(LeeSManiA)Bir yerde duyduğuma göre rock müziğin artık populaer olmadığını , daha tutulan bir müzik türüne geçeceğinizi söylemişsiniz.Doğru mu? Eğer doğruysa çok kötü bi durumda olduğunuzun farkındasınızdır umarım!-hadi len....
Ben en cok tarkan gozubuyukle olan sorunun cevabina koptum," hoop ben niye hatirlamiyorm?" :-)
(blackman302)Volvoxda klavye çaldın.Şimdide Ozzdaki klavyeciyle hayranların için süper bir show yapmayı düşünürmüsün?Fanı olduğun ve nefret ettiğin ünlüler?Ayrıca yeni çıkan grupları nasıl buluyorsun?İyi kötü?Çok güzelsin özellikle son imajın harika son albümünde öyle!Seninde planların arasında son zamanlarda klasikleşmiş olan cover albüm yapma fikri var mı?Bence seneye eurovisiona sen katıl ve kurtar bizi!Kalite konuşsun birazda dimi?-Hazır klavye çalan varken ben niye çalayim? Yeni çıkan gruplar arasında iyide var kötüde.Tıpkı hayat gibi...Coverdan hoşlanmıyorum canlı performans hariç...Ayrıca üzgünüm imajım yine değişti...Eurovisiondan hiç haz etmem katılacağımıda zannetmem...