Gönderen Konu: Hiç Bir Yerde Bulamayacağanız Röportaj !! :)  (Okunma sayısı 4331 defa)

Ynt: Hiç Bir Yerde Bulamayacağanız Röportaj !! :)
« Yanıtla #15 : 04 Nisan 2011 - 19:09:05 »

Çevrimdışı leyla

• Bizden Biri
Nesinden memnun değil ki? Adam neredeyse öznel yorum yapmamış bile. Hep Özlem'in sözlerinden yola çıkarak bir şeyler yazmış.
adam sürekli öznel yorumlarda bulunmuş hatta kötülemiş bazı yerlerde.. bi de ben konserlerde cinselliğini ön plana çıkarıyor saptamalarına takıldım.. böyle doktora tezi mi olur yahuu bu nasıl kabul edilmiş anlamadım :sSS

Özlem Tekin

« Yanıtla #15 : 04 Nisan 2011 - 19:09:05 »

« Yanıtla #16 : 04 Nisan 2011 - 19:43:02 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
adam sürekli öznel yorumlarda bulunmuş hatta kötülemiş bazı yerlerde.. bi de ben konserlerde cinselliğini ön plana çıkarıyor saptamalarına takıldım.. böyle doktora tezi mi olur yahuu bu nasıl kabul edilmiş anlamadım :sSS

Tezi tamamiyle okumadım ancak daha özetinde bile erkek egemen bir rock müzikten bahsetmiş... Nassı yani? Bir defa "egemen" çok bulanık bir sözcük. Bunu piyasadaki erkek rock'çıların sayısıyla mı belirlemiş, erkek rock'çıların yaptığı albümlerin daha çok satmasıyla mı bağlantılandırmış; ne yapmış? Çıkış noktasında sorunlar var gibime geldi ama oturup okumadan da yorumlamak istemiyorum, çünkü içeride bahsetmiş olabilir.
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #17 : 04 Nisan 2011 - 20:53:33 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
  • I'm Right While I'm Wrong

Öznel yorumu nerede gördün bilmiyorum ama ben tamamen okudum tezi, adam özellikle kaçmış öznel yorumdan. Ki yapabilir de, cinselliği ön plana çıkardığı bir bölüm mevcut ve bu da doğal çünkü incelediği başlık öyle bir şeydi.

« Yanıtla #18 : 11 Nisan 2011 - 22:29:13 »

Çevrimdışı Sınır

• Aktif Üye
  • Hiç.
UUhh. Okumak için sabırsızlanıyorum.
..

« Yanıtla #19 : 17 Nisan 2011 - 03:45:32 »

Çevrimdışı leyla

• Bizden Biri
Öznel yorumu nerede gördün bilmiyorum ama ben tamamen okudum tezi, adam özellikle kaçmış öznel yorumdan. Ki yapabilir de, cinselliği ön plana çıkardığı bir bölüm mevcut ve bu da doğal çünkü incelediği başlık öyle bir şeydi.
ben rahatsız oldum okurken bu tezi onaylayanlara da anlam veremedim adam şuan hala dokuz eylül üni.de öğretim elemanıymış :S

« Yanıtla #20 : 23 Nisan 2011 - 00:31:34 »

Çevrimdışı badgirl

• Aktif Üye
  • ÖZLAND
ya arkadaşlar onu bunu bırakında asıl konuya gelelim yaw! okumadı mı kimse yaw özlemin hayranlar yani biz fanatikler konusundaki düşüncelerini yani??? hiç te hoşumuza gitmeyecek şeylerdi bu sözler,gerçek olduğuna inanmak istemiyorum...yani özlemin bu şekilde bakması olaya hiç ama hiç hoşuma girmedi.bunca yıldır bunun için mi çabaladım ben yani.bu çok ciddi bir meselae herkes ne düşünüyor bu konuda gerçekten çok merak ediyorum..ne düşünüyorsunuz bu konuda,lütfen herkes görüşlerini yazabilir mi?
FOREVER

« Yanıtla #21 : 23 Nisan 2011 - 00:38:18 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
ya arkadaşlar onu bunu bırakında asıl konuya gelelim yaw! okumadı mı kimse yaw özlemin hayranlar yani biz fanatikler konusundaki düşüncelerini yani??? hiç te hoşumuza gitmeyecek şeylerdi bu sözler,gerçek olduğuna inanmak istemiyorum...yani özlemin bu şekilde bakması olaya hiç ama hiç hoşuma girmedi.bunca yıldır bunun için mi çabaladım ben yani.bu çok ciddi bir meselae herkes ne düşünüyor bu konuda gerçekten çok merak ediyorum..ne düşünüyorsunuz bu konuda,lütfen herkes görüşlerini yazabilir mi?

Ne yazdığını özetlesiniz de ona göre yorum yapsam keşke. a.n.

« Yanıtla #22 : 23 Nisan 2011 - 04:31:18 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
Ne yazdığını özetlesiniz de ona göre yorum yapsam keşke. a.n.

Eee ben okudum, ilk sayfada özet geçtim ya. :D

« Yanıtla #23 : 23 Nisan 2011 - 10:55:49 »

Çevrimdışı tekinist_mhmt

• Moderator
Eee ben okudum, ilk sayfada özet geçtim ya. :D
ee ben orda inanılmaz derecede kötü birşey görmedim
Bugün Doğanın Dengesi Yok..

« Yanıtla #24 : 23 Nisan 2011 - 12:11:05 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
ee ben orda inanılmaz derecede kötü birşey görmedim

Eee kötü bir şey yok ki zaten.

« Yanıtla #25 : 23 Nisan 2011 - 12:24:45 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Eee kötü bir şey yok ki zaten.

Hayranlarla ilgili de bir kısmı varmış Sercan? Açıp okutmayın bana, bıktım makale okumaktan. :D

« Yanıtla #26 : 23 Nisan 2011 - 12:53:16 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
Hayranlarla ilgili de bir kısmı varmış Sercan? Açıp okutmayın bana, bıktım makale okumaktan. :D

Ya hayranları ile ilgili bir çok yerde bahsediyor yazıda. Hani hatırladığım kadarıyla, Özlem konserlerde çok dikkat edermiş, salona bakarmış konser vermeden önce, kız ve erkek yoğunluğuna bakarmış. Bunlar benim dikkatimi çekmişti.

Daha sonra fanları ile arasında çok güçlü bir bağ olduğunu ve ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın arkasında duracak çekirdek bir kitlenin varlığından bahsediyor. Ve onlara güvenerek, onlardan şevk alarak korkmadan bir şeyler yaptığını söylüyor.

« Yanıtla #27 : 23 Nisan 2011 - 23:38:49 »

Çevrimdışı tekinist_mhmt

• Moderator
ee haklı yani o kadar yıl sadık kalıp bekledik :D

« Yanıtla #28 : 24 Nisan 2011 - 20:08:32 »

Çevrimdışı badgirl

• Aktif Üye
  • ÖZLAND
anlaşıldı hiçbiriniz dikkatli okumamışsınız! çok açık bölümler vardı,fanatiklerden bahseden kısım! işte orayı bi daa okuyun derim ben! olaya hiç da o kdr yumuşak baktığını görebilecek misiniz bakalım!
FOREVER

« Yanıtla #29 : 25 Nisan 2011 - 09:35:34 »

Çevrimdışı tekinist_mhmt

• Moderator
anlaşıldı hiçbiriniz dikkatli okumamışsınız! çok açık bölümler vardı,fanatiklerden bahseden kısım! işte orayı bi daa okuyun derim ben! olaya hiç da o kdr yumuşak baktığını görebilecek misiniz bakalım!
işte biz de bizimle ilgili olan bölümler özet geçilse demiştik aslında :D