Özlem Hanım!" tarzı bir şey dediler. "Bana Bi'şey Olmaz"a göre çok iyi bir konsept uyarlanabilirdi aslında.
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #100 : 27 Şubat 2011 - 13:06:31 »

Çevrimdışı hovarda

• Özcü
bir an bile yerinde durmadı,bunaldı hep yaptıgı gibi her söze karıstı

sacları aynı tarzdı konserde ki gibi...gayet enerjikti..
Yag yag yagmur Her yer camur!

« Yanıtla #101 : 27 Şubat 2011 - 13:17:37 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
Twitter'da çok çirkin şeyler paylaşılmış;yok,kafasının iyi olduğuna dair,yok,heykellere karşı tavrı saygısızlık ve şımarıklıkmış blah..blah..blah..S abah,ayrıca günün trendlerine girmiş.
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #102 : 27 Şubat 2011 - 14:03:01 »

Çevrimdışı keremm88

• Aktif Üye
Twitter'da çok çirkin şeyler paylaşılmış;yok,kafasının iyi olduğuna dair,yok,heykellere karşı tavrı saygısızlık ve şımarıklıkmış blah..blah..blah..S abah,ayrıca günün trendlerine girmiş.

bi kaç tane çirkin yorum yapılmış ama genelde çok iyi yorumlar yapılmış ve özlem tekinin deli dolu halini çok seviyo insanlar,herkes özlem olmasa program çekilmezdi diyor ki gerçekten de öyleydi çok sıkicıydı özlem olmasaydı :),o bir kaç cirkin yorumu da boşverelim,heryerde her ortamda yokmu salak saçma yorumlar yapan sırf konuşmak için konuşan kötü niyetli insanlar.

Program nasıl zoraki gitti anlatamam. Özlem çok sıkıldı, Okan Özlem üzerinden program yaptı denebilir hatta zaman zaman.

Canlı performans bakımından Sen Anla dışında çok çok iyiydi. Fakat Sen Anla esnasında sanırım ses sorunu yaşandı. Ogün'ün tüm performanslarının özellikle baş kısımlarında da aynı sorun vardı. Dağları Deldim ve hiç beklenmedik şekilde Bana Bi'şey Olmaz harikaydı tek kelimeyle.

Sözlüklerde okudum (Uludağ ve ekşi), detone olmuş denmiş. Gerçi gerekli ayarı verdim ben her iki sözlükte de. :D Bir stüdyoda yetmeyen ses sistemini şarkıcıya yüklemek çok saçma. Ayrıca ben belirtmiştim, Özlem'in oktavı çoğu insana göre çok yüksek, haliyle o ağır girince mikrofana sesi kırık geliyordu fakat Özlem bunun farkına vararak Sen Anla'nın ikinci bölümüne girerken oktavını düşürdü ve performans düzeldi. (Büyük ihtimalle farkettiniz.)

Özlem bence kesinlikle sakindi diğer programlara göre, canlı heykel fobisi de varmış. Olur tabi, şahsen ben de İzmir'de görmüştüm, uzaktan hoşlar ama ben de yakınlaşamam. :D Hak veriyorum. Ogün ile mesafeleri olmalarını da mazilerine bağlıyorum. Selam-selam modundalardı ama farkedenler vardır belki, arada Okan diğeriyle konuşurken ikisinin konuşması yansımıştı ekrana saniyelik ara ara.

Özetle program bazında kötüydü, canlı performanslar bakımından iyiydi.

sözlükleri hiç ama hiç ciddiye almamak lazım,hayatları boyunca bir baltaya sap olamamış,hayattan gol yiye yiye bir hal olmuş,ezik insanların,kimliklerini,düşüklüklerini,acizliklerini en rahat gizleyebilecekleri,kendilerini en rahat hisedebilecekleri platformlardır sözlükler ve başarılı mutlu olan insanları çekemeyen,başarısız mutsuz olmalarını dört gözle bekleyen,kıskanç  ve zavallıların cirit attığı ve kendi ezikliklerini kapatmak için inanılmaz derecede bilgisiz ve bomboş bir şekilde ama laf ebeliği yaparak ahkam kestikleri, başarılı insanları karalamaya çalıştıkları,aslında karaladıkları kişilerin ne kadar başarılı olduğunu da bildikleri için,ve karalamalarının hiç bir işe yaramadığını da gördükleri için daha da da hırslandıkları,hiç birşey olamamanın getirdiği hırsın hakim olduğu,körler sağırlar birbirini ağırlar misali ortamlardır sözlükler.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2011 - 14:04:35 Gönderen: keremm88 »

« Yanıtla #103 : 27 Şubat 2011 - 14:15:04 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri
üniversite şenlikleri öncesi okan'a çıkması iyi oldu

öyle yada böyle...yeni ve muhteşem imajını ve tekrardan patlama yapan ''sen anla''yı herkezle

paylaşmış bulundu Özlem.
eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

« Yanıtla #104 : 27 Şubat 2011 - 14:23:42 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
günün trendleri ne demek ..ayrıca ayakkabı dağılmadı..topugundaki çivilerin bikaçı düştü :D