Gönderen Konu: 19 Mayıs Ankara Crossroads Konseri  (Okunma sayısı 7981 defa)

Ynt: 19 Mayıs Ankara Crossroads Konseri
« Yanıtla #60 : 20 Mayıs 2012 - 15:13:59 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Konsere alkollü çıktığı, şarkıları yarıda kesip, sözleri unuttuğu için bunları söylüyor olsaydın hak verirdim sonuna kadar. Tüm bunlar normalmiş gibi, sadece Özlem benimle fotoğraf çektirmedi, zaten hiperaktif'te de beni postalamıştı gibi serzenişte bulunuyorsan, bunun nedeni ÖZlemin değil, senin egondur.
Kötü bir durum olduğunu ve üzüntünde haklı olduğunu yineliyorum. Ama bu kadar abartarak, benim için bitmiştir, yerin dibine batmaya layıktır demek ne kadar doğru?

Yapılanların saygısızlık olduğunu kabul edemeyecek durumdaysan senin de Özlem'den pek farkın yok demektir zaten. Sen de müzisyenlik yolunda ilerliyorsun bildiğim kadarıyla. Aman diyeyim seni sevenlerin kalbini kırmaya bu kadar istekli olma. Ben aynı olaylar bir başkasına yapılsa yine aynı tepkiyi verecektim, dolayısıyla bunu benim egoma değil, olsa olsa dünya görüşüme bağlayabilirsin. Benim için sanatın kalitesinden önce insanlığın kalitesi önemli. Sen önce bir sanatçının diğerlerinin üstünde olduğu ve sevdiklerine hiçbir şekilde minnet borçlu olmadığı düşüncenden (yazdıklarından ortaya çıkan gerçek bu) vazgeç, ondan sonra tartışalım bu konuyu.
Kalbim pusula, sen kuzey!

Özlem Tekin

« Yanıtla #60 : 20 Mayıs 2012 - 15:13:59 »

« Yanıtla #61 : 20 Mayıs 2012 - 15:26:02 »

Çevrimdışı FIRATESER

• Bizden Biri
  • ...FIЯΔŦ...ЄЅЭЯ...
Sen yanlış anladın. Ben seninle hiç bir şey tartışmıyorum. Tartışmam da. Özlemi de savunmuyorum çünkü savunulacak bir tarafı yok. Sorun şu ki;
Sen saygısızlık olarak Özlemin seninle fotoğraf çektirmemesini görüyorsun. Bense, Özlem'in sahneye şarkı söyleyemeyecek kadar alkollü çıkmasından rahatsız olduğumu söylüyorum. Sen oraya konsere gitmişsin. Önceliğin müzik dinlemek olmalı. 2-3 fotoğraftan daha önemli olsa gerek.
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today...

« Yanıtla #62 : 20 Mayıs 2012 - 15:31:52 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Sen yanlış anladın. Ben seninle hiç bir şey tartışmıyorum. Tartışmam da. Özlemi de savunmuyorum çünkü savunulacak bir tarafı yok. Sorun şu ki;
Sen saygısızlık olarak Özlemin seninle fotoğraf çektirmemesini görüyorsun. Bense, Özlem'in sahneye şarkı söyleyemeyecek kadar alkollü çıkmasından rahatsız olduğumu söylüyorum. Sen oraya konsere gitmişsin. Önceliğin müzik dinlemek olmalı. 2-3 fotoğraftan daha önemli olsa gerek.

Ben dinlediğim müzikten hoşnut kaldım. Beni rahatsız etmemiş bir şeyi neden sorun edeyim ki? Müzik tek boyutlu bir şey değil. Müzisyen, ürettiği şeyi paylaşabileceği birileri olduğu sürece müzisyen. Dolayısıyla da paylaşımını yaptığı insanlara en azından minnet borcu vardır benim gözümde. Olayın fotoğraf veya kişiler olmadığını da bilmiyorum kaçıncı kez söylüyorum, olay onu dinlemeye gelen insana yapılan saygısızlık. En azından kafasını çevirip "Çok yorgunum, kusura bakma!" diyerek gidebilirdi. Bu "havadan bakmalar" pek sevimli görünmüyor insana. Keza bu durumları savunanlar da.

« Yanıtla #63 : 20 Mayıs 2012 - 15:41:23 »

Çevrimdışı FIRATESER

• Bizden Biri
  • ...FIЯΔŦ...ЄЅЭЯ...
Ben dinlediğim müzikten hoşnut kaldım. Beni rahatsız etmemiş bir şeyi neden sorun edeyim ki? Müzik tek boyutlu bir şey değil. Müzisyen, ürettiği şeyi paylaşabileceği birileri olduğu sürece müzisyen. Dolayısıyla da paylaşımını yaptığı insanlara en azından minnet borcu vardır benim gözümde. Olayın fotoğraf veya kişiler olmadığını da bilmiyorum kaçıncı kez söylüyorum, olay onu dinlemeye gelen insana yapılan saygısızlık. En azından kafasını çevirip "Çok yorgunum, kusura bakma!" diyerek gidebilirdi. Bu "havadan bakmalar" pek sevimli görünmüyor insana. Keza bu durumları savunanlar da.
Sana sadece şunu söyleyip bir daha da cevap yazmıcam. İster inan ister inanma, Özlemi burada en yakın tanıyanlardan biri olarak söylüyorum bunu. Şu müzisyen vs. dediğin insanlar içinde başkasına havadan bakacak son insan Özlem'dir. Yaptığı işin ve kendi değerini bu kadar bilmeyen başka birini tanımadım ben. Zaten bunu hala anlayamamışsan ve dün akşamki durumu Özlem'in egosuna bağlıyorsan, sana ne denirse denilsin aynı şeyi düşüneceksin. Bu nedenle daha fazla yazmaya gerek yok.
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today...

« Yanıtla #64 : 20 Mayıs 2012 - 15:49:56 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Sana sadece şunu söyleyip bir daha da cevap yazmıcam. İster inan ister inanma, Özlemi burada en yakın tanıyanlardan biri olarak söylüyorum bunu. Şu müzisyen vs. dediğin insanlar içinde başkasına havadan bakacak son insan Özlem'dir. Yaptığı işin ve kendi değerini bu kadar bilmeyen başka birini tanımadım ben. Zaten bunu hala anlayamamışsan ve dün akşamki durumu Özlem'in egosuna bağlıyorsan, sana ne denirse denilsin aynı şeyi düşüneceksin. Bu nedenle daha fazla yazmaya gerek yok.

Olayı birçok şeye bağlamaya çalıştım ama kabul ettiremedim. İşin özü, yapılan şey saygısızlıktır. Bunu görebilmek için Özlem'i çok yakından tanımaya falan gerek yok. Sokakta yol tarifi sorduğun adama bile giderken tekrar seslensen dönüp arkasına bakar. Bunun izahı bu kadar basit. Tabii ki bana ne denilirse denilsin aynı şeyi düşünürüm, çünkü olayı yaşayan bizzat bendim. Sense tamamen geçmiş yaşantılarına dayalı olarak hariçten gazel okuyorsun. Evet, kesinlikle daha fazla yazmaya gerek yok.

« Yanıtla #65 : 20 Mayıs 2012 - 16:08:45 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
vallahi yaka kartı işe yarayacaksa hayır demem fırat :D
kanal d magazin videosundaki ortaköy'e gezmeye gelmiş tiplerden daha çok ben hak ediyorum şahsen özlemin ilgisini:D

özlemin böyle tepkilerine maruz kalmamak için özlemi çok sevip gözde büyütmemek lazım sanırım :) o zaman belki bu kadar koymaz insana ....
neyse konserden çok fazla kişi memnun kalmamış , haydii istanbula gel özlemmmmm!!!!!!!!!!!1
balansı yine sallaaaayalım...
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #66 : 20 Mayıs 2012 - 16:23:04 »

Çevrimdışı badgirl

• Aktif Üye
  • ÖZLAND
özlem bu hiç şaşırmamak lazım! ama saygısızlık dersen sahneye o derece alkollü çıkıp,sözleri unutması daha önce tartışılması gereken bir konu.ama onu da her defasına yaptığı için,o da alışılagelmiş bir durum! 
fırat'a sonuna kdr katılıyorum!bnd hep bunu düşünüyorum.kendi değerinin farkında olmadığını,bunu harcadığını...
FOREVER

« Yanıtla #67 : 20 Mayıs 2012 - 18:13:37 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
  • I'm Right While I'm Wrong
Aykut, olayı kişiselleştirmeni ben de anlamlandıramadım. Bak kesinlikle Özlem'in durumunu savunmuyorum lakin böyle bir durumda Özlem'i saygısız, aile terbiyesinden yoksun...biri olarak nitelendirmen yanlış.

Birincisi Özlem'in karakteri zaten az çok belli. Bu onun fanlarına karşı samimiyetsiz ya da önemsemeyen bir tip olduğunu göstermiyor. Aksine belki de Türkiye'deki en samimilerden biri. Kadın, fotoğraf çektirirken kadın erkek demeden şapşup yanaklardan öpüyor, popoya şaplak attığını bile gördüm. Sanatçı egosu ile sanmıyorum böyle bir şeye neden olsun. Özlem bu, oldukça umursamaz olabiliyor. Kafa da iyi, fotoğrafı arkadaşlarla çekinip, iş bitti galiba diyip döndü gitti sanırım. Ya herkesi önemsedi ama beni görmemezlikten geldi demek bu durumda sence ne kadar mantıklı. Büyük ihtimalle o kafayla ne yaptığını bile bilmiyor ama sen bunu kişisel aile terbiyesine bağlıyorsun. Alınıp, siteye girmeyeceğim diyorsun. Bunun sana kazandıracağı bir şey yok. Bu kadar kişisel algılama. Artı, site olarak biz senin buradan gitmeni istemiyoruz. En azından şahsen ben tekrar düşünmeni istiyorum.

Diğer yandan evet haklısın. En son ben de Özlem'i sarhoş izlediğim de ironik olarak Ankara'daydı. Saklıkent konserinde ayakta duramıyordu hatta. Evet içmek sorun değil lakin, paranı vermiş insanlara o kafayla konser verip, şarkıların içine etmek bir sorun teşkil edebilir. Dahası Özlem'in "gerçek" performansını yansıtmayabilir. Doğru, yanlış bir durum.
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2012 - 20:03:44 Gönderen: SeRoX.v2 »

« Yanıtla #68 : 20 Mayıs 2012 - 23:07:14 »

Çevrimdışı badgirl

• Aktif Üye
  • ÖZLAND
özlem, bu umursamaz tavırlarını eminim burdaki herkese en az bir kere yapmıştır! bana yaptı mesela,bende o zman çok üzülmüştüm.ama küsmedim,bnd umursamazlıktan geldim...çünkü karakterini biliyorum. aynı zmn da ne kdr da samimi biri olduğunu.işte bşy yapıp affettiriyor sonra kendini,adamakıllı kızamıyorsun...
bazen -özellikle de - kafası iyiyken çok tuhaf davranıyor...öyle yani,olayın kişiselleştirmenin hiç lüzumu yok! git sor o kafayla hayatta hatırlamaz zaten!
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2012 - 01:04:51 Gönderen: badgirl »
FOREVER

« Yanıtla #69 : 21 Mayıs 2012 - 04:07:09 »

Çevrimdışı leyla

• Bizden Biri
wuuuuu..

« Yanıtla #70 : 21 Mayıs 2012 - 04:10:33 »

Çevrimdışı leyla

• Bizden Biri
milleti kendine benzetecen :) gitmiş zeus'a oturmuş-dinlemiş-gelmiş:))

fotosuz kayıtsız olmaz bu işler nejat işler..sanki kadın her ay 10 konser veriyo..pıt pıt:D
halil pıt pıt demeye devam edersen bu siteye bidaha girmem =)))

« Yanıtla #71 : 21 Mayıs 2012 - 17:21:12 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri
halil pıt pıt demeye devam edersen bu siteye bidaha girmem =)))

gireceksiiin  :D

bi gün banlanırsam yeni nickim pıtpıt:D teyteye rakip olacam(:

ankara konserinden hiç foto yok,mekan face adresinede yüklemememiş konser fotolarını.

« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2012 - 17:23:00 Gönderen: halil »
eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

« Yanıtla #72 : 21 Mayıs 2012 - 18:13:36 »

Çevrimdışı serpil

• Özcü
    • http://www.facebook.com/pages/%C3%96ZLEM-TEK%C4%B0N/167872739935249
yaaaa ankara konseri fotoları yok mu arkadaşlar yükleyin artık  yoksa foto çeken hiç mi yok:)
Magazin malı güllü dallı motorlar gibi koca aramıyorum ki olum ben bu şarkılar niye!

« Yanıtla #73 : 21 Mayıs 2012 - 21:26:17 »

Çevrimdışı leyla

• Bizden Biri
gireceksiiin  :D

bi gün banlanırsam yeni nickim pıtpıt:D teyteye rakip olacam(:

ankara konserinden hiç foto yok,mekan face adresinede yüklemememiş konser fotolarını.

=))) girdim işte offf allah kahretsin pıtpıt halil..

« Yanıtla #74 : 21 Mayıs 2012 - 21:26:56 »

Çevrimdışı leyla

• Bizden Biri
yaaaa ankara konseri fotoları yok mu arkadaşlar yükleyin artık  yoksa foto çeken hiç mi yok:)
bence bu konseri herkes unutmak istiyor gibi =)))