Gönderen Konu: 26/02/2011 Ozlem Tekin yeniden Okan Bàyulgende  (Okunma sayısı 11828 defa)

Ynt: 26/02/2011 Ozlem Tekin yeniden Okan Bàyulgende
« Yanıtla #135 : 27 Şubat 2011 - 23:55:43 »

Çevrimdışı keremm88

• Aktif Üye
çok sıkıldım artık bu dalaşmalardan yaşa PyRoX :))
ben son verdim bile.bir daha hiç kimseyle hiç bir dalaşmaya girmek yok.bundan emin olabilirisniz.
bana,benim yazılarıma cevap verilse bile dönüp tek kelime etmicem,kimsenin düşüncelerini değiştiremezsin,herkes istediği şekilde anlamaya devam eder,bunu da değiştiremezsin,böyle bir çabam da yok zaten ,hiç bir zaman da olmadı,hiç kimsenin de böyle bir çabası olmamalı bence.foruma girip düşüncelerimi belirtelim,isteyen katılir,katılmaz,herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil.ama saygı sınırları aşılmamalı.

iyi forumlar herkese

Özlem Tekin

« Yanıtla #135 : 27 Şubat 2011 - 23:55:43 »

« Yanıtla #136 : 28 Şubat 2011 - 00:06:25 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri
pyrox (bedri) kofi annan gibidir

nobel barış ödülü verdiler almadı  :D

bu arada özleme sorulan en iyi rockçı sorusuna keşke dünyaca ünlü bi isim vererek cevaplasaydı

biraz iğneleyici bi soru gibiydi,ama diğer sorular iyidi volvox sorusu,albüm ismi sorusu vs iyidi

gugılllama olayı diğer konuklar içinde rezaletti,o bülümü kaldırsalar hayra geçer
eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

« Yanıtla #137 : 28 Şubat 2011 - 00:10:08 »

Çevrimdışı leyla

• Bizden Biri
burda herkes düşüncelerini paylaşıyor yıllardır tartışmanın seviyesi hiç dibe vurmamıştı ama son zamanlarda gördüklerim gerçekten biz özlem tekin fanlarına yakışmayan yorumlar :S seninde böyle bir karar alman güzel kerem..

« Yanıtla #138 : 28 Şubat 2011 - 00:35:54 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
kofi annanı flan bilmem ben benim felsefem savaşmayın-sevişin felsefesi :D

« Yanıtla #139 : 28 Şubat 2011 - 00:43:42 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
Bedri bu arada ayakkabının çivileri yere düşmüştü programda montajı sağlam yapmadın mı?  hahaha

« Yanıtla #140 : 28 Şubat 2011 - 00:58:26 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
Bedri bu arada ayakkabının çivileri yere düşmüştü programda montajı sağlam yapmadın mı?  hahaha
yok ya topuktakiler döküldü sadece..diğerleri sağlam duruyo..topuga çakamadıgım için deriye takıp yapıştırmıstım.deri ince ya sürtünce çarpınca oraya buraya deriyi yırtıp düştüler..aman çivimiz çok varsın dökülsün :D

« Yanıtla #141 : 28 Şubat 2011 - 01:13:27 »

Çevrimdışı cyberjack

• Kurucu
Program kotu olmasina karsin  dun geceden beri binlerce ziyaretci ozlem tekin yeni album aramasi ile gugıldan siteye gelmis. Forumu ziyaretcilere actimki kolay ulasilsin.

Begenmesekte albume ve konserlere buyuk yardimi dokunacaktir...

« Yanıtla #142 : 28 Şubat 2011 - 01:18:19 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
  • I'm Right While I'm Wrong
kerem ve serox..ikinizin de kesin artık yada msn e ekleşip dalaşın :D

:D yok canım ne dalaşması. Bana yakışmaz. Sadece canım sıkılıyor, eğleniyorum. :p

Bu arada sözlüklerde Okan'a karşı büyük bir tepki var. Konuklarına davranış şekillerine dair. Çoğu kişi haklı olarak neden yeni albümü çıkan ve promosyon yapan Ogün 2 şarkı söyledi. Gerçi arada neden Özlem 3, Ogün 2 diye soran yoktu fakat en azından Ogün 3 şarkı söylemeliydi. Bu noktada hemfikiriz sanırım.

Ayrıca Okan'ın profesyonel olduğunu düşünürdüm, adam meğerse daha Özlem'in ve Ogün'ün orkestrası orda mı değil mi haberi bile yokmuş. Dahası Özlem ile Ogün'ün aynı programa çıkması pozitif de olsa, acaba Okan bunu bilerek mi yaptı yoksa tamamen habersiz miydi, bilemiyorum. Çoğu kişinin aksine aralarında mesafe olmasına rağmen birkaç konuşma, muhabbet döndüğünü farkettim ben. Dün dediğim gibi, özellikle Okan o iki cicişle ilgilendiğin de kamera o tarafa döndüğün de konuşuyorlardı.

Evet tek derdimiz buydu zaten. :p :D Neyse...  :mm:
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2011 - 01:22:54 Gönderen: SeRoX.v2 »

« Yanıtla #143 : 28 Şubat 2011 - 01:43:32 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
Yok yahu ne Seray Sever çok ayrı.
Cem'in yanında oturan kız +18'de oynuyomuş,Okan'da diziyle ilgili bişey sorunca kız "yapımcımız anca bunu açılar" gibi birşey dedi.Cem'de yapımcınız kim diyince Seray Sever dedi kız.
Bunu nasıl Özlem'le ilgili bir duruma bağladınız anlayamadım :)

Yahu "Özlem bırak bu işleri, önceden Seray Sever yapardı böyle.." demedi mi ?
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #144 : 28 Şubat 2011 - 10:18:41 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
izlemiş kadar oldum programı yorumlarınız sayesinde... dağları deldim performansı eklenmedi mi youtubeye?
bi ara açtım tvyi masanın etrafı insan kaynıyodu özleme sıra gelmez bu sohbette diye düşündüm ..nitekimde yanılmamışım..
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #145 : 28 Şubat 2011 - 11:55:29 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
Seray Sever mi? Ne ilgisi var Özlem'le?
Davran,kısaca "Seray Sever'den aptal sarışın bayrağını devralmışsın" temalı bir şeyler geveledi ağzında.
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

Disco Kralı'nda Şok
« Yanıtla #146 : 28 Şubat 2011 - 12:34:22 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
Kanal D'de yayınlanan Okan Bayülgen'in sunduğu Disko Kralı programına gösteri için gelen sanat ekibinden bir kişi yayında kıpırdamadan sahne önünde duruyordu.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, 'ağaç' kılığındaki kişi yayın sırasında yere yığıldı ancak kimse müdahale etmedi. Canlı yayına devam edilirken, bayılma görüntüsü an an ekrana yansıdı ancak ekranın kenarında görülen bayılma anı izleyicilerin dikkatini bile çekmedi.

Olay Okan Bayülgen'in reklam dönüşünde "Burada bir ağaç vardı, ne oldu fark ettiniz mi" diye sormasıyla konuşuldu. Masadaki konukların "bayıldı" demesi üzerine Bayülgen, "Adam bayılmış, neden bir Allah'ın kulu bana söylemedi? Bir de bir süre orada yatmış, neden kimse uyarmıyor? Şimdi hastanede adam" dedi.

Uyarı üzerine "Gösteri sandık" diyen Özlem Tekin'in ardından Cem Davran şu espriyle olayı yumuşatmaya çalıştı: "Ağaç yaşken eğilir."

Yayın devam ederken, merak edenler için bayılan kişinin süs için sahneye verilen dumandan etkilendiği, şimdi iyi olduğu belirtildi.

http://www.haberturk.com/medya/haber/605478-disko-kralinda-sok
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #147 : 28 Şubat 2011 - 14:10:57 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri
ben o agacın yere çöküşünü gördüm programı izlerken ama dikkat çekmeye çalışıyo sandım .lala.

Allah'tan bişeyi yokmuş elemanın
eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

« Yanıtla #148 : 28 Şubat 2011 - 14:19:53 »

Çevrimdışı gümüş

• Bizden Biri
ben orda ağaç olduğunu bil görmedim okan burda ağaç vardı ne oldu diye sorduğunda ne ağacı orda ağaçmı varmış dedim ne dikkatsizmişim o gece
BENİM GÜZEL HATALARIM VAR

« Yanıtla #149 : 28 Şubat 2011 - 14:25:21 »