Gönderen Konu: 46 Dergisi Mayıs-Haziran sayısı 2012 ÖZLEM TEKİN Röportajı  (Okunma sayısı 3195 defa)

Çevrimdışı serpil

• Özcü
    • http://www.facebook.com/pages/%C3%96ZLEM-TEK%C4%B0N/167872739935249
Derginin kapağı, aslında Özlem Tekin'in fotoğrafı kapak olmalıydı. :cry2:

Röportaja başlamadan önceki fotoğrafta başlık olarak ''Acıya meydan okumaktır hayat'' demiş Özlem Tekin

İşte röportaj ben okudum Özlem çok güzel şeyler söylemiş,

46 Dergisi'ndeki Özlem Tekin Röportajı..

Acı bana göre usta usta samurayın kullandığı özel yapım keskin bir kılıç! ister yıllar boyu inceden inceye kesip işkence yapar,ister bir darbeyle öldürür.Aşk ise atamayacağın, baş edemeyeceğin, darbenin nereden ne zaman geleceğini görüp önlem alamayacağın, ancak başına geldikten sonra bir şekilde mücadele etmeye çalışacağın bir o kadar da kahkaha atmak gibi doğal bir olgu...

Bu röportajdan önce hiç irdelememiştim ama DÜŞÜNÜNCE ACI DENEN ŞEY 786 ŞIKKA AYRILIYOR KAFAMDA VE HAYATIMIZIN HER ADIMINDA MEVCUT.Bazen bileyerek ve isteyerek  bir netice uğruna  kendimize çektirğimiz acılar güzel acılar var.Antrenman yaparken  çektiğim spor acısı  bunlardan biri.Dövme yaptırırken çektiğim ve gurur duyduğum  bir acı türü.Güzellik uğruna da yapılanlar da var, en yakın ilişkim bu tür acıyla.

Fiziksel acı eşiğim, acıya fiziksel dayanıklılığım çok yüksek.Ruhsal acı eşiğim ise yerlerde  sürünüyor.Hayatımda çok keskin ruhsal acılar yok ama aşk acısı bütün denfgemi  bozup hayatımı allak bullak edebilir.

Acıyla büyümeyi,hayata tutunmayı ise kabul etmiyorym. Bu bana göre pasif ve edilgen bir yaşama şekli.BENİM  TARZIM ACIYA SEBEP  OLAN DURUMU TESPİT EDİP ONA MEYDAN OKUMAKTIR.Kadınlar hali hazırda  bir çok acıyı  gereğinden fazla göze alıyor.Bu erkeklerin suçu biraz da, bin yıllardır erkekler kadınları o  kadar eğitmiş ki, sürekli erkeklere güzel görünmek için yapmadığımız maymunluk kalmıyor.Epilasyon estedik ameliyatlar,botoks hatta saçını sarıya boyatırken bile kafan yanıyor.En basitinden erkekler koca göbeğiyle gayet sempatik görünürken zamane kadınlarının hepsi aç.

Sevdiğim birini veya bir varlığı kaybetme acısı beni korkutur...
Budha der ki: ''Ne kadar karanlık o kadar aydınlık.'' Bu, ikisi birbirinin içinde ama bundan ziyade hayatta ne kadar büyük acılar,karanlık,yenilgiyle karşı karşıya kalırsan bir o kadar başarı sevinç ve mutluluk sahibi olursun demek.Bu düşünce şekli daha sağlıklı bence.Ayrıca insana zor zamanlarında kuvvet veriyor.

« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2012 - 18:32:18 Gönderen: serpil »
Magazin malı güllü dallı motorlar gibi koca aramıyorum ki olum ben bu şarkılar niye!

Özlem Tekin

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri
bu akşam alacam dergiyi..şu son fotoyu poster olarak verselermiş ya.matrix Özlem:)
eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

Çevrimdışı serpil

• Özcü
bu akşam alacam dergiyi..şu son fotoyu poster olarak verselermiş ya.matrix Özlem:)

Aynen yahu o kadar almaya gittim özlemin büyük bi posteri olur umuduyla poster çıka çıka Tuborg Goldfest posteri çıktı yahu! şu Guns n'Roses  Evanescence vs.. konserleri var ya o çıktı :( ama güzel bi dergi söyleyebilirim.:) müzikten tut moda,sinema, sanat.trend hepsi var.
Magazin malı güllü dallı motorlar gibi koca aramıyorum ki olum ben bu şarkılar niye!

Çevrimdışı leyla

• Bizden Biri
oww yarın almaya gideyim yuppiii =)

Çevrimdışı tekinist_mhmt

• Moderator
kapak olsaymış iyiymiş :) özellikle 2. resim bir harika.
Bugün Doğanın Dengesi Yok..

Çevrimdışı hüma

• Bizden Biri
  • öz üm
3 lü özlem şahane olmuş,bu arada guzel konuşmuş beğendim
Şikayetim VAR!!!........

https://twitter.com/huma_oz

https://instagram/huma_ozz

NORVEÇ❤❤❤

ANT🔴⚪GS💛❤🌟🌟🌟🌟

Çevrimdışı Sınır

• Aktif Üye
  • Hiç.
Pozları sevdim; ama ilk fotoğrafta aklımı karıştıran bir tuhaflık var: Çıplak ten ve yoğun makyajla yüzün örtülme karmaşası .huh. Acılara karşı yaptığı ''savaş boyası''dır belki de  :happy:
..

barbun

• Ziyaretçi
Aynen yahu o kadar almaya gittim özlemin büyük bi posteri olur umuduyla poster çıka çıka Tuborg Goldfest posteri çıktı yahu! şu Guns n'Roses  Evanescence vs.. konserleri var ya o çıktı :( ama güzel bi dergi söyleyebilirim.:) müzikten tut moda,sinema, sanat.trend hepsi var.

Serpil "46" fotograf sanatcısı Mehmet Turgut'un cıkardıgı bir dergi..Bu 10. sayı ver her sayıda farklı konu ele alanıyor..Sanırım sen blue jean trendy okumaktan etrafındaki kapsamlı dergilerinden bihabersin... Dergi poster vermedi hic bizaman..Afislere yer verdi..

Çevrimdışı serpil

• Özcü
Serpil "46" fotograf sanatcısı Mehmet Turgut'un cıkardıgı bir dergi..Bu 10. sayı ver her sayıda farklı konu ele alanıyor..Sanırım sen blue jean trendy okumaktan etrafındaki kapsamlı dergilerinden bihabersin... Dergi poster vermedi hic bizaman..Afislere yer verdi..

Mehmet Turgut'un olduğunu ben de biliyorum da işte belki bi değişiklik yaparak poster olarak özlemin posteri olabilir diye umutlanmıştım :) Afiş de hiç işime yaramayacak doğrusu arkasında da ne idüğü belirsiz tanımadığım birini koymuşlar.

Çevrimdışı drown

• Cool
Kişisel sorunlarınızı özel mesaj yoluyla halledebilirsiniz. Başlıklara boş mesaj yazmanın manası yok.
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

Ynt: 46 Dergisi Mayıs-Haziran sayısı 2012 ÖZLEM TEKİN Röportajı
« Yanıtla #10 : 29 Mayıs 2012 - 11:11:26 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
özlem saçlarını yapıştıma iğrenççç
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

« Yanıtla #11 : 29 Mayıs 2012 - 13:29:33 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri

o kadar da kötü değil bence
eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

« Yanıtla #12 : 01 Haziran 2012 - 17:24:12 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
Kelebek'te gördüm ben de geçen gün fotoğrafı.Alıyorum bugün.Fotoğraflar estetik çok.
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #13 : 01 Haziran 2012 - 22:00:44 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
bencede hiç gerek yok ..zaten saçı hacimli ve fazla değilkii
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #14 : 01 Haziran 2012 - 22:41:51 »

Çevrimdışı Sınır

• Aktif Üye
  • Hiç.
bencede hiç gerek yok ..zaten saçı hacimli ve fazla değilkii

Güzel elmacık kemikleri ön plana çıkmış ya işte. Hem o elbiseye dağınık saç mı olurmuş! Sınır'ın modayla karşılaşması böyle olur  hahaha
Düşünüyorum da ünlü olmak ne zor bir iştir. Hele ki o ünlü bir kadınsa. Kadın olunca mutlaka saçına makyajına eteğine şusuna busuna laf edilir.  :mm:
Özlem bu röportajda şöyle der: ''Güzel görünmek için yapmadığımız maymunluk kalmıyor.''
..