Gönderen Konu: müzik hattı  (Okunma sayısı 24656 defa)

Ynt: müzik hattı
« Yanıtla #75 : 22 Temmuz 2006 - 22:52:40 »

Çevrimdışı emre83

• Üye
  • **
  • SENİ BENİM GİBİ KİMSE SEWMEDİİİ SEWMEEZ...
ewet bazen özlem çalıo...
SİZİ BENİM GİBİ KİMSE SEWMEDİ SEWMEEZ...

Özlem Tekin

« Yanıtla #75 : 22 Temmuz 2006 - 22:52:40 »

« Yanıtla #76 : 26 Temmuz 2006 - 14:13:37 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
      tarih 26.07.2006.saat 13.20 civarı.yer dream tv ekranları.program müzik hattı. konsept günü çarşambaları ve bugün en iyi bayan vokallerin videoları yayınlanıyor.programın çekildiği yer istanbulda dış mekan.sunan melis bildiğiniz gibi. ancak bugün bi yayıncılık hatasıyla karşı karşıya kaldı seyirciler üstelik bant yayın yapıldığı halde bu hata düzeltilmemiş.belki değişiklik olsun diye yapmışlardır ama ben bant yayında böle bişeyin olmasını yadırgadım. olay aynen şöyle gelişti:
şebnemm ferah can kırıkları videosu yayınlandı. ardından melisin anonsuna sıra geldi.en iyi bayan vokallerle devam ediyoruz.bildiğiniz gibi şebnem ferah'ın 1996 yılında kurmuş olduğu volvoks  :höö: dağıldıktan sonra müzik yaşamına devam eden özlem tekin dedi.. bi anda aynen  :höö: oldum ne diyosun melis kendinde misin demeye kalmadı :78 bi an durdu melis dedim hatayı düzeltcek sanırım die beklerken bir gürültü duyuldu.. sanki bi araba geçiyomuş gibi.. melis durdu o taraf baktı eliyle geç hadi diye işaret edip bişiler söledi. ancak geçen olmadı. sonra durdu melis durdu ve ağzını açıp bi güzel esnedi.. sonrada devam ediyomuyuz başlayayımmı dedi :höö: :ban: :aaaa. :hööö: :girl =sad..

bu kadarınada pes diyorum ben..yapılan bant yayın bu hata nasıl ekranlara yansıtılıyor neden gıcıklığına özlem tekin yayınlanırken oluyo :girl :dewil :78..
işte dream tv ve bence yayıncılığındaki olmaması gereken  büyük hata  :nanik: :ban:
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #77 : 26 Temmuz 2006 - 15:17:35 »

erkan8

• Ziyaretçi
ewet bazen özlem çalıo...

haftada 1 kere sanırım. :hı: :hı: :hı:

« Yanıtla #78 : 26 Temmuz 2006 - 16:04:22 »

Çevrimdışı serox

• Özcü
  • Soyunuk Yürek
      tarih 26.07.2006.saat 13.20 civarı.yer dream tv ekranları.program müzik hattı. konsept günü çarşambaları ve bugün en iyi bayan vokallerin videoları yayınlanıyor.programın çekildiği yer istanbulda dış mekan.sunan melis bildiğiniz gibi. ancak bugün bi yayıncılık hatasıyla karşı karşıya kaldı seyirciler üstelik bant yayın yapıldığı halde bu hata düzeltilmemiş.belki değişiklik olsun diye yapmışlardır ama ben bant yayında böle bişeyin olmasını yadırgadım. olay aynen şöyle gelişti:
şebnemm ferah can kırıkları videosu yayınlandı. ardından melisin anonsuna sıra geldi.en iyi bayan vokallerle devam ediyoruz.bildiğiniz gibi şebnem ferah'ın 1996 yılında kurmuş olduğu volvoks  :höö: dağıldıktan sonra müzik yaşamına devam eden özlem tekin dedi.. bi anda aynen  :höö: oldum ne diyosun melis kendinde misin demeye kalmadı :78 bi an durdu melis dedim hatayı düzeltcek sanırım die beklerken bir gürültü duyuldu.. sanki bi araba geçiyomuş gibi.. melis durdu o taraf baktı eliyle geç hadi diye işaret edip bişiler söledi. ancak geçen olmadı. sonra durdu melis durdu ve ağzını açıp bi güzel esnedi.. sonrada devam ediyomuyuz başlayayımmı dedi :höö: :ban: :aaaa. :hööö: :girl =sad..

bu kadarınada pes diyorum ben..yapılan bant yayın bu hata nasıl ekranlara yansıtılıyor neden gıcıklığına özlem tekin yayınlanırken oluyo :girl :dewil :78..
işte dream tv ve bence yayıncılığındaki olmaması gereken  büyük hata  :nanik: :ban:

Walla daha açık yazar mısın ya. Anlamadım.
Shame! You Are Not To Blame!

« Yanıtla #79 : 26 Temmuz 2006 - 16:22:27 »

Çevrimdışı crayz

• Aktif Üye
  • ANTALYA TEMSİLCİSİ
bende izledim bende şok oldum bugün en iyi kadın vokeller günüydü sezen aksu,nazan öncel , şebo ,özlem kaveller , anıma v.s çaldı şeboda sonra özlem tekin çaldı klip aşk herşeyi aafeder mi ? bu olaylar yaşandı yayında durdu esnedi çekilmiyo sandı galiba arabalara geç halan dedi yoldaydıda çekim : = ) wolvox 1996 kuruldu dedi wayyy wayyyy
:)))

« Yanıtla #80 : 26 Temmuz 2006 - 16:53:28 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
bende izledim bende şok oldum bugün en iyi kadın vokeller günüydü sezen aksu,nazan öncel , şebo ,özlem kaveller , anıma v.s çaldı şeboda sonra özlem tekin çaldı klip aşk herşeyi aafeder mi ? bu olaylar yaşandı yayında durdu esnedi çekilmiyo sandı galiba arabalara geç halan dedi yoldaydıda çekim : = ) wolvox 1996 kuruldu dedi wayyy wayyyy
crazy açık açık anlatmış. iişin ÖZ'ü şu
hata 1:volvoks 1996 yılında kuruldu dedi
hata 2: çekimde aarabaya geç dedi sonra bide esnedi. oysa bu bant yayındı bu bölüm kesilmeliydi.
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #81 : 26 Temmuz 2006 - 18:12:31 »

Çevrimdışı çetin ceviz

• Aktif Üye
  • Ozzz..!!!Ses kezzzzz...
Kesinlikle sana katılıyorum özdry :D Ciddi Bir Hata Ben Gördüğümde Ne  Oluyor Falan Demistim Belkide Melis'e Bir Saka Falan Yapıyorlar Sanmıstım !.
Lacivert Ne kadaR yakı$mıs bilmesede ?!
Hayat buysa beN yoquM bu yoLda..
Ü$üdüq donduK saNdık oLta oRda saP buRda!..
Bir D€qil miyiZzZ ki Herke[Ş]anslı DoqmuyoR..
Rock=)Müzikle deqil sözle aNlatıLır...

« Yanıtla #82 : 29 Temmuz 2006 - 19:52:11 »

Çevrimdışı serox

• Özcü
  • Soyunuk Yürek
Walla eğer bu yayın kalitesi ise ben bu kaliteden wazgeçiyorum.
Shame! You Are Not To Blame!

« Yanıtla #83 : 01 Ağustos 2006 - 14:48:23 »

Çevrimdışı özzzz

• Yepyeni Üye
  • *
bana da çok ilginç geldi :höö: :höö: :höö:
daaa seninle işim bitmedi bitmeezz

« Yanıtla #84 : 03 Ağustos 2006 - 12:14:41 »

Çevrimdışı crayz

• Aktif Üye
  • ANTALYA TEMSİLCİSİ
arkadaşlar dün şebo konserine gittim yerimizi araken sahnede bir kamera birini çekiyodu baktıgımda ne göreyim melis abla antalyaya gelmiş kameranın ışığı sönünce sahneye koştum ama çıkarmadılar melis abla diye bağırdım şaşırarak buyrun dedi ben senden sürekli zölem tekin isteyen merve dedim aa... merve naber dedi çok şaşırdı tabi bende öptü sarıldı özlem yayınlıyom falan dedi biliyom dedm rock'n coke tan sadece bir şarkı çalışıyomuş özlemden o yüzden sadece o şarkıyı çalıyomuş bide gel senle röportaj yapıyım dedi tamam dedim tabi kamera çalışınca bir sürü insan geldi yanımıza bişey demedi evet yanımızda dedi duraksadı sonra şeboistler var dedi orda şok oldum ben şeboist değillim aaa.. neyse bişey demedim soru falan sordu sonra şebonun yanına gitti tabi beni yanından ayırmıyo ama kulise girmedim o sirada çilekeşten görkem de ordaydı ablama tanıştırıyım dedim ablam duymamış adam önümüzden geçince ablam şok geçirdi melis abla röportaj yapıyodu biter bitmez ablam resim çekindi ... bir macerada böyle bitti perşembe mi ne yayınlancakmışşş bide sizleri çok seviyomuş melis abla :)

« Yanıtla #85 : 03 Ağustos 2006 - 13:03:07 »

Çevrimdışı 666_mantus_

• Yepyeni Üye
  • *
  • FARKIMIZ O KADAR ÇOK Kİ GECEYİ GÜNDÜZ YAPAMAM..DSS
blgilendirdigin için tesekkür ederim............h aftaya stajım bitio o saatlerde evde olarım....islerim güsel......:)....... :şeytan: :dewil
Boyun egmem asla sana yaksan bile bedenimi ben dogarım küllerimden gücün varsa durdur beni............... ...............

« Yanıtla #86 : 03 Ağustos 2006 - 14:44:33 »

Çevrimdışı crayz

• Aktif Üye
  • ANTALYA TEMSİLCİSİ
muzikhatti@dreamtv.com.tr adresinden klip isteyebilirsiniz veyada canlı perfonmans : )

« Yanıtla #87 : 03 Ağustos 2006 - 15:19:26 »

Çevrimdışı wiksha

• Deneyimli Üye
mervecim zaten her konserde melis abla yani dream tv antalyada oluyo üzerine basa basa kaç kez melis abla bak nolur özlem çalın biras die yalvardım yane!!! yayınlıolar tamam ama çok az!!! ya yazmamaışların klibini verdiler 3 gün boyunca ben ortalıkta yırtındım seyredin izlemiyenler kayıda almak istienler die ama hiç kimse yorum yazmadı ...  :ühüh nese bence siz hiç kaçırmayın her gün izleyin mutlaka güzel klipler performanslar oluyo. ya bide bu gün 110 yüksek ses performansını gösterdiler. "aşk her şeyi affeder mi?"'yi sölediler  :s ben beğenmedim açıkcası yani belki güzel olabilir ama öz'ün ağzıdan duyduk fln ilk ondan çok yabancı geldi yakışmamış dedim yani ben... öz sölesin ya sadece başka hiç kimse sölemesin öz'e yakışıo sadece

« Yanıtla #88 : 03 Ağustos 2006 - 15:40:02 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
mervecim zaten her konserde melis abla yani dream tv antalyada oluyo üzerine basa basa kaç kez melis abla bak nolur özlem çalın biras die yalvardım yane!!! yayınlıolar tamam ama çok az!!! ya yazmamaışların klibini verdiler 3 gün boyunca ben ortalıkta yırtındım seyredin izlemiyenler kayıda almak istienler die ama hiç kimse yorum yazmadı ...  :ühüh nese bence siz hiç kaçırmayın her gün izleyin mutlaka güzel klipler performanslar oluyo. ya bide bu gün 110 yüksek ses performansını gösterdiler. "aşk her şeyi affeder mi?"'yi sölediler  :s ben beğenmedim açıkcası yani belki güzel olabilir ama öz'ün ağzıdan duyduk fln ilk ondan çok yabancı geldi yakışmamış dedim yani ben... öz sölesin ya sadece başka hiç kimse sölemesin öz'e yakışıo sadece

aynen katılıyorum 110 hiç güzel yorumlayamadı.erkek sesine gitmemiş bu şarkı. ve özlemin haftada bi çalıyo. canlı performansata hiç göremiyorus. zaten klipleri avr bizde.önemli olan konser görüntüleri.ama yayınlamıyolarrr
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2006 - 15:41:03 Gönderen: özdry »
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #89 : 03 Ağustos 2006 - 16:35:03 »

Çevrimdışı crayz

• Aktif Üye
  • ANTALYA TEMSİLCİSİ
bende beğenmedim walla : )