Sakarya'ya gittim Özlem için. serpil güvenlikle ilgili olayı da nerden çıkardın? Biz-arkadaş grubu olarak - Tc Kimliklerimizi bırakmak için minibüsten inecekken güvenlik görevlisi gerek yok demişti. güvenlik görevlisi gayet hoş davranmıştı. 21.00 da başladı biz 20.45te kampuse vardık, alan çoktan dolmuştu…Özlemin girişi çok iyiydi, özellikle kıyafeti ve saçları Bana bişey olmazla açılış yaptı.. Bahar şarkısından önce ‘’ Eskilerden bir parça söyleyelim artık, ama sizin yaşınız yetmez ‘’ diyip kahkaha atmıştı. Biz de ‘’aga biz 1950 ve 1960’lı yılların şarkılarını da iyi biliriz’’ demiştik. Bir de kampuse bungee jumping kurmuşlar. . . özlem ben de binicem dedi. ‘’ Kaç para eder’’ dedi, 100tl olduğu söylendi. O zaman herkes 1 tl koysun atlıcam dedi. Sonra ‘’ Eğer ben düşersem beni tutar mısınız?’’ diye sordu.. evet çığlıkları atıldı. Gezegen X şarkısından sonra bu şarkının neden yazıldığını anlamını öğrenin dedi. ‘’Abi hayatı seyretmeyin, yaşayın. her şeyi deneyin. Yapın ya korkmayın! ‘’ dedi. Bir sevgili çifti göstererek. ‘’ sevgilin yanında onu sadece seyretme dedi. Bireysel özgürlük nidaları estirdi özlem. Budur abi dedim!
Dağları deldimden önce 1 dk. boyunca durmadan kafası salladı. Dağları deldimde boynunu tutarak. ‘’ seneye tekrar görüşürüz’’ diyerek ayrıldı.
uygun bir zamanı yakaladığımda konserle özlemle ilgili düşüncelerimi ayrıntı paylaşıcam. Fotoğrafları da aynı şekilde.. Şimdi acele ile yazdım.