Gönderen Konu: Pink Floyd  (Okunma sayısı 4494 defa)

Pink Floyd
« : 09 Ocak 2006 - 18:25:00 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
dinleyenler sevenler sevmeyenler.....
buyrun burdan yorumlarınız...
hey gidi günler… göz yaşım sel

Özlem Tekin

Pink Floyd
« : 09 Ocak 2006 - 18:25:00 »

Ynt: Pink Floyd
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2006 - 00:26:44 »

Çevrimdışı igves

• Daimi Üye
  • Ay karardı Tam da günah işlemenin zamanı...
Pink Floyd dinlemenin iki sonucu var; kendinizi sürekli televizyonda haber programı izliyor gibi hissedebilirsiniz ya da başka bir dünyanın kapılarını aralayıp uzunca süren bir yolculuğa başlarsınız ve inanın, gerçekten bundan başka alternatifiniz yok. Dünyada sadece iki tip insan vardır; Pink Floyd hayranları ve Pink Floyd’dan hazzetmeyenler.

dinazor gruplarımızdan birridirr yani onlarr olmasaydı metal müzik olmazdıı şuannnn
"Gel sevişelim gitsin Sonumuz zindan"
https://twitter.com/SevgiGozaydin

« Yanıtla #2 : 14 Ocak 2006 - 01:55:00 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
şu anda comfortably numb adlı parçalarını dinliorum, ve düşünüorum ne yazsam p.f  hakkında die,saatlerce üzerine konuşulabilecek bi grup ve müzikleride tabiiki,hatta abrtmıorum p.f  ve yaptıkları müzik ünvlerde üzerine tez hazırlanacak bi konu olmalı,
müthiş bi grup yaa,geçtiğimiz yaz lıve8 de çalmak üzre biraraya geldiklerinde birkez daha tüm dünyaya müzik şöleni yaşattılar bence ve halen dünyanın eniisi olduklarını gösterdiler,
heavy metal ve rock dinleyicileri sözüm size:))  pink floyd u halen dinlemediyseniz cidden çok yazık  sizin için üzülüorum yaa sadece hey you ve  wall ı dinleseniz yeter kesin etkilicektir sizi.
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #3 : 30 Ocak 2006 - 15:22:29 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
Bi düşünceyi savunan ender rocker lardan biridir. Müzik yapmış olmak için müzik yapmazdı yani... Sadece muzikle birseyler anlatilabilecegini gösteren ilahi bir insan o.... 

...Bence,hala onun seviyesinde bi başkası yok, yakın zamanda da olabileceğini  sanmıyom...
      ▌▐

« Yanıtla #4 : 30 Ocak 2006 - 15:26:29 »

Çevrimdışı mg2

• Deneyimli Üye
    • Radyo Genc18
Pink Floyd dinlemenin iki sonucu var; kendinizi sürekli televizyonda haber programı izliyor gibi hissedebilirsiniz ya da başka bir dünyanın kapılarını aralayıp uzunca süren bir yolculuğa başlarsınız ve inanın, gerçekten bundan başka alternatifiniz yok. Dünyada sadece iki tip insan vardır; Pink Floyd hayranları ve Pink Floyd’dan hazzetmeyenler.

dinazor gruplarımızdan birridirr yani onlarr olmasaydı metal müzik olmazdıı şuannnn

hakısın bence de onlar olmasa müzik çok tatsız olurdu
aquí se queda la clara la entrañable transparencia de tu querida presencia comandante che guevara

« Yanıtla #5 : 05 Şubat 2006 - 14:21:33 »

m_akin_e

• Ziyaretçi
satriani , pink floyd muzigi ünilerde tez olmalıydı demiş,, senin gibi düşünen çok kişi var ben de böyle düşünüyorum ,, hatta bazı ünilerde böyle düşünmüş ve üni'de tez konusu olmuş,,
     pink floyd the wall die de bi filmi vardır, herkez hiçbiryere sıgdıramaz bu filmi ben sevmedim, psikolojik bi film,, psikolojik filmleri sevmeme ragmen diyelim,,
  bide pink floydun another brick in the wall,, 3lemelerine bayılırım,, bunu korn tek şarkıda coverlamışş şiddetle tavsiye ,, bide bu şarkıda geri vokalde eşlik eden ögrencilerin okuldan atıldıgına yönelik bi efsane var,, yuh  daha neler dedim,, behh

« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2006 - 00:46:27 »

Çevrimdışı ENL

• Deneyimli Üye
  • rock_soul
birleşmemeye iyice kararlılar....=( her ne kadar her fırsatta birleşeceklerine dair dedikodular çıksadaaa=(
for rock...
                  for peace...
                                       for real...

« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2006 - 00:51:21 »

Çevrimdışı shafuck

• Aktif Üye
  • görünüş3 aldanma!!!
bıraktıkları eserler yeter devam etmeselerde... :alkıs:
bence artık yenilere yol vermek en iyisi olur... :wink:
TH3 FRAG!L3 ART OF 3X!ST3NC3...               
'n3fr3t3 s3vg!d3n daha fazla güv3n!yorum' DED! Ş3YTAN 'çünkü onun saht3s! olmuyor'
'!nsan k3nd!n! kayb3tm3d3n tanrıyı
tanrıyı kayb3tm3d3n k3nd!n! bulamaz'

« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2006 - 01:10:23 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
şuanda ummagumma ( dısc 1) albm ün kapanış parçası olan 'set the controls for the heart of the sun'ı dinliorum  yok bööle bi şarkı yaa, muhteşem bence.bu şarkıyı her dinlediğimde kendimi fas ta yada mısır da falanmışım gibi hissediorum oraları hatırlatıo  bana
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #9 : 24 Şubat 2006 - 16:28:32 »

Çevrimdışı gigaoz

• Emekli Mod
  • Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar.
    • OZ
Pink Floyd gitaristi DAVID GILMOUR’dan Yeni Albüm ve Konser Turnesi!
Dünya çapında iyi bir gitarist, vokalist ve şarkı yazarı olarak tanınan David Gilmour üçüncü solo albümünü yayımlamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda Live 8 konseri ile gündeme gelen Gilmour, solo albümünün kayıtlarını 2005 yılında tamamladı.

Pink Floyd ve Gilmour hayranlarının sabırsızlıkla beklediği ‘On An Island’ isimli albüm 6 Mart’ta (dünya ile aynı tarihte!) Türkiye’de yayımlanacak. Albümle aynı adı taşıyan turne ise martta Avrupa’da başlayıp nisanda Amerika’ya geçecek ve ardından mayısta tekrar İngiltere’ye dönecek.

Kaynak : anatolianrock.com
₯___ώ ћ € я € ע € я     |      μ á Y    я ٥ á μ___₯

« Yanıtla #10 : 15 Nisan 2006 - 12:04:07 »

Çevrimdışı GÖKmen

• Bizden Biri
en sevdiğim parçaları
the wall
wish you were here
hey you
Shine On You Crazy Diamond
the Great Gig In The Sky
................... ... :))

« Yanıtla #11 : 17 Nisan 2006 - 11:50:08 »

Çevrimdışı zy'ndan

• Bizden Biri
  • Akıllı Ol Çarşı Burda!
Pink Floyd'un Waters'ı konser yerini değiştirdi

Pink Floyd grubunun şarkıcı ve basçısı Roger Waters, İsrail'de vereceği konseri Filistinli grupların isteği üzerine Yahudi ve Arapların birlikte yaşadıkları bir yere aldı.
Ünlü rockçı Waters, 6 Haziran'da Tel Aviv kenti parkında vereceği konseri, Filistinli siyasi aktivistleri de memnun etmek için Neve Şalom bölgesinde bir nohut tarlasına aldı.

Neve Şalom Belediye Başkanı Rayak Rizik, Waters'ın değişiklik kararından memnuniyet duyduklarını belirterek, konsere 50 bin kişinin katılmasının beklendiğini söyledi.

İsrail'in inşa etmekte olduğu güvenlik duvarını kaldırılması için Filistin yanlısı harekete desteğini açıklayan ''Another Brick in the Wall' adlı kült şarkının yaratıcısı Waters'a bir grup Filistinli sanatçı, İsrail'de konser vermemesi için açık mektup göndermiş, ancak ünlü rockçı, konseri vermeye kararlı olduğunu açıklamıştı.

Roger Waters, ''Barışa inanan herkese çalacağım için mutluyum. Hayranlarım nerede yaşarlarsa yaşasınlar, ayrım yapmıyorum'' diye konuştu.
..:: OZ^Y ::..

« Yanıtla #12 : 17 Nisan 2006 - 17:21:42 »

m_akin_e

• Ziyaretçi
 filistinli grupların ve rogerin dünya görüşleri bayaa bi degişmiş olmalı,, gerçi pink floyd evrensel bakan bi yanı var,, ama yinede şaşırdım,, filistinde yeni yönetim filan,, bizlede geçici serbest ticaret anlaşması yaptılar,, bayaa bir ilerleme var ,, en azından dünya için tehlikenin daha başka yerlerde aranması sinyalini veriyor,, bknz u s a,,
  pink floyd ruhunun ne kadar evrensel oldugunu ve ön yargı ile yaklaşanların bir kez daha düşünmesi gerektigini gösteriyor,,

tebrik ettim valla,,

« Yanıtla #13 : 17 Nisan 2006 - 21:12:19 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
filistinli grupların ve rogerin dünya görüşleri bayaa bi degişmiş olmalı,, gerçi pink floyd evrensel bakan bi yanı var,, ama yinede şaşırdım,, filistinde yeni yönetim filan,, bizlede geçici serbest ticaret anlaşması yaptılar,, bayaa bir ilerleme var ,, en azından dünya için tehlikenin daha başka yerlerde aranması sinyalini veriyor,, bknz u s a,,
  pink floyd ruhunun ne kadar evrensel oldugunu ve ön yargı ile yaklaşanların bir kez daha düşünmesi gerektigini gösteriyor,,

tebrik ettim valla,,

ben seni tebrik ediorum  m_akin_e kardeşim,özellikle yorumundaki bir cümle için(en azından dünya için tehlikenin daha başka yerlerde aranması sinyalini veriyor,, bknz u s a,, )

neyse konuyu dağatmasak ii olucak bu mevzular derin mevzular

ben bu gün işyerinde sabahtan akşama kadar p.f un  welcome to the machine  parçasını dinledim, olmaz bööle güzel bi şarkıya 
not: bu şarkı k.inanır ve f. hakan ın  köprü filminde bile kullkanılmıştı bea:)
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #14 : 18 Nisan 2006 - 09:40:11 »

Çevrimdışı zy'ndan

• Bizden Biri
  • Akıllı Ol Çarşı Burda!
ben de takdir ettim :)
..:: OZ^Y ::..