Gönderen Konu: 26/02/2011 Ozlem Tekin yeniden Okan Bàyulgende  (Okunma sayısı 11823 defa)

Ynt: 26/02/2011 Ozlem Tekin yeniden Okan Bàyulgende
« Yanıtla #105 : 27 Şubat 2011 - 14:25:45 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
Twitter'da o günün en çok konuşulan 10 konusu,trend muhabeti
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

Özlem Tekin

« Yanıtla #105 : 27 Şubat 2011 - 14:25:45 »

« Yanıtla #106 : 27 Şubat 2011 - 14:47:11 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Ogün ve Özlem arasında hiçbir muhabbet yoktu. Hatta Özlem Ogün'ün performanslarını izlemedi bile. Sadece bittiğinde biraz gaza gelmişti. Ogün'se "Bana Bi'şey Olmaz"ı gayet başından sonuna izledi. Ogün daha "adaplıydı" bu anlamda.
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #107 : 27 Şubat 2011 - 14:52:58 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
*Okanın konuklardan bile haberi yoktu..orkestran burda mı diye sormus Özleme,öncesi kaç saat soundcheck yapıldıgını bile bilmiyo yani..*
*Ogünden haberi yoktu Özlemin,ve yanyana oturucaklarından da..Okan konuklarına önceden bilgi vermeli;tabi önce bu konularda kendi bilgi sahibi olmalı..profesyonel gelmedi bana bu şekil .
*program nuhun gemisi gibiydi..motorcusu, heykeli,oyuncusu,sunucusu ,rockçısı,popcusu,iki zıvık gay,çekilir tarafı yoktu açıkcası programın.
*google olayı tamamen salaklıktı..korktum bi ara ben de özlem search edince ilk açılan sayfada paşam la öpüşme resimleri çıkıyo çünkü :S
*neden tv izlemediğimi hatırladım dün gece :D

« Yanıtla #108 : 27 Şubat 2011 - 16:41:29 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
  • I'm Right While I'm Wrong

sözlükleri hiç ama hiç ciddiye almamak lazım,hayatları boyunca bir baltaya sap olamamış,hayattan gol yiye yiye bir hal olmuş,ezik insanların,kimliklerini,düşüklüklerini,acizliklerini en rahat gizleyebilecekleri,kendilerini en rahat hisedebilecekleri platformlardır sözlükler ve başarılı mutlu olan insanları çekemeyen,başarısız mutsuz olmalarını dört gözle bekleyen,kıskanç  ve zavallıların cirit attığı ve kendi ezikliklerini kapatmak için inanılmaz derecede bilgisiz ve bomboş bir şekilde ama laf ebeliği yaparak ahkam kestikleri, başarılı insanları karalamaya çalıştıkları,aslında karaladıkları kişilerin ne kadar başarılı olduğunu da bildikleri için,ve karalamalarının hiç bir işe yaramadığını da gördükleri için daha da da hırslandıkları,hiç birşey olamamanın getirdiği hırsın hakim olduğu,körler sağırlar birbirini ağırlar misali ortamlardır sözlükler.

Kerem, biraz yavaş olur musun? Ben 5 yıllık sözlük yazarıyım ve orayı güncel olayları takip etmek için ve bilgi kaynağı için kullanıyorum. İnsanların dilediği gibi yorum yapma hakkına sahip. Herkes Özlem'i yere göğe çıkarmak zorunda değil, hatta ileri gidip çamur da atılabilir. Gerekli cevaplar veriliyor zaten. Sözlükler doğru kullanıldığın da boş değildir, bu tür ağır sözlere gerek yok.

« Yanıtla #109 : 27 Şubat 2011 - 16:55:44 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
en kötü disko kralıydı sanırım dün geceki..canlı heykellerin karşısında beyonce dansı yapan yılık bi "gay"e eşlik eden halk oyunları ekibinin görüntüsüne ogün ve özlemin rock soundu karışmasıyla yaşanan travmatik bi halüsinasyon gibiydi  hersey :D

homofobik olma ihtimalim varmıdır diye merak ediyorum dün geceden sonra :D

« Yanıtla #110 : 27 Şubat 2011 - 16:59:29 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
  • I'm Right While I'm Wrong
Sorun aslında onların eşcinsel..vs olmaları değil. Ki zaten biri bakımlı olduğunu bu yüzden eşcinsel sanıldığını ama olmadığını belirtti. Bilemiyorum, doğrudur belki.

Sorun, eğer eşcinsel iseler, bu durumu kullanarak "kendilerini kullandırmalarıdır." Zaten kendileri tüm eşcinselleri kapsayan kişiler değildi. Bunlar kaygan tiplerdi. :D

« Yanıtla #111 : 27 Şubat 2011 - 18:33:19 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
ladderpain: özlem tekin'in "sen anla" isimli şarkısı, türkçe rock'ın gidişatı için olumlu sinyaller almamı sağladı. danışmanlarıma b..

burak bunun devamı ne.kim bu?
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2011 - 18:33:54 Gönderen: PyRoX »

« Yanıtla #112 : 27 Şubat 2011 - 18:37:57 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
    • Follow Me
"özlem tekin'in "sen anla" isimli şarkısı, türkçe rock'ın gidişatı için olumlu sinyaller almamı sağladı. danışmanlarıma bildirdim"

bio'sunda da : "görsellik, ses ve paylaşımcılığı aynı potada eritip şaşırtıcı bir harmoni içinde dinleyicilerime sunabilmek en büyük amacımdı. ama mp3 sektöre darbe vurdu. " yazıyor.

Tam adını belirtmemiş,bilmiyorum tam.
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

« Yanıtla #113 : 27 Şubat 2011 - 18:45:52 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
kim acaba yaw.danışman falan ..merak ettim çok ,napıcakmış danışmanlar sen anlayla..burak iletişime geçsene şununla!!

« Yanıtla #114 : 27 Şubat 2011 - 18:59:42 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
    • Follow Me
Tamamdır..En son 12 saat önce girmiş twitter'a.DM atamadım ama sordum,danışmanları ve parça arasındaki ilişkiyi,bağlantıyı,planlarını... :p

« Yanıtla #115 : 27 Şubat 2011 - 19:12:56 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
ogün ve cem davran la niye böyle soğuktular anlamadm. ogünle düet yaparlar diye de bekledim o kadar. onun dışında da okana yüklenmeyin canım, sanki özlem anlatsa ne anltıcak vizyon tarihi belli olmayan filmleri mi, bir de cemdavranınn guglisinde o kadar konuştu kendine gelince sustu bi tuhaf :D
schhh..

« Yanıtla #116 : 27 Şubat 2011 - 19:52:24 »

Çevrimdışı teytey

• Bizden Biri
Okan a yüklenmeye gerek yok bence de bu programda daha anlayışlıydı :) Ogün ve Cem Davran olayını cidden ben de çok fena merak etmekteyim :D belki de kuliste yapmışlardır canım muhabbetlerini..
İzin verilen 400 karakter

« Yanıtla #117 : 27 Şubat 2011 - 20:00:53 »

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri
sonuna yetişebildim.. bende bekledim ogün özlem le bişeyler yapsın falan öyle oturdular :/ ..

« Yanıtla #118 : 27 Şubat 2011 - 20:03:42 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Programda kulis filan yapıldığına inanmıyorum.
Konuşmadılar sadece o kadar.
Konuşmuyo olamazlar mı?
İkinci sefer Disko Kralı'na çıkacağına Kral Çıplak'a çıksaymış ya Özlem!!!

« Yanıtla #119 : 27 Şubat 2011 - 20:06:13 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
    • Follow Me
O kulis,o kulis değil