Gönderen Konu: 20 Mayıs Marmara Forum Konseri  (Okunma sayısı 11620 defa)

Ynt: 20 Mayıs Marmara Forum Konseri
« Yanıtla #75 : 21 Mayıs 2011 - 08:38:56 »

Çevrimdışı drown

• Cool
Bu "Kal" aşkı nerden çıktı acaba çok merak etmekteyim.Güzel olmuş aslında da "Kal" söyleyeceğine kıyıda köşede kalmış şahane şarkılarını söylese (:
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

Özlem Tekin

« Yanıtla #75 : 21 Mayıs 2011 - 08:38:56 »

« Yanıtla #76 : 21 Mayıs 2011 - 08:44:32 »

Çevrimdışı tekinist_mhmt

• Modaretor Grubu
Bu "Kal" aşkı nerden çıktı acaba çok merak etmekteyim.Güzel olmuş aslında da "Kal" söyleyeceğine kıyıda köşede kalmış şahane şarkılarını söylese (:
o kadar beğenmiş ki keşke benle murat söyleseymişsiz diyor hatun. tamam eyvallah konserde iyi hoş da albüme hiç gitmezdi bence, iyi olmuş atiyeye verilmesi.
Bugün Doğanın Dengesi Yok..

« Yanıtla #77 : 21 Mayıs 2011 - 08:51:27 »

Çevrimdışı drown

• Cool
o kadar beğenmiş ki keşke benle murat söyleseymişsiz diyor hatun. tamam eyvallah konserde iyi hoş da albüme hiç gitmezdi bence, iyi olmuş atiyeye verilmesi.

Hakkını vermek lazım Atiye daha iyi söylüyo :) Gerçi kayıt olunca muhtemelen işler değişirdi.
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #78 : 21 Mayıs 2011 - 09:08:17 »

Çevrimdışı FIRATESER

• Bizden Biri
  • ...FIЯΔŦ...ЄЅЭЯ...
%80  yerine KAL'ı almalıydı albüme bana göre. Dünkü performanstan sonra şarkıyı çok sevdim.
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today...

« Yanıtla #79 : 21 Mayıs 2011 - 09:25:36 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri
saol Fırat özellikle videolar için.. ambians çok iyi,kalabalık olması çok daha iyi,güzel ceket gösterişli...

videoları açınca senin yorumlarınıda dinledim fırat :D sesin güzel bence

başka video varmı..?

« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2011 - 09:27:42 Gönderen: halil »
eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

« Yanıtla #80 : 21 Mayıs 2011 - 10:47:28 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
%80  yerine KAL'ı almalıydı albüme bana göre. Dünkü performanstan sonra şarkıyı çok sevdim.

Evet KAL gerçekten çok iyiydi. Sen Anla'nın canlı halini çok sevmedim her nedense  :D

Halil bu arada %80'i kaydettim sırf senin için, eklerim yakında =)

« Yanıtla #81 : 21 Mayıs 2011 - 11:09:20 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri
Evet KAL gerçekten çok iyiydi. Sen Anla'nın canlı halini çok sevmedim her nedense  :D

Halil bu arada %80'i kaydettim sırf senin için, eklerim yakında =)

.woot. günün haberi(benim için))

:D saol Ali ,Allah razı olsun,thanks thanks
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2011 - 11:09:56 Gönderen: halil »
eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

« Yanıtla #82 : 21 Mayıs 2011 - 11:57:16 »

Çevrimdışı FIRATESER

• Bizden Biri
  • ...FIЯΔŦ...ЄЅЭЯ...
saol Fırat özellikle videolar için.. ambians çok iyi,kalabalık olması çok daha iyi,güzel ceket gösterişli...

videoları açınca senin yorumlarınıda dinledim fırat :D sesin güzel bence

daha çok çekmek isterdim fakat 2007 den beri gittiğim ilk özlem konseri olunca, yemişim videoyu dedim açıkçası :D
iltifatın için sagol ;) bedri stilist, miraç asistan oldu. ben de vokal'e oynuyorum :P
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2011 - 11:57:47 Gönderen: FIRATESER »

« Yanıtla #83 : 21 Mayıs 2011 - 12:02:59 »

Çevrimdışı hovarda

• Özcü
Performansı bayaa iyi olmuş..
Yag yag yagmur Her yer camur!

« Yanıtla #84 : 21 Mayıs 2011 - 17:46:32 »

Çevrimdışı efsane1980

• Yepyeni Üye
  • *
benım icin hayatımdaki en guzel gundu en guzel konserimdi bu benım 40 konserim ama en iyisiydi 20 metreden beni görüp sahnenın onune cagırması sarkıyı soyletmesi adımı soyletıp serdar yaprak alkıslayın demesı benı ucurdu  defalarca goz goze sarkıyı soyledık unutulmazdı sahne onundekıelrden aldıgım iltifatlar benı adata yuceltı sonra aradım özlemi ona icimdekı herseyı anlattım telefonda istedıgın zaman ara dedi hal hatır sorabılırsın dedi benım ıcın en unutulmaz anlardı iyiki turkıyede tek özlem tekini dinliyorum ömrumun sonuna kadar dinliyicem

« Yanıtla #85 : 21 Mayıs 2011 - 19:59:41 »

Çevrimdışı FIRATESER

• Bizden Biri
  • ...FIЯΔŦ...ЄЅЭЯ...
benım icin hayatımdaki en guzel gundu en guzel konserimdi bu benım 40 konserim ama en iyisiydi 20 metreden beni görüp sahnenın onune cagırması sarkıyı soyletmesi adımı soyletıp serdar yaprak alkıslayın demesı benı ucurdu  defalarca goz goze sarkıyı soyledık unutulmazdı sahne onundekıelrden aldıgım iltifatlar benı adata yuceltı sonra aradım özlemi ona icimdekı herseyı anlattım telefonda istedıgın zaman ara dedi hal hatır sorabılırsın dedi benım ıcın en unutulmaz anlardı iyiki turkıyede tek özlem tekini dinliyorum ömrumun sonuna kadar dinliyicem
Hocam o senmiydin :) Feci kiskandim seni. Bir de dogum gununu kutladigimiz seloyu :D Sesini akort edebildin mi bari.

« Yanıtla #86 : 21 Mayıs 2011 - 21:20:57 »

Çevrimdışı serpil

• Özcü
    • http://www.facebook.com/pages/%C3%96ZLEM-TEK%C4%B0N/167872739935249

Vayyyyy be ne güzel kıskandım bak şimdi özlem telefon kullanıyormuydu? Telefon kullanmıyor diye biliyorum ama.
Magazin malı güllü dallı motorlar gibi koca aramıyorum ki olum ben bu şarkılar niye!

« Yanıtla #87 : 21 Mayıs 2011 - 21:39:44 »

Çevrimdışı teytey

• Bizden Biri
Haha serpil,özlem dumanla mı anlaşıyo insanlarla alemsin yaa :D Telefon elbet kullanıyodur .İnternetle arası çok iyi değil diye biliyorum belki sana da ordan çağrışım yapmıştır.
İzin verilen 400 karakter

« Yanıtla #88 : 21 Mayıs 2011 - 21:51:02 »

Çevrimdışı serpil

• Özcü
    • http://www.facebook.com/pages/%C3%96ZLEM-TEK%C4%B0N/167872739935249
Haha serpil,özlem dumanla mı anlaşıyo insanlarla alemsin yaa :D Telefon elbet kullanıyodur .İnternetle arası çok iyi değil diye biliyorum belki sana da ordan çağrışım yapmıştır.

:D tamam teytey ama en son telefonu yok diye bir söylenti duymuştum.Telefon kullanmıyor diye ne bilim hehe
Magazin malı güllü dallı motorlar gibi koca aramıyorum ki olum ben bu şarkılar niye!

« Yanıtla #89 : 21 Mayıs 2011 - 21:59:22 »

Çevrimdışı teytey

• Bizden Biri
Telefonu yoksa ben 3 aydır düzenli olarak kiminle konuşuyorum peki falan :D :D
marmara forum facebook sayfasında konserle ilgili video ve resim paylaşımı yapılacakmış birkaç gün beklememiz lazım .
İzin verilen 400 karakter