1) Gugli Me,ne gereksiz,hatta ne gerzek bir bölümdür öyle,hatta be hatta komik değil.
2) Saçlarının açık yeşil olduğunu söyledi ya,sarımtrak yeşil mi,yeşilimtrak sarı mı,o saç rengi şimdi.
3) "Sen Anla"yla sanki "Bana..."dan sonra yeni bir albüm yayınlanmış da bu da o albümün çıkış parçasıymış gibiydi,güzeldi.Hatta,Okan,"geçen geldiğindeki albüm,di mi?" diye sordu.
4) Annem benim,Nedim'i de gördüm,artık ölebilirim sanırım :)
5) "Sen Anla"yı Okan da beğendi,reaksiyonunu beğendim parça için.
6) Geçen hafta Selin Uçer varmış lan,nasıl kaçırdım ben o güzelliği
7) Cem Davran gibi ekrana yakışmayan bir isim daa var : Peker Açıkalın
8) Tanrıya şükür,2. yarıya da bırakıldı.
9) Bir de gene laf arasında kitap yazdığını,ondan da bahsedilmediğini söyledi Özlem.Sabahında da Söz-Müzik'te de aynı olaydan aynı sıkışmışlıkta bahsetmişti.Bedri,bi' sorar mısın olayın gerçeklik payını?
10) Ooovvv...2. parça Dağları Deldim.İntrosuna yandığım...
11) Nedim'i 2. kere gördüm,güle güleyin,ben bir ölüyüm artık.
12) Özlem,fobisinden ötürü halka acil iniş yaptı,sağında ben otursaydım...
13) TSM ile ilgili gelen soru ne aptaldı."Bunun için,yayına mı bağlanılır" dedirtti.
14) Halk oyunu oynatmanın ne gereği,ne getirisi vardı ki?Çok primitif geldi böyle bir program için,o gösteri.Adamın bacağındaki kılların sayısını biliyorum,o kadar yakın plân çekim yapıldı ki..
15) Ogün'ün albümü daa yeni olmasına rağmen "biz"im kız,daa fazla şarkı söyledi.Bu "Sen Anla"nın ellerinden öpüyorum.Ama Ogün'e çok büyük haksızlık yaptı Okan.Adam,yeni albüm yapmış,sen de çağırmışsın ve ne konuşturuyorsun ne de ona ağırlık veriyorsun.Özlem geçen yıl çıktığında daa fazla performans göstermişti.Ogün de en az Özlem kadar ağırlığı,ön planı hak ediyordu,albüm tanıtımı açısından.Şarkılarını beğenmedim,o da ayrı bir topiğin konusu..
16) O çocuk,dans ederken,Okan,Özlem'in yanına yukarıya çıktı,fısır fısır bir şeyler konuşuldu.Merak..merak..merak..
17) Ha..ha..ha..Nedim'i 3. kere gördüm,sanırım şimdi de ölüp ölüp dirilme vakti

18) Seslendirdiği 3 parçanı oluşturduğu kombinasyon hususi planlanmış sanırım,Tek Başıma albümü yıkılmazlığındaydı.
19) "Bana Bi'şey Olmaz"daki eko hoşuma gitti.
20) Gider ayak,aferin O'na,konser tarihini de dile getirmeyi es geçmedi.
21) Özlem,programın 2. yarısında hem duruldu,hem az söz hakkı verildi,hem de format sosyal konulara kaydı.O bölüm sıkıcıydı,ta ki program finaline kadar.Özlem olmasa çoktan kapatmıştım televizyonu.