Gönderen Konu: Guns'N Roses  (Okunma sayısı 5236 defa)

Ynt: Guns'N Roses
« Yanıtla #15 : 02 Mart 2006 - 12:24:14 »

Çevrimdışı ozlemTekinnn

• İl Temsilcisi
  • ESKİŞEHİR TEMSİLCİSİ
muhahahahayatımı ve bi çok insanın hayatını deeştiren pardon ya saçlarımı ve bi çok insanın saçlarını deiştiren grupp bu grupp :))

çook eski bi konser kaydını izlemiştim..sonra ertesi gün dellenip gidip saçlarımı vokal varya gerçi hepsinin saçı benziyodu o konserde ama :)) işte o adını bilmediim vokal gibi kestirmiştim :))
unutmam yaa bundan 2 yıl önceydi..bi şsşkınlık bi aptallık yüzlerde..bendede bi rahatlıkk :PpP soraa noldu şehrin tüm kızları saçlarını öle kestirdii..işte bittim an o andır :))

neyse bu anı mıda sizlerle paylaştım oh rahatladım :PpPp
başımı ellerimin arasına alarak,ürkek,korkak ve yavaşça geçiyorum aranızdan..dilimde Tori Amos'dan bi hayat..sırf şu düşünemeyişlerinize inat!!üzgünüm aynı zamanda olmaktan,iyi niyetimi paylaşmaktan..tuhaf!!!

Özlem Tekin

« Yanıtla #15 : 02 Mart 2006 - 12:24:14 »

« Yanıtla #16 : 23 Mart 2006 - 12:56:29 »

m_akin_e

• Ziyaretçi
 sanırım Axl Rose'dan bahsediyosun ayça,, vokal o çünkü ayrıca ve hatta guns n roses grubunun kurucusu ve vokalisti aynı zamanda üstün kabiliyetli ve benim kadar yakışıklıda sayılır,, hatta özellikleri saymakla bitmez,, bir müzisyen ve bestecidir,, hatta benim gibi kaprisli oldugundan gun n roses'in dagılmasına sebep olan şahsiyett,, november rain, estranged, sweet child o' mine ve don't cry gibi meşhur şarkıların bestecisidir,,

« Yanıtla #17 : 17 Mayıs 2006 - 22:12:25 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
nası bi gruptur, yaptıkları nası bi müziktirki, şuanda bile dinlerken  ilk dinlediim zamanki hazı verio bana,

back ooffffff,  back offf biiiiiiitch, back ooooooooğğğoooğğğooooooffffff back ooooffff  bitchhhhh  ( feci manyak bişarkı bu b.o.b yaaa),,,
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #18 : 19 Mayıs 2006 - 21:17:03 »

m_akin_e

• Ziyaretçi
nası bi gruptur, yaptıkları nası bi müziktirki, şuanda bile dinlerken  ilk dinlediim zamanki hazı verio bana,

back ooffffff,  back offf biiiiiiitch, back ooooooooğğğoooğğğooooooffffff back ooooffff  bitchhhhh  ( feci manyak bişarkı bu b.o.b yaaa),,,
feci şarkıdır evett,, sözler bitirir beni,, bi de acceptin son of  * bit** ,, kiss my ** son of * bit** haa haha haaa,,  yawf şimdi sansürlü yazıyorum,,
  ı surrender,, olması lazım dream teamin (rainbow) şarkısının coveri feci yapmışlar,,

« Yanıtla #19 : 20 Mayıs 2006 - 02:22:15 »

Çevrimdışı t0rq

• Yepyeni Üye
  • *
Bence Önce Knockl'n on the Door ( yanlış yazmış olabilirim ismine bakmadan yazdım :P) Bi Dinleyin Sonra Yorumlayın Derim:)
KnightOnline Hayat Offline^^

« Yanıtla #20 : 21 Mayıs 2006 - 11:48:00 »

Çevrimdışı GÖKmen

• Bizden Biri
axl  yalnızları  oynuyo  bu aralar  , diğerleri  yollarına devam ederken... :))
kendi etti kendi buldu , slash 'la  bozuşunca  :))

« Yanıtla #21 : 02 Haziran 2006 - 15:42:12 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
Slash gidince dinlenmiyo be abi... Nerde o eski sololar hehe
      ▌▐

« Yanıtla #22 : 02 Haziran 2006 - 16:09:06 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
falla ben slash ın v.revolver de harcandıını düşünüorum :höö: :ı-ı:

ya zaten bu saatten sorada eski gnr falanda olmaz bidahaa  :s  gelmezler yani biaraya, ama keşke gelselker :D

yaf gene back off bıtch geldi aklıma  :D bi dinlim  bea :D
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #23 : 28 Haziran 2006 - 06:20:26 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
http://www.ticketturk.com sitesinde yapılan resmi açıklamaya göre efsane grup Guns N' Roses 12 Temmuz 2006 Çarşamba günü İstanbul' da sevenlerine unutamayacakları bir konser vermeye hazırlanıyor. 10 ve 12 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek Almanya konserlerinin iptal edilmesi sebebi ile konser trafiğine ülkemizi eklemiş olan gruba Sebastian Bach 'ın eşlik etmesi bekleniyor. Olası konser mekanları ise Kuruçeşme Arena ya da Yedikule Zindanları ... Grubun İstanbul konseri biletleri çok yakında Ticketturk'te satışa sunulacak...
      ▌▐

« Yanıtla #24 : 28 Haziran 2006 - 18:58:51 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
evet doom kardeşim 12 temmuzda istteler, ama slash sız ve daff sız bi gnr nekadar tatmin edici olur tartışılır açıkcası, ama s.bach ın eşlik etmesi bence harkulade bişi olur sanırırm, bnm ilk beş vokalistimden birdir  bach,
skid row un solisti olan bu adam tüm zamanların enii on vokalistinden biri olarak kabul edilir ve cidden  acayip bi gırtlaa sahiptir, sikid row un 1991 tarihli slave to the grind albümünü  muhakkak arşivinize eklein derim , s.bach ın nasi bi ses oldunu görün...
gnr konserine en azından s. bach için gidilir bea,
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #25 : 10 Temmuz 2006 - 18:41:36 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
Evet yaa 2 gün sona konser var çocukluğumun grubu istanbulda... Bu cümle bile tylerimi diken diken etmeye yetti... muhteşem bi konser olacak gibime geliyo... Ayrıca bandanayla tanışmama sebep Axl Rose dur... Yeryüzünde bandananın bu kadar yakıştığı bi daha yoktur heralde...

Logo                                        Axl Rose

▌▐

« Yanıtla #26 : 12 Temmuz 2006 - 23:18:37 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
evet şuanda axl ve arkadaşları sahnedeler  bizde burda  sadece onlar hakkında yazmakla yetinioruz,
umarım siteden gidenler olurda  konsere bizimle paylaşırlar yaşadıklarını, lanet olsun yaf şimdi bi  november  rain dinlemek vardı ama kafede ne gezer :hıh:
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #27 : 13 Temmuz 2006 - 22:13:40 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
evet şuanda axl ve arkadaşları sahnedeler  bizde burda  sadece onlar hakkında yazmakla yetinioruz,
umarım siteden gidenler olurda  konsere bizimle paylaşırlar yaşadıklarını, lanet olsun yaf şimdi bi  november  rain dinlemek vardı ama kafede ne gezer :hıh:

Bende "civil war" dinlemeyi çok isterdim en canlısından :dill
      ▌▐

« Yanıtla #28 : 21 Eylül 2006 - 20:55:51 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
hala rap ve rock biarada olurmu die düşünnenler için bi video  :D
rap müziin efsanevi grubu cypres hıll (ben bayılırım onları dinlemeye :D)ve guns'n roses tan slash, duff ve matt ten neffis bi canlı performans paradise city düeti (düetmi? :höö:)... :D

http://www.youtube.com/watch?v=UgfWTwr1DAo
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #29 : 28 Ekim 2006 - 13:36:23 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
Alıntı
yeni albümü için oldukça "gizemli" bir tarih belirlendi. "Chinese Democracy" isimli çalışma, bu yıl içinde Ocak ayına kadar olan "10 Salı gününden" birinde hayranlarıyla buluşacak
mış...
hey gidi günler… göz yaşım sel