Gönderen Konu: Özlem Tekin @Cinemania (Kanal D)  (Okunma sayısı 5670 defa)

Ynt: Özlem Tekin @Cinemania (Kanal D)
« Yanıtla #15 : 28 Mayıs 2011 - 22:46:16 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
farklı farklı şehirlerde konser istiyoruz konser :D

İnan daha bu yorumu görmeden üstteki üyeyi tanıtmacada, "Benim gibi coğrafi açıdan konser mağduru" şeklinde tanıtmıştım ki seni.. Bir de baktım ben yazana kadar 3 üye tanıtılmış. Napcan kısmet. =)

Konser olayına katılıyorum ama Özlem'in bu tür programlara katılması o kadar da germiyor beni nedense..
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

Özlem Tekin

« Yanıtla #15 : 28 Mayıs 2011 - 22:46:16 »

« Yanıtla #16 : 28 Mayıs 2011 - 22:49:05 »

Çevrimdışı tekinist_mhmt

• Modaretor Grubu
ahh ahh aynı derten mağduruz :D senin de video arşivin varsa mağdur olacağımız dert sayısı 2 ye çıkacak :D
Bugün Doğanın Dengesi Yok..

« Yanıtla #17 : 28 Mayıs 2011 - 22:49:20 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
  • I'm Right While I'm Wrong
Yahu hemen filmler için promosyon çalışması yapınca,

"Aman Allahım bittik, Öz artık müzikten uzaklaştı, filmlerin peşine koşuyor, yandık, kül olduk, artık sevmiyorum, itici gelmeye başladı..vs.vs.vs..."

Samimiyetle söylüyorum, bu tür söylemler Öz'ün yaptıklarından daha itici gelmeye başladı. Yahu hayat kadının hayatı. Özlem bir şekilde elbette işin müzik tarafını da düşünüyordur. Bence "off artık iyice batıyor gözüme bu kadın" demektense desteklemek daha doğrudur. Sanıyorum ki çoğumuz şarkıcı Özlem Tekin için değil, sanatçı olan Özlem Tekin için buradayız.

« Yanıtla #18 : 28 Mayıs 2011 - 22:53:03 »

Çevrimdışı FIRATESER

• Bizden Biri
  • ...FIЯΔŦ...ЄЅЭЯ...
ne yani bir daha albüm yok mu :D
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today...

« Yanıtla #19 : 28 Mayıs 2011 - 22:54:50 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
Ne yani artık konser de mi vermeyecek. Sidikli Öz. :D

« Yanıtla #20 : 28 Mayıs 2011 - 23:00:27 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Yahu hemen filmler için promosyon çalışması yapınca,

"Aman Allahım bittik, Öz artık müzikten uzaklaştı, filmlerin peşine koşuyor, yandık, kül olduk, artık sevmiyorum, itici gelmeye başladı..vs.vs.vs..."

Samimiyetle söylüyorum, bu tür söylemler Öz'ün yaptıklarından daha itici gelmeye başladı. Yahu hayat kadının hayatı. Özlem bir şekilde elbette işin müzik tarafını da düşünüyordur. Bence "off artık iyice batıyor gözüme bu kadın" demektense desteklemek daha doğrudur. Sanıyorum ki çoğumuz şarkıcı Özlem Tekin için değil, sanatçı olan Özlem Tekin için buradayız.

Ben azınlığım o halde. Abi, güzel resim çizdiği için takip ettiğim biri resmi bırakıp müziğe geçince benim o insanın resimdeki kabiliyetini yine müzikteki kabiliyeti kadar güçlü bulmamam kadar normal bir şey var mı? Ben de şunu samimiyetle söylüyorum ki Özlem'in kimi kitlelerce sıkça kıyaslandığı diğer bir şarkıcı kadar büyük bir isim olarak nitelendirilmemesin in en büyük sorumlusu bizzat kendisidir. Ne plak şirketi, ne sevenleri, ne de menajeri... KENDİSİ!
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #21 : 28 Mayıs 2011 - 23:02:44 »

Çevrimdışı tekinist_mhmt

• Modaretor Grubu
o bahsettiğin isim neye göre büyük bir isim?
zaten o kadar da tanınmasın bence, herkes de dinlemesin.

« Yanıtla #22 : 28 Mayıs 2011 - 23:04:29 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
Seni anlıyorum, haklısın da. Özlem kendi kariyerinde bireysel hatalar yaptı, bu gözardı edilemez. Fakat şu da bir gerçek, Özlem hiçbir zaman hakettiğini de alamadı ve belki de uç bir düşünce olacak ama hakettiğini de "almasına izin vermediler."

Özlem'in müziği tamamen küs olduğu yılları da hatırlıyorum. Özlem'in her şeyden önce bizi değil kendisini düşünmesi oldukça insani bir durum. Hayatın merkezinde kendisi var çünkü, bu yüzden o an kendisini ne iyi hissettiriyorsa onu yapması doğal bir durumdur. Keşke, hep müzik olsa, evet gerçekten de süper olurdu. Ama yok işte. Para kazanmak zorunda, eğlenmek zorunda, zaman geçirmek zorunda...

« Yanıtla #23 : 28 Mayıs 2011 - 23:04:50 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
o bahsettiğin isim neye göre büyük bir isim?
zaten o kadar da tanınmasın bence, herkes de dinlemesin.

Tanınmaktan bahseden kim? Sanatçıya duyulan saygıdan bahsediyorum. O bahsettiğim isme duyulan saygı da, şöyle bir çevrenizi, interneti incelerseniz göreceğiniz üzere, Özlem'e olan saygıdan daha fazla.

« Yanıtla #24 : 28 Mayıs 2011 - 23:08:13 »

Çevrimdışı tekinist_mhmt

• Modaretor Grubu
Türkiye kıymet bilmiyor,kadının yaptığı müziği anlamıyor aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önlerine koyan sanatçıların albümlerini alıyorlar, Özlem'de böyle bir şey yapmayacağına göre hep belirli bir kesim alacak albümü ve bu Özlem'e yetmeyecek.. bu durumda Özlem'in böyle işlere kayması normal bence.

« Yanıtla #25 : 28 Mayıs 2011 - 23:09:15 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
Tanınmaktan bahseden kim? Sanatçıya duyulan saygıdan bahsediyorum. O bahsettiğim isme duyulan saygı da, şöyle bir çevrenizi, interneti incelerseniz göreceğiniz üzere, Özlem'e olan saygıdan daha fazla.

Müzikal anlamda evet, belki de bir nebze doğru. Şu da var, Şebnem Ferah tip olarak, karakter olarak daha da medyaya uyum sağlayan, insanlara uyum sağlayan bir tip ve bence daha da sahalara oynamasını bilen bir insan. Bunlar da bir etken. Özlem ise her koşulda alternatifti ve hala da öyle. İşte olayın için karakteristik özellikler girdiğin de "kazanılan saygıdan" bahsetmek güçleşiyor. Keza, Şebnem Ferah'ın dinleyen kitlenin büyük bir çoğunluğu da "ne olursa dinlerim havasında" insanlar, yani Can Kırıkları şarkısının ardından, Demet Akalın'dan şarkı dinleyen insanlar. Bu tür bir müzikal saygı böylesine bilinçsiz bir dinleyiciden gelirse bence hiç gelmesin.

« Yanıtla #26 : 28 Mayıs 2011 - 23:09:28 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Seni anlıyorum, haklısın da. Özlem kendi kariyerinde bireysel hatalar yaptı, bu gözardı edilemez. Fakat şu da bir gerçek, Özlem hiçbir zaman hakettiğini de alamadı ve belki de uç bir düşünce olacak ama hakettiğini de "almasına izin vermediler."

Özlem'in müziği tamamen küs olduğu yılları da hatırlıyorum. Özlem'in her şeyden önce bizi değil kendisini düşünmesi oldukça insani bir durum. Hayatın merkezinde kendisi var çünkü, bu yüzden o an kendisini ne iyi hissettiriyorsa onu yapması doğal bir durumdur. Keşke, hep müzik olsa, evet gerçekten de süper olurdu. Ama yok işte. Para kazanmak zorunda, eğlenmek zorunda, zaman geçirmek zorunda...

İşin iç yüzünü sen ve diğer bazı arkadaşlar kadar detaylı bilmiyorum elbette. Benim de çıkış noktam Özlem'in hak ettiği yerde olmaması zaten. Yani şu yazdıklarımı Özlem'in ne kadar kötü bir müzisyen olduğunu söylemek için yazmıyorum. Aksine, hep daha ileride olmasına rağmen hak ettiği ilgiyi bulamamasından dem vuruyorum. Neden müziğe küstü mesela? Kendisini bizden önce düşünmesi de en doğal hakkı. Buna da gerçekten lafım yok. Ama bu kendini düşünme boyutu "diğerlerini ikinci plana atmaktan" ziyade "diğerlerini unutma eğilimi gösterme" halini alıyorsa -ki ben aldığını düşünüyorum- o zaman bir sorun var demektir.

« Yanıtla #27 : 28 Mayıs 2011 - 23:10:25 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!

Özlem'in her şeyden önce bizi değil kendisini düşünmesi oldukça insani bir durum. Hayatın merkezinde kendisi var çünkü, bu yüzden o an kendisini ne iyi hissettiriyorsa onu yapması doğal bir durumdur.

Zaten Özlem Tekin'i, "Özlem Tekin" yapan da budur benim gözümde. Bu yüzden yalnızca şarkı, türkü olarak değil yaşam tarzı, felsefesi, kişiliği açısından da takip ettiğim tek sanatçıdır.
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #28 : 28 Mayıs 2011 - 23:16:34 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Müzikal anlamda evet, belki de bir nebze doğru. Şu da var, Şebnem Ferah tip olarak, karakter olarak daha da medyaya uyum sağlayan, insanlara uyum sağlayan bir tip ve bence daha da sahalara oynamasını bilen bir insan. Bunlar da bir etken. Özlem ise her koşulda alternatifti ve hala da öyle. İşte olayın için karakteristik özellikler girdiğin de "kazanılan saygıdan" bahsetmek güçleşiyor. Keza, Şebnem Ferah'ın dinleyen kitlenin büyük bir çoğunluğu da "ne olursa dinlerim havasında" insanlar, yani Can Kırıkları şarkısının ardından, Demet Akalın'dan şarkı dinleyen insanlar. Bu tür bir müzikal saygı böylesine bilinçsiz bir dinleyiciden gelirse bence hiç gelmesin.

Bilinçsiz ve sırf konuşacak konusu olsun diye dinleyen kesimleri elbette ki ben de istemiyorum. Özlem dinlemeyip "Bu kadında gerçekten iş var abi!" diyebilen insan sayısının fazla olmasından bahsediyorum. Bunun tek değil ama ilk sorumlusu da kendisidir diye düşünüyorum (işin iç yüzünü çok iyi bilmeyen biri olarak).

« Yanıtla #29 : 03 Haziran 2011 - 22:24:05 »

Çevrimdışı my Immortal

• Deneyimli Üye
  • Bana Bi'şey Olmazz..
Özlem Tekin, Cinemania’da!
04 Haziran Cumartesi 09.15 Ömür Gedik'in hazırlayıp sunduğu “Cinemania” programının
bu haftaki konuğu; “Kaledeki Yalnızlık” filminin başrol oyuncularından Özlem Tekin…                                                 
Türkiye’de rock müzik denince akla gelen ilk isimlerden olan Özlem Tekin’in oyunculuk serüveni “Kaledeki Yalnızlık” filmiyle devam ediyor. Sevilen sanatçı canlandırdığı rol için nasıl bir şive çalışması yaptı? Gerçek hayatta neden baskın bir karakter olduğunu düşünüyor? Özlem Tekin için Bodrum’da yaşamak nasıl bir duygu? Yeni projeleri neler?                                                                                          “X Men: Birinci Sınıf”, “Hangover 2” ve “Koğuş” filmlerinin fragmanları, birbirinden taze haberler ve daha fazlası Cinemania'da!

http://www.hizliupload.com/img/97586036663647192573.jpg

http://www.hizliupload.com/img/13350126969499656779.jpg
Dışı Toparlanmaya Çalışılmış İçi Hala Dağınık...