Gönderen Konu: 26.06.2011 / TRT Haber -Akılda kalan programının konugu ÖZlem Tekin  (Okunma sayısı 6411 defa)

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Ben de belgelsel diyince önce heycanlandım,yoksa konser DVD si ve Özlem'le ilgili bir belgesel mi diye ama ülke ülke dolaşıp yetel müzik aletlerini ve ustalarını tanıtan,konu alan bir belgesel olacakmış.

Ayrıca Pişşti hakkında "İlerde daha değişik şeyler olabilir" türünden bi cevap verdiğine göre her an Özlem'i değişik bir projede görebiliriz...

Özlem Tekin

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
umarımmm izleme şansımız olabilir aam hiç ihtimal vermiyorum :(

Ben de hiç zannetmiyorum kaçtı o. =/

Özlem, ülke ülke gezip, oranın yerel enstrümanları ile müzik yapanlarla tanışacak, onların müziklerini tanıtacak hatta birlikte müzik yapacaklar.

Hmm.. Güzel fikir, ama çok zaman alır. O zaman içinde unutulmazsa..

Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

Çevrimdışı teytey

• Bizden Biri

Ayrıca Pişşti hakkında "İlerde daha değişik şeyler olabilir" türünden bi cevap verdiğine göre her an Özlem'i değişik bir projede görebiliriz...
Bi kanaldan talk show yapma teklifi aldığını düşünüyorum,daha değişik derken 'bireysel' birşeylerden bahsetti bence.
İzin verilen 400 karakter

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Tam buraya izleme adresini koydum ki elektrikler gitti... Neyse bir şey kaçırmamışım. Yine sinema, yine sinema. 4890124107564107681 681. kez, baydı.
Kalbim pusula, sen kuzey!

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
yeni film için hala çalışıyo Serdar..hersey hazır sadece bütce için koşuşturuyo yapımcı derdiyle..zaten bu filmden özlem dışında kimse söz etmiyo henuz Serdar bile..özlem fazla erken konusuyo bu konuda bence...
belgesel konusu geçen hafta çıktı..geldiğinde görüsmelerini yaptı falan..önümüzdeki ay çekimlerine başlanacakmıs...bakalım timing şaşarmı yoksa planlanan gibi olur mu bilmiyorum.
Pişti için güzel konustu kadın..yerinde tespitlerdi.
Özlem hep böyle heyecanlanır konser öncesi program öncesi..yerinde duramaz kuliste voltalar,sıkılır daralır..off poff modeundadır...hele karsısında böyle ciddi bi kadın ile böyle formattaki programlarda daha bi daralır..okanda falan oldugu gibi rahat olamıyo :)

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri
aklıma şaşayım,sen git carrefour'da funda arar'ı izle :4

unuttum,izleyemedim :cry2:

eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
aklıma şaşayım,sen git carrefour'da funda arar'ı izle :4

unuttum,izleyemedim :cry2:

funda arar konserine gidiyosan aklına şaşmaktan başka şeyler diyesin geldi :D

ben üzülmem sen ağla şimdi hıhh

Çevrimdışı gümüş

• Bizden Biri
program güzeldi yeni flimde babaanneyi oynıycakmş acayip merak ettim.Bi ara ihanetten falan bahsediliyodu sanki özlemn gözleri doldu yada bana öyle geldi. uyuşturcu konusu dışında güzeldi ve canlı sesini dinlemek :)
BENİM GÜZEL HATALARIM VAR

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
Sil Baştan'ı canlı dinlemek paha biçilemez.Ayrıca,saçlar gene sarı,salı günü griydi.N'oluyoruz anlamadım.
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
bu saç rengi konusunu en iyi sen bilirsin Burak :D
cila atarsın saça 2 gün sonra akar o cila platin geri gelir..benim de maviyken ilk 3 gün mavi sonra turkuaza dönüyodu mesela haftada bi cila attırmak gerekiyo..
salı günü attırır cilasını gri olur yine :D

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
E,o zaman iyi..Bu arada benim de pembem,evet,3 gün sonra turuncu oluyordu.Seninkinin aksine,benim mavim,yeşil gibi bişey olmuştu.
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Uyuşturucu konusu benimde hiç hoşuma gitmedi,ne alaka yani sorulcak şey mi bu ?
Özlem'in gözleri ara sıra doldu benimde dikkatimi çekti.
Yav niye bu kadar güzelsin ki ?

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Uyuşturucu konusu benimde hiç hoşuma gitmedi,ne alaka yani sorulcak şey mi bu ?

Ben izleyemedim ama güzel olmuş o sorunun sorulması bence. Benim de bir ara merak ettiğim bir konuydu. Saklayacağı, kaçması gereken bir şeyler yokmuş ki açık açık cevabını vermiş sorunun işte.
Kalbim pusula, sen kuzey!

Çevrimdışı teytey

• Bizden Biri
saklayacağı elbette bişey yoktur ama kadın o güzel muhabbetin içine limon sıktı gibi oldu biraz.
İzin verilen 400 karakter

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Pat diye konuyla alakasız bir şekilde sorması hiçte iyi değildi.