Gönderen Konu: iron maiden  (Okunma sayısı 5590 defa)

Ynt: iron maiden
« Yanıtla #45 : 23 Nisan 2009 - 13:03:35 »

furkiii

• Ziyaretçi
Metal sahnesinin en büyük isimlerinden Iron Maiden, Şubat-Mart 2008’de çıktıkları “Somewhere Back In Time” dünya turnesinin ilk ayağındaki çekimlerden oluşan “Flight 666” belgeseliyle 9 Mayıs’ta beyazperdede!Turne için özel hazırlanan Boeing 757 ile uçan ve 23 sold-out konser veren Iron Maiden, sadece 45 gün içinde Asya’dan Güney Amerika’ya birçok stadyum ve arenada sahne aldı. Pilotluğuyla da bilinen Bruce Dickinson, turne boyunca sadece sahneye çıkmakla kalmayıp çoğu yere grubu uçuran pilot oldu. Belgesel yapımcıları Banger Productions ekibi tarafından her adımları kayıt altına alınan Iron Maiden, “Flight 666” ile dinleyicilerine unutulmayacak bir müzik yolculuğu sunuyor.Sam Dunn ve Scot McFadyen’ın yönetmenliğinde hazırlanan belgesel, Austin-Teksas’ta düzenlenen SXSW Film & Müzik Festivali’nde ‘En İyi Müzik Belgeseli’ kategorisinde 24 Beats Per Second ödülünü kazandı.Bu yılki Brit Ödülleri’nde ‘En İyi Canlı Performans’ ödülünü kazanan Iron Maiden’ın Baytu Event Management (UK) tarafından Türkiye’ye getirilen ve 9 Mayıs tarihinde gösterime girecek olan “Flight 666” belgeselini kaçırmayın!

denmiş şurada..:

http://dreamtv.com.tr/haberler/1242

Özlem Tekin

« Yanıtla #45 : 23 Nisan 2009 - 13:03:35 »

« Yanıtla #46 : 17 Haziran 2012 - 14:22:13 »

Çevrimdışı Sınır

• Aktif Üye
  • Hiç.

Ben biraz daha farklı yönden ele alacağım..

İron maiden'ın müziği muhteşemdir tabi; ama albüm kapakları da müziğiyle yarışır güzellikte. Başlı başına içeriği dolu, sağlam göndermelere sahip. Kapaklarda ön planda olan ''Eddie'' karakterinin her albümde nasıl farklı rollerde oynadığına dikkat etmemek elde değil. En vurulduğum Eddie performansı (bu kelime komik oldu buraya); iskelet askerlerin arka tarafında elinde silahla tankın üzerinde durduğu 2006 yılında çıkardığı o ''a matter of life and death'' albüm kapağıdır.
''Somewhere in time'' en beğendiğim albüm.
run to the hills muhteşem sözlere sahip, güçlü empati örneği.

ergenlik yıllarımı hatırlatır aynı zamanda  hahaha
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2012 - 14:24:36 Gönderen: Sınır »
..

« Yanıtla #47 : 26 Haziran 2012 - 14:49:30 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
  • I'm Right While I'm Wrong
Hemen hemen 2-3 yıldır Iron Maiden dinlemiyorum, ki sıkı dinleyicisi bir insandım. Albümlerini..vs hemen alırdım. Lakin son albümlerinden sonra ve canlı performanslarını izledikten sonra İstanbul'da tamamen soğudum.

Bruce denen herif, yıllarca gözümde idol olmuştur. Özellikle 1980'ler adamın altın çağları idi. Lakin, artık iyice abartıldı. Tüm dünyanın onu metal müzik ilahı olarak görmesi komiklikten başka bir şey değil. Ses zaten gitmiş, oradan oraya koşturunca iyi bir frontman olmuyorsun. Ne yazık ki, Bruce ses ve kalite anlamında 90'lardan sonra düşüşe geçti. Hatta şu an yerin dibinde. Eskilerin hatrına dinlenir.

6-6-6 The Number Of The Beast diye bağırırız evimizde. O kadar!

« Yanıtla #48 : 03 Ekim 2013 - 09:31:08 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
Geçen yaz kasalarına 45 Milyon Dolar koymuşlar Sadece 42 Milyonu konserlerden  :höö:

Grup Kurmak istiyorum lan konser vermek istiyorum :p
      ▌▐