Konsere alkollü çıktığı, şarkıları yarıda kesip, sözleri unuttuğu için bunları söylüyor olsaydın hak verirdim sonuna kadar. Tüm bunlar normalmiş gibi, sadece Özlem benimle fotoğraf çektirmedi, zaten hiperaktif'te de beni postalamıştı gibi serzenişte bulunuyorsan, bunun nedeni ÖZlemin değil, senin egondur. Kötü bir durum olduğunu ve üzüntünde haklı olduğunu yineliyorum. Ama bu kadar abartarak, benim için bitmiştir, yerin dibine batmaya layıktır demek ne kadar doğru?
Sen yanlış anladın. Ben seninle hiç bir şey tartışmıyorum. Tartışmam da. Özlemi de savunmuyorum çünkü savunulacak bir tarafı yok. Sorun şu ki; Sen saygısızlık olarak Özlemin seninle fotoğraf çektirmemesini görüyorsun. Bense, Özlem'in sahneye şarkı söyleyemeyecek kadar alkollü çıkmasından rahatsız olduğumu söylüyorum. Sen oraya konsere gitmişsin. Önceliğin müzik dinlemek olmalı. 2-3 fotoğraftan daha önemli olsa gerek.
Ben dinlediğim müzikten hoşnut kaldım. Beni rahatsız etmemiş bir şeyi neden sorun edeyim ki? Müzik tek boyutlu bir şey değil. Müzisyen, ürettiği şeyi paylaşabileceği birileri olduğu sürece müzisyen. Dolayısıyla da paylaşımını yaptığı insanlara en azından minnet borcu vardır benim gözümde. Olayın fotoğraf veya kişiler olmadığını da bilmiyorum kaçıncı kez söylüyorum, olay onu dinlemeye gelen insana yapılan saygısızlık. En azından kafasını çevirip "Çok yorgunum, kusura bakma!" diyerek gidebilirdi. Bu "havadan bakmalar" pek sevimli görünmüyor insana. Keza bu durumları savunanlar da.
Sana sadece şunu söyleyip bir daha da cevap yazmıcam. İster inan ister inanma, Özlemi burada en yakın tanıyanlardan biri olarak söylüyorum bunu. Şu müzisyen vs. dediğin insanlar içinde başkasına havadan bakacak son insan Özlem'dir. Yaptığı işin ve kendi değerini bu kadar bilmeyen başka birini tanımadım ben. Zaten bunu hala anlayamamışsan ve dün akşamki durumu Özlem'in egosuna bağlıyorsan, sana ne denirse denilsin aynı şeyi düşüneceksin. Bu nedenle daha fazla yazmaya gerek yok.
milleti kendine benzetecen :) gitmiş zeus'a oturmuş-dinlemiş-gelmiş:))fotosuz kayıtsız olmaz bu işler nejat işler..sanki kadın her ay 10 konser veriyo..pıt pıt:D
halil pıt pıt demeye devam edersen bu siteye bidaha girmem =)))
gireceksiiin bi gün banlanırsam yeni nickim pıtpıt:D teyteye rakip olacam(:ankara konserinden hiç foto yok,mekan face adresinede yüklemememiş konser fotolarını.
yaaaa ankara konseri fotoları yok mu arkadaşlar yükleyin artık yoksa foto çeken hiç mi yok:)